Se geil klein sletje

se geil klein sletje

Het was gewoon in Nederland, maar we moesten een aantal dagen achter elkaar aan het werk daar, dus we verbleven in een hotel. We hadden ieder onze eigen kamer en dus konden we doen en laten wat we wilden. Ik was de laatste avond dat we daar verbleven nog even naar de bar beneden in het hotel gegaan, mijn vriend en collega was moe dus die ging vroeg slapen. We hadden goede zaken gedaan en dat wilde ik wel eventjes gaan vieren, zoals je ongetwijfeld wel kunt begrijpen. In ieder geval was ik heel erg blij en voelde mij ook heel erg vrij.

Ik had een drankje genomen en ergens aan de andere kant van de bar zat ze, mij aan te gluren en naar mij te glimlachen. Normaal gesproken doe ik nooit iets met de aandacht van een andere vrouw, maar op dat moment dacht ik dat flirten geen kwaad kon.

Ik had tenslotte wel iets te vieren, zoals ik al zei. Ik glimlachte terug, pakte mijn drankje op en kwam naast haar zitten en bood haar wat te drinken aan. We raakten aan de praat en het viel mij steeds meer op hoe mooi ze eigenlijk was. Heel strak, mooi verzorgd, echt het type waar ik normaal gesproken voor zou vallen. En dat gebeurde die avond eigenlijk ook, helemaal naarmate we wat meer drankjes achterover hadden geslagen.

Ineens legde ik mijn hand op haar been. Ze had een rood kort jurkje aan wat heel strak om haar perfecte kleine lichaam zat. Ik ben echt gek op kleine vrouwen en haar blote benen trokken de aandacht van mijn ogen, mijn handen en ook min pik. Ik zat met een halve paal aan de bar en begon over haar knie en dijbeen te wrijven, waarna ik haar vroeg of ze met mij mee naar de hotelkamer wilde.

Ze keek naar mijn ring en vroeg of ik het wel zeker wist en ik knikte. Ze glimlachte verlegen en ging met mij mee. Op de kamer begonnen we eerst tegen elkaar aan te staan en onze lichamen wreven langs elkaar heen. We voelden elkaars lichaamswarmte en begonnen ons uit te kleden. Helemaal naakt gingen we op het bed liggen en voordat ik op haar klom, pakte ze snel een condoom uit haar handtasje en deze deed ze om mijn bikkelharde pik heen.

Daarna begon ze mij te pijpen en dat deed ze heel erg intens. Ze bewoog haar hoofd tergend langzaam heen en weer, maar de zuigkracht die ze gebruikte en de manier waarop haar tong mijn eikel bewerkte, dat maakte mij gewoon helemaal gek.

Ik speelde met haar haren terwijl ze mij aan he pijpen was. Na een paar minuten tilde ik haar op en droeg ik haar door de kamer heen. Ze was klein en heel licht en ik kon haar dus in alle posities nemen die ik met mijn vrouw niet uit kon voeren, omdat zij redelijk groot en zwaarder dan deze meid is. Ik drukte haar tegen de muur, alwaar ze haar mooie benen om mijn middel sloeg. Ik hield haar met één arm vast en terwijl we aan het tongzoenen waren, liet ik mijn hand mijn pik tussen haar schaamlippen sturen en begon ik haar te penetreren.

Ze slaakte een kleine zucht toen ik naar binnen ging, ik ben behoorlijk geschapen en haar kleine lijf was precies gemaakt voor min pik, het paste allemaal feilloos. Ze was heel erg strak, voelde ik toen ik in en uit haar aan het glijden was. Ik drukte haar rug tegen de muur en begon diep in haar te stoten en voelde haar nagels over mijn rug gaan. Gelukkig niet te hard, dat had ik anders thuis uit moeten leggen, niet dat het uiteindelijk iets had uitgemaakt, maar goed.

Ik neukte haar al lopend naar het bed, legde haar neer en ging op haar liggen. Ik zag hoe mijn pik haar poesje helemaal opende terwijl ik haar diep en hard aan het neuken was. Mijn pik voelde ongelooflijk hard aan en stond al op knappen.

Ik raaide haar op haar zijde en liet mijn sletje haar knieën optrekken en begon haar zo te neuken. Ik kon zien hoe ik in en uit haar gleed, zag aan haar gezicht hoe ze genoot en ik speelde met haar lichaam.

Het was allemaal zo strak dat ik na een paar minuten al klaar ging komen. Het duurde niet lang of de trainer begon te trillen en te kreunen, hij greep met twee handen mijn haar vast en drukte mij harder over zijn pik heen die ik voelde kloppen. Even later spoot hij mijn mond vol met zaad, wat ik eigenlijk erg lekker vond. Ik was wel trots dat ik als zestienjarige een man van ongeveer dertig zo gek had gemaakt en zo bevredigd had. Zijn pik wilde niet slap worden, zoals ik gedacht had, en hij bleef over mijn lijf wrijven.

Kneedde mijn billen, likte aan mijn tepels en maakte me helemaal gek. Maar hij mocht me niet neuken, daar was ik te jong voor. Terwijl hij mijn kutje vingerde trok ik nog een poosje aan die harde paal van hem tot hij nog een keer klaarkwam, net als ik, en ik probeerde het in mijn mond op te vangen, maar er ging van alles naast.

Het zaad zat in mijn gezicht en op mijn tieten en ik genoot van het gevoel dat hij op mij was klaargekomen. Het leek even of hij zich geneerde dat hij zich zo had laten gaan, maar ik kuste hem en zei dat het ons geheimpje was, en mijn afscheidscadeau. We gingen samen onder de douche, waarbij hij mij nog eens helemaal inzeepte alsof hij niets wilde missen.

Onderweg naar huis huppelde ik bijna van blijdschap dat ik dit gedurfd had, en liep al te bedenken hoe nu verder. De dagen daarna heb ik nog heel wat opgezocht op internet, en dat resulteerde in de eerste zin. De man schrok, stootte zijn hoofd aan de deurstijl en keek me met grote ogen aan.

Ik keek met grote blije ogen terug, met een grote glimlach en zag zijn ogen over mij heen gaan. Van mijn gymschoentjes langs mijn blote benen, het korte rokje en het zijden tanktopje, dat losjes om mij heen zat en de vorm van mijn borsten goed liet zien, naar mijn gezicht, waarbij ik zijn ogen ter hoogte van mijn tieten even heen en weer zag gaan.

Ik deed een stapje dichterbij, vouwde mijn armen onder mijn borsten, keek een beetje schuldig en zei wat zachter, ik vroeg of u aan mijn kutje wilde likken. Hij keek om zich heen of hij er zeker van wilde zijn dat er niemand stond te kijken, en keek me weer aan.

Ik kon zijn hersens bijna horen kraken en ineens zei hij, ga eens even naar binnen, dan pak ik de boodschappen. Hij boog zich weer in de auto om een tas te pakken en ik liep langs hem heen de deur binnen en ging in de keuken op hem staan wachten. Ik hoorde de deur dichtgaan en hij kwam de keuken binnen om de tas op het aanrecht te zetten. Hoe heet jij eigenlijk?

Ik heet Anne,zei ik zachtjes. En hoe oud ben jij, Anne? En hoe kom je erbij om mij zo’n vraag te stellen? Ik heb ontdekt dat ik dat heel erg lekker vind, meneer, en ik weet even niemand anders om het aan te vragen. Hij stond me verbijsterd aan te kijken. Waarschijnlijk had nog niemand dat ooit aan hem gevraagd.

En hoe ben je daar dan achter gekomen als je niemand weet die dat bij je zou willen doen? Ik vertelde heel summier dat ik extra les had gevraagd aan de turnleraar en toen snel mijn pakje had uitgetrokken en een speciale handstand voor hem gedaan waarbij hij mij moest vastpakken zodat ik niet zou omvallen.

En dat hij mij toen gelikt had. Kijk, zei ik, vang me, en ik deed een stap naar hem toe, zette mijn handen op de grond en deed de handstand. Hij pakte me bij mijn middel toen mijn benen voor zijn gezicht zwaaiden. Ik kon helaas zijn gezicht niet zien, maar hij stond doodstil toen mijn rokje naar beneden wapperde en hij zag dat ik geen slipje aanhad. Ik spreidde langzaam mijn benen en voelde mijn topje langs mijn armen naar de vloer zakken.

Als ik weer ging staan zou ik ook in mijn blote tieten staan. Na een aantal seconden deed ik mijn benen weer bij elkaar, zwaaide ze naar beneden en ging staan. Mijn topje bleef op de grond achter en ik deed semi preuts mijn handen voor mijn tieten. Ik keek hem aan en vroeg heel lief, bent u nu boos, meneer? En zag gelijk dat er iets in zijn broek groeide. Hij ging op een keukenstoel zitten en wist duidelijk even niet wat te zeggen.

Ik nam de gelegenheid waar om vlug op zijn schoot te gaan zitten, een arm om zijn nek te slaan, en met mijn andere hand pakte ik zijn hand en legde die op mijn borst. Min of meer automatisch begon hij er zachtjes in te knijpen, keek met verbazing naar mijn tiet en wreef over mijn hard geworden tepeltje. Jij speelt een gevaarlijk spel kleintje, zei hij.

Vind u mij stout, vroeg ik met een pruillipje. Dan krijg ik zeker een pak voor mijn billen. En ik gleed van zijn schoot, draaide en ging over zijn benen liggen met mijn billen omhoog. Daarbij voelde ik een harde bobbel in zijn broek, waarvan ik inmiddels wist hoe dat zat. Het was een zachte tik, maar langzaam werden ze harder, vooral toen ik bij wat hardere klappen een beetje begon te kreunen en draaien.

Zoals ik al verwachtte werd ik megageil van die pijnscheuten door mijn kontje. Na een stuk of twintig stevige tikken liet ik een been van zijn schoot af glijden, zodat mijn kutje goed bereikbaar was voor hem en bijna direct voelde ik zijn hand tussen mijn benen en een vinger door mijn kletsnatte spleetje glijden. Ik duwde mijn billen nog iets verder omhoog, zodat hij gemakkelijk bij mijn lekkere plekjes kon. Ik voelde zijn vingers beurtelings over mijn klitje wrijven en in mijn druipnatte grotje glijden en voelde een orgasme al aankomen.

Hij merkte dat ik begon te trillen en wreef nog iets steviger waardoor ik luid kreunend en schokkend klaarkwam. Hij liet me even bijkomen en wreef ondertussen over mijn heerlijk gloeiende billen. Toen pakte hij me op en legde me op mijn rug op de eettafel. Ik spreidde mijn benen zover mogelijk zodat hij goed zicht had op mijn lekkende kleine sletjes-kut, en direct ging zijn mond er naar toe.

Ik voelde hoe hij vol overgave mijn sappen oplikte, op mijn klitje en lipjes zoog en knabbelde en onderwijl mijn tieten masseerde en aan mijn kleine maar keiharde tepeltjes trok. Het duurde niet lang of ik kwam voor de tweede keer kronkelend en schreeuwend klaar. Terwijl ik even na lag te hijgen trok hij in een ruk zijn broek en shirt uit. Ik zag zijn keiharde grote pik recht omhoog staan en sloeg gelijk een hand voor mijn kutje. Ik ben te jong om te neuken meneer, zei ik.

Hij gromde, greep zijn pik vast en begon er langzaam aan te trekken. Ik gleed van de tafel, gooide mijn rokje uit en zakte voor hem door mijn knieën. Ik nam met twee handen zijn pik over en likte aan het al vochtige topje. Alsof het een lolly was, liet ik het topje tussen mijn lippen glijden en mijn tong eromheen rondjes draaien. Even liet ik hem uit mijn mond glijden, keek omhoog en vroeg, “doet uw geile sletje het goed meneer? Met een hand pakte ik zijn ballen en met de andere maakte ik trek bewegingen terwijl ik zoog alsof ik nooit anders had gedaan.

Het duurde dan ook niet lang voor hij mijn haar greep en zijn pik zo diep mogelijk in mijn pijpbekje duwde. Ik voelde de staaf kloppen en pulseren en met een enorme kreun trok hij hem terug en hield hem voor mijn gezicht.

Ik deed mijn zaadopvangbekje wijd open en daar spoten de stralen al in mijn gezicht. Van mijn voorhoofd tot mijn kin zat ik onder de sperma. Het lekte op mijn tieten en met mijn tong probeerde ik het van mijn gezicht te likken.

Hij zakte op zijn stoel en keek naar me. Ik zag hem denken, er zit een klein strak geil naakt sletje op mijn vloer die besmeurd is met zaad. Met een vinger veegde ik zijn sperma van mijn borst en stopte die vinger zo sensueel mogelijk in mijn mond om hem schoon te zuigen. Ik zag zijn pik alweer bewegen en hij had een hongerige blik in zijn ogen. Maar toen hij opstond pakte hij mij bij mijn arm, trok me omhoog en zei, “de trap op links is de douche. Alles wat je nodig hebt ligt daar.

Als je schoon en droog bent kom je je hier melden. Tijdens het afdrogen bleven mijn gedachten malen. Hoe ik genoten had van het pak op mijn billen.

Hoe ik als een dolle was klaargekomen. Hoe geil het was om naakt door een ander zijn huis te lopen en je naakt bij de bewoner te moeten melden. Ik voelde de geile spanning alweer in mijn buik opkomen. En ik probeerde te bedenken wat ik moest doen om weer terug te mogen komen. Met mijn schoenen in mijn hand liep ik de trap af en de keuken in. Daar was hij niet en ook mijn kleren waren verdwenen. Het werd steeds spannender, ik had gedacht mijn kleren aan te trekken en een preek te krijgen, maar nu moest ik naakt door het huis lopen om uit te vinden waar ik mij moest melden.

Ik liep de keuken uit zette mijn schoenen in de gang en nam de eerste deur. Dat was de woonkamer. Daar zat hij in een leunstoel.

Met voor hem een klein voetenbankje, een glas, zo te zien whisky, in de hand en op de tafel een glas limonade. Terwijl ik naar hem toe liep bedacht ik wat ik moest doen. Op internet had ik gelezen dat je dan met licht gespreide benen en je handen achter je hoofd zou moeten gaan staan, maar dat vond ik een beetje raar. Ik liep dus naar hem toe, bleef voor hem staan met licht gespreide benen en mijn handen op mijn rug. Zijn ogen gleden langs mijn lichaam, stopten even bij mijn vooruit priemende tepeltjes, en gleden naar beneden naar mijn kale en o zo natte kutje.

Ja meneer, maar als iets zo lekker is kan het toch niet erg zijn? Zo, dus jij vond het lekker. Ja meneer, verschrikkelijk lekker. Er zijn toch genoeg jongens van jouw leeftijd die graag met je zouden willen spelen?

Ja meneer, maar die zijn zo kinderachtig en stom. En die gaan lopen opscheppen over wat ze allemaal met je doen en dat je een slet bent en dan krijg je op school een slechte naam. En mijn moeder heeft wel eens gezegd dat u zo’n aardige man bent dus ik dacht dat ik het wel aan u kon vragen. Ja ik heb wel eens met je moeder gepraat als ze in de tuin was. Aardig mens, knap ook. Maar hoe denk je dat dit verder gaat, vroeg hij. Nee meneer, dat weet ze niet en ik zou graag vaker bij u komen.

Daar moet ik even over denken, ga zitten, hij wees op het voetenbankje, en drink wat. Ik nam plaats op het bankje maar zorgde er wel voor dat hij mijn kutje kon zien.

Misschien haalde hem dat over om mij terug te laten komen. Als jij hier vaker komt, dan komt je moeder dat een keer te weten, dat valt een keer op en ik wil niet dat je gaat lopen liegen. Daar houd ik niet van. Dan zeg je dat je bij mij komt werken, en dat doe je dan ook.

Je bent dan mijn huisslavin en je gaat stoffen, poetsen en boenen, de was doen, ramen zemen enzovoort. En als ik visite heb moet je drankjes en zo serveren.

... Twee jaar vreemdgaan met klein jonger sletje. Rokende oosterse schoonheid blaast rook over zijn pik. Anale creampie voor blonde porno babe. Prompt stopte hij twee vingers in mijn kut en trok me daarmee naar zich toe tot ik strak tegen hem aanstond. Zullen we naar binnen gaan, daar kan niemand ons zien. Pornobob en Sofia Valentine laten een Thaise hoer spuiten.

Vrouw zoekt man voor trio vrouw zoekt man pijpen

Cardate zwolle gangbang gezocht 25 sep Sylvie is een geil dik sletje dat graag mee wil doen aan de Don en Ad lift Sex tags: pijpen, piercing, buitensex, auto, mollig, dik, Don en Ad. Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Duits sletje met kleine tietjes afgepaald. ×. Sluit en speel af Loader Volgende. Dé Tube site van Nederland! Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je?.

Se geil klein sletje