Opgezwolle kut sex gluurders

opgezwolle kut sex gluurders

De voorjaarsvakantie heeft dit jaar voor mij voor een verrassing uit een onverwachte hoek gezorgd. We hebben afgelopen zomer een BBQ gehouden ter gelegenheid van mijn 30 jarige verjaardag, en vrienden en familie waren in grote aantallen komen opdagen.

Het was erg grappig om te zien dat Emma en Sven, de kinderen van onze vrienden uit Limburg, het bijzonder goed met ons buurmeisje Iris konden vinden. Ik begrijp dat ze inmiddels de beste MSN vrienden zijn. Als ze bij ons op bezoek komen, dat is meestal eens per 2 of 3 maanden, blijven ze vanwege de afstand altijd slapen. Vanwege de voorjaarsvakantie had Emma het idee opgevat dat zij een keertje bij Iris kon logeren zodat ze eindelijk eens zonder Sven lekkere meiden dingen konden gaan doen.

Ze zijn allebei net 18 en hebben daar natuurlijk geen broer bij nodig. Ik sprak onze Limburgse vrienden 2 weken geleden en ik hoorde dat Emma erg uitkeek naar een weekje in de buurt van Amsterdam. De ouders van Iris hadden bijna nog roet in het eten gegooid omdat zij onverwacht een paar dagen er tussenuit wilde.

Iris wilde niet mee en zou thuisblijven maar haar ouders wilde toch liever geen loge als zij niet thuis waren. Sandra opperde dat wij wel zouden opletten en eventueel kon Emma ook bij ons logeren als ze dat liever had.

Zo gezegd, zo gedaan en Emma zou een paar daagjes bij ons logeren en de eerste zaterdag van de vakantie stond ze meteen bij ons op de stoep. De twee konden hun lol niet op en ze hadden allemaal leuke uitstapjes gepland. Elke avond tijdens het eten hoorde we de verhalen over jongens die ze gezien hadden, ze genoten van de aandacht die ze kregen.

Het zal dinsdag geweest zijn dat Sandra mij belde dat zij laat thuis zou zijn omdat een collega onverwacht ziek was geworden. Ze moest iets belangrijks doen voor een buitenlandse klant en dat moest de volgende dag af. Het was heerlijk weer en ik vond het prima om wat eerder naar huis te gaan. Toen ik thuis kwam waren Iris en Emma niet thuis. Het voorjaarszonnetje was erg warm en daar wilde ik nog even van genieten, zal wel een avondje chinees worden nam ik mij voor, en ging naar boven om mijzelf om te kleden, even een short en een T-shirt aan en ik kon het zonnetje in.

Het was heerlijk in het zonnetje en ik viel bijna in slaap. Na een kwartiertje hoorde ik gegiechel in de tuin naast ons en het was duidelijk dat Iris en Emma thuis kwamen. Ik weet niet waar ze geweest waren maar overduidelijk hadden ze erg veel lol over een paar mooie jongens. Vanuit de tuin konden we elkaar niet zien en de meiden waanden zich alleen. Ze zaten een beetje te kletsen over jongens. Heeft ie je gezoend? Zonder enige schaamte hoorde ik de meiden de ervaringen van die middag delen.

Ze waren kennelijk met twee vrienden van Iris op stap geweest en hadden het erg gezellig gehad. Na veel aandringen van Iris hoorde ik Emma vertellen dat een van de jongens wel meer wilde maar dat Emma twijfelde en er dus niks was gebeurd. Iris vertelde dat ze al een keer eerder met een van de vrienden van vanmiddag had geslapen en beschreef in geuren en kleuren wat er gebeurd was. Emma was erg nieuwsgierig en vroeg Iris het hemd van het lijf.

Ik wist niet wat ik hoorde. Ze fluisterden en ik had zo mijn gedachte waar ze aan het doen waren, Emma aarzelde hoorbaar maar Iris was haar overduidelijk aan het verleiden. Ik deed mijn best om de meiden te betrappen op waar ze mee bezig waren.

Ik had me op mijn ligstoel omgedraaid en probeerde voorzichtig of ik iets kon zien tussen de begroeiing door. Iris en Emma zaten, of beter gezegd lagen, half onderuitgezakt in het hoekje op de bank in de tuin. Jezus wat zagen ze er lekker uit, Iris streelde Emma door haar haar. Emma leek niet helemaal op haar gemak maar ze liet Iris gaan. Langzaam ging Iris stapje voor stapje een beetje verder. Emma liet het gebeuren en ondanks de aarzeling leek ze ervan te genieten. Volgens mij lagen ze te zoenen, ik kon het net niet helemaal lekker zien.

Ik besloot om een kijkje te nemen vanuit mijn slaapkamer. Zachtjes sloop ik uit mijn tuin en snelde naar boven. De gedachten over wat die twee meiden aan het doen waren maakte mij verschrikkelijk geil.

Vanuit mijn slaapkamer had ik een mooi zicht op de meiden, ik hoopte alleen dat ze me niet zouden betrappen. Ze zoende elkaar lief en teder, Iris streelde Emma daarbij over haar haar, rug en billen. Emma genoot er zichtbaar van en langzaam maar zeker kropen ze dichter bij elkaar. Haar tiener billen zagen en fantastisch uit. Ze praatte af en toe lachend tegen elkaar en ontdekte elkaars lichaam. Het strelen ging van de billen naar boven en via haar rug heel voorzichtig naar de borsten van Emma.

Ze lagen innig tegen elkaar half op hun rug. Emma was zichtbaar onwennig maar voelde toen toch heel voorzichtig aan de borsten van Iris, wat was dit een heerlijk gezicht. Hoe onschuldig Emma ook was, haar hand verdween wel als eerste onder het kleine sexy hemdje van Iris, ik kon zien dat ze daar opgewonden van werd. Dit was voor Iris kennelijk het teken en zij trok langzaam het hemdje van Emma omhoog. Emma ging een stukje verliggen en trok het hemdje helemaal uit.

Ze lag nu meer op haar rug en voor het eerst zag ik nu de kleine maar prachtig stevige borsten van kleine Emma in een kleine bh. Ik trok mijn short uit en mijn inmiddels behoorlijk natte pik stond stijf omhoog. Oh, wat zou ik graag eens met die meiden meespelen, maar dat kon natuurlijk niet. Emma had het hemdje van Iris tot net over haar borsten omhoog getrokken en ik zag tot mijn verrassing dat zij geen bh aanhad. Haar borsten waren behoorlijk groot en erg stevig waardoor haar tepels prachtig overeind stonden.

De meiden lagen zo minutenlang, streelde en zoende elkaar. Ik speelde met mezelf maar door ze zo met elkaar te zien moest ik me inhouden om niet klaar te komen. Dat was teveel gevraagd, ik voelde het borrelen in mijn pik en een met veel moeite ingehouden maar slechts gedeeltelijk gedempte kreun kwam ik klaar.

De meiden stopte en keken een beetje geschrokken mijn kant op. Die moeten mij gehoord hebben dacht ik, als ze me maar niet gezien hebben. Ik besloot een douche te nemen om een beetje af te koelen en mijn stoute gedachten uit mijn hoofd te verbannen. Ik stond denk ik een klein kwartiertje onder de douche toen de telefoon ging.

Dat zou Sandra wel zijn en drijfnat rende ik snel naar de slaapkamer om de telefoon te pakken. Sandra vertelde dat het laat ging worden en dat haar baas gevraagd had om het werk van haar collega over te nemen inclusief een belangrijke afspraak in Londen, ze moest de volgende dag al weg.

Dus toch Chinees vanavond. Ik legde de telefoon neer er wilde terug lopen naar de badkamer toen ik opeens Emma in het hoekje van haar kamer zag staan die geschrokken naar me keek.

Zij had overduidelijk stiekem naar mij gekeken toen ik aan de telefoon was, ik had haar niet binnen horen komen. Ik was een beetje overdonderd en stond daar helemaal in mijn blootje. Ik wachtte haar antwoord maar niet af en zo nonchalant als ik kon liep ik terug naar de badkamer. Terwijl ik langs haar liep zag ik dat ze met een schuin ook met veel interesse mijn blote lichaam van boven naar onder bekeek maar ik deed net alsof ik dat niet zag.

Tijdens het eten probeerde ik subtiel de meiden uit te horen over wat er die dag gebeurd was maar verder als een leuke tijd met wat leuke jongens lieten ze niet los. Niets leek erop dat ze doorhadden dat ik gezien had wat zich in de tuin had afgespeeld. Emma en Iris hadden alleen maar aandacht voor elkaar en ook na het eten ging dat door. Ik heb de meiden uiteindelijk maar alleen gelaten en ben een boek gaan lezen in mijn bed.

Tegen half 10 uur hoorde ik de deur dichtvallen toen Iris naar huis ging, ik heb toen het licht uitgedaan en hield mij stil. Even later kwam Emma stilletjes naar boven, waarschijnlijk dacht ze dat ik in slaap was gevallen.

De deur van mijn slaapkamer stond nog half open en ik kon zien dat ze even stopte en bij mijn slaapkamer naar binnen loerde, maar daar was het helemaal donker. Ik kon door de half open deur precies in haar kamer kijken.

Ik voelde me een gluurder maar kon mijn ogen niet afhouden van zo´n mooie meid. Ze had de deur van de logeerkamer niet helemaal dicht gedaan zo kon ik haar precies zien. Ze rommelde wat aan, zocht wat in haar spullen en maakte zich klaar om te gaan slapen. Ze had een prachtig gevormd lichaam waar alle vrouwen jaloers op konden zijn. Even zag ik haar niet maar opeens kwam ze voorbij en liep naar de badkamer.

Na een paar minuutjes kwam ze terug nog slechts gehuld in een mooie string en een kleine bh die haar mooie tienerborsten accentueerde. Ze keek iets langer dan gewoon terloops mijn kamer in, het leek wel of ze bewust naar een glimp van me op zoek was maar ik gaf geen kik. Toen ze niks zag liep ze door naar haar kamer.

Ze ging op de rand van haar bed zitten en smeerde haar gezicht in met een crème. Langzaam masseerde ze haar nek waarna haar handen in de richting van de sluiting van haar bh bewogen. Ik had inmiddels een behoorlijk harde paal gekregen en speelde ermee onder mijn dekbed, ze kon me onmogelijk zien in het donker waardoor ik stiekem kon meegenieten.

Toen haar bh los kwam werden twee prachtige borsten zichtbaar. Het was meer dan je alleen maar even insmeren wat ze deed, ze deed dit zo ondeugend dat ik zeker wist dat ze geil was. Ze speelde er gewoon mee!!. Ik weet niet waar ze aan dacht maar het zag er zo verschrikkelijk geil uit. Ze ging languit op haar bed liggen, wreef langzaam over haar kruis en speelde met haar tepels, ze kreunde er zachtjes bij zich volledig onbewust van mij als toeschouwer. Na een paar minuutjes trok ze een minuscuul nachthemd aan, dook onder haar dekbed en deed het licht uit.

Het gekreun ging nog even door en ik weet vrij zeker dat ze zich aan het vingeren was. Wat geil om dat te horen en terwijl zij daar zo lag te spelen moest ik mij inhouden om mijn opgezwollen pik niet te laten exploderen in een orgasme. Het gekreun werd heftiger en ik hoorde een aantal gedempte geluiden die verraadde dat die stoute meid daar een gelukzalig moment meemaakte onder het dekbed.

Mijn pik was inmiddels keihard en kleddernat maar ik wilde een hoogtepunt vermijden, met deze gedachte wilde ik wel in slaap vallen. Nog geen kwartiertje later kwam Sandra thuis in een donker huis. Ik was zo overdonderd door die geile Emma dat ik net deed of ik sliep. De volgende ochtend stond de wekker heel erg vroeg omdat Sandra op tijd weg moest. Het kwam ongelukkig uit maar voor haar werk was dit een mooie klus die zij graag wilde doen.

Ik dook nog even mijn bed in en twijfelde wat ik moest doen. Emma sliep nog en ik besloot haar een ontbijtje te maken. Ik wilde wel eens weten wat ze vandaag met Iris van plan was.

Ik schoot even snel mijn badjas aan en ging naar de keuken, maakte het ontbijt klaar en nam een lekker kopje koffie. Met een kopje thee liep ik naar boven naar Emma, de logeerkamer was dicht. Zachtjes opende ik de deur, het leek alsof Emma nog sliep.

Ze lag met haar rug naar me toe gedraaid en het dekbed half over haar heen geslagen waardoor ik haar string kon zien. De aanblik was fantastisch en even twijfelde ik wat ik zou doen, ik ben uiteindelijk op haar bedrand gaan zitten.

Emma werd wakker en draaide zich half om en leek een verrast mij daar te zien. Haar kleine hempje kroop daardoor omhoog waardoor ik net de onderkant van haar borsten zag. Toen ik daar zo zat kon ik onmogelijk mijn blik van haar borstjes afwenden, dit moet Emma opgevallen zijn.

Rijpe blondine met dikke tieten vingert de kale vagina. Ze wacht haar minnaar op in sexy lingerie. Sexy meid spreid haar kut lipjes.

Hij mag dit sexy koppel filmen tijdens fellatio. Gluurder betrapt door sexy babe. Ingezoomd op een geil nat kutje. Hitsig blondje vingert haar eigen kutje. Kijk maar mee door het gaatje.

Zij vingert haar kale kutje eerst lekker nat. Milf slet en haar man masturberen tegelijk op het strand. Ze neukt haar glad geschoren tiener kutje met een borstel. Magere webcamslet neukt kutje met haarborstel. Zijn grote lul neukt het mondje kutje en kontje van de blondine.

Lesbische tiener sletjes geven geile webcam show. Schattig tienermeisje behoorlijk opgerekt. Masturberen tot haar kutje spuit en er applaus klinkt. Cute tiener meisje tovert de raarste dingen in en uit haar mooie kutje.

..

Hij mag dit sexy koppel filmen tijdens fellatio. Gluurder betrapt door sexy babe. Ingezoomd op een geil nat kutje. Hitsig blondje vingert haar eigen kutje.

Kijk maar mee door het gaatje. Zij vingert haar kale kutje eerst lekker nat. Milf slet en haar man masturberen tegelijk op het strand. Ze neukt haar glad geschoren tiener kutje met een borstel. Magere webcamslet neukt kutje met haarborstel. Zijn grote lul neukt het mondje kutje en kontje van de blondine. Lesbische tiener sletjes geven geile webcam show. Schattig tienermeisje behoorlijk opgerekt. Masturberen tot haar kutje spuit en er applaus klinkt.

Cute tiener meisje tovert de raarste dingen in en uit haar mooie kutje. Fisting,dubbele fisting en ook nog footfuck! De seksuele ontdekkingstocht van een sexy slank tienermeisje. De Nederlandse Carla fist haar kutje voor de Amerikaanse porno regisseur. Bloedgeil exhibitionistisch stelletje stuurt steeds perv.. Lekker geil sletje schuift voorzichtig haar slipje opzij..

Sofia Valentine geeft een cursus anale sex en verwend Bu.. Melizza More neemt pik in haar mond, tussen haar tieten.. Kylie uit Belgie laat samen met haar vriend zien hoe ze.. Julie wordt bij Kim Holland in een orgie bloedgeil uit e.. Nadat ze de gokker even heeft afgezogen mag de kroegbaas..

Twee geile meisjes likken lekker aan elkaars kutjes in h.. Hollandse huisvrouw stelt inbrekers tevreden en ontvangt.. Twee geile meisjes hebben een verhit lesbisch onderonsje..

Indische geile Kimberley wil alleen nog meer pik, pik en.. Voor straf moeten deze gluurders de twee tienersletjes m.. Channela haalt mannen over tot sex door hun pikken diep..

Ik pakte haar vast en dirigeerde haar op haar linker zij. Ik draaide me om, zat nu half naast haar en ging plagend met mijn tong via haar borsten, haar navel in de richting van haar kruis. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik was zo overdonderd door die geile Emma dat ik net deed of ik sliep. Blonde sloerie neemt een ritje in een UBER taxi maar moe. Ze fluisterden en ik had zo mijn gedachte waar ze aan het doen waren, Emma aarzelde hoorbaar maar Iris was haar overduidelijk aan het verleiden. Ik begrijp dat ze inmiddels de beste MSN vrienden zijn. Opgezwolle kut sex gluurders

Opgezwolle kut sex gluurders

NEGER NEUKT BLANKE RIJPE VROUWEN