Sm advertenties hard kont neuken

Pijpen is onderdeel van een geslaagde integratie procedure. Slet wordt ingesmeerd en hard aangepakt. Arabische Mia reageert een beetje schrikkerig op haar eerste zwarte pik. Dikke reet ff in de olie zetten voordat hij naar binnen mag. Laten We Een Sextape Maken. Maleisische vrouw heeft sex voor geld. Arab sletjes pijpen en neuken met hoofddoek. Bonus wipje voor Mia achter de schermen. Johnny komt een dik half uur te vroeg voor yoga les.

Blondje vies hard van achteren geneukt. Arab tweeling delen pik. Mollige Mimi is duidelijk over wat ze wil! Blonde slet geilt op dubbele penetratie. Vrolijke Mia twerkt op een liedje. Veronica Venoza hard geneukt in de badkuip. Zoals beloofd kreeg hij antwoord. Ik zal je reaktie bewaren voor een eventuele volgende wens, het vuistneuken. Voor nu ben ik op zoek naar grote lullen voor in mijn kont. Er kwamen nog heel veel reacties die allemaal net niet dat waren wat ik wilde, tot ik een mail las van een man die dit zelf eens had gewild en ook beleefd had en die wilde mij hiermee wel helpen.

Hij was zelf 35, bi en had een lul van 20 cm en lekker dik. Hij schreef dat hij ooit de wens had gehad anaal te worden ontmaagt door een man en die man wilde nu wel samen met hem mijn wens in vervulling laten gaan. Als waarschuwing schreef hij dat die tweede man beslist niet te stoppen was en alleen aan zijn eigen genot dacht. Na enig heen en weer gemail en een aantal telefoongesprekken waarin duidelijk werd dat we van beide kanten serieus waren, werd er een afspraak gemaakt.

De man ga me een adres waar hij wilde afspreken. Het was een vakantiehuisje midden in een bos op een groot afgelegen stuk grond met weinig tot geen mensen in de buurt. Hij verwachtte me er op zaterdagmiddag om 3 uur.

Afgesproken werd dat we met z'n 3en kennis zouden maken en dat ik niet gelijk aangepakt zou worden voor een brute anale verkrachting, maar dat na de kennismaking en akkoord tot verder gaan ik nog maar weinig te vertellen zou hebben.

Het was zaterdagmiddag precies 3 uur toen ik aanbelde bij het huisje. Er deed een man open, die naar aanleiding van de beschrijven de man moest zijn die gereageerd had. Hij stelde zich voor als Frits. We liepen naar het zitgedeelte waar nog 2 mannen zaten.

Dit had ik niet verwacht. Ik werd aan de anderen voorgesteld. Het waren George en Karel. Frits deed het woord. Hij had een paar vragen. Was ik nog anaal maagd. Nee was ik niet, Ik had ooit een vriendje die per ongelijk zijn veel te kleine pikkie in mijn kont duwde en dat vond ik zo opwindend dat ik meer wilde maar is er nooit van gekomen, vandaar deze poging.

Ook vroeg hij of ik nog enige vorm van controle wilde door middel van een woord dat ik kon roepen als ik het echt niet meer wilde. Nee, ik wilde geen woord, wilde niet stoppen. Ik wilde gebruikt worden. Als laatste vroeg hij of ze me volledig mochten gebruikten of dat ik allen in mijn kont geneukt wilde worden. Ze mochten met me doen wat ze wilden zolang ze er maar zo opgewonden van raakten dat ze me daardoor langdurig anaal konden nemen.

De mannen lachten en leidden me naar een vertrek met een matras van minstens drie bij drie meter. Op de hoeken en aan het plafond zaten grote ringen en er lagen een aantal kussens. Ik werd verzocht mijn kleren uit te doen en op de matras te gaan liggen. Frits trok me aan mijn armen naar zich toe zodat ik met mijn hoofd van de matras schoot.

Ik keek recht in zijn kruis waar hij inmiddels zijn harde paal uit zijn broek had gehaald. Maak ons geil zodat we die geile slettenkont van je kunnen uitwonen. Ik schrok maar dit was precies watik wilde, het maakt me bloedgeil. Ik stak mijn hand uit maar zijn paal maar mijn beide handen werden door George en Karel vastgegrepen.

Frits stak zelf zijn paal in mijn mond en duwde gelijk helemaal door tot zijn ballen mijn voorhoofd raakten. Ik begon te proesten en te kokhalzen, het slijm liep langs zijn lul en alle drie begonnen te lachen. Dit gaat een hele leuke avond worden sprakt Frits, Mijn lul is nu al slijmerig, leg die slet maar gelijk even op haar buik. Ik werd door beide mannen omgedraaid. Ik stond nu voorover gebogen tegen de matras, mijn benen net niet op de grond en beide mannen trokken aan een bil waardoor mijn kontgat goed toegankelijk was.

Frits brieste als een paard en zetten zijn dikke eikel tegen mijn kont om die met zijn hele lange vette lul in 1 keer tot zijn ballen in mijn kont te rammen. Het ging zo snel en de pijn was zo erg dat ik alles bij elkaar schreeuwde en ze smeekte om te stoppen.

Alle drie begonnen ze te lachen en Frits begon met in hoog tempo snoeihard in mijn kont te neuken. Ik verwachtte dat de pijn minder zou worden na een paar stoten maar dat duurde langer dan ik verwachte. Als die tijd gilde en schreeuwde ik wat de mannen nog meer opwond. Pardoes haalde Frits zijn paal uit mijn kont en riep, volgende. George kwam achter me staan en ging daar door waar Frits gestopt was.

Zijn lul was niet langer maar wel een stuk dikker. Hij maakte geluiden alsof hij een paard bereed, schreeude tegen me dat ik een slet was en neukte harder en harder, daarna weer een snelle wissel naar Karel. Zijn lul was minstens 25 cm lang en super dik. Zijn eikel leek wel een vuist en ik kreeg het al benauwd.

De pijn was tot nu toe echt nog niet minder en Karel pakte een flesje met glijmiddel, liet dit rijkelijk in mijn kontgat lopen en ramde ook zijn lul in 1 keer helemaal naar binnen. Ik wilde weg, begon tegen te stribbelen en ook dat wond ze nog meer op. Karel neukte me zo zeker 20 minuten en de pijn werd minder en ik werd geiler en geiler De mannen liepen weg en lieten me zo liggen, met de opmerking, liggen blijven we zijn zo terug.

Het duurde niet lang of ze kwamen inderdaad terug met een Laptop, een fototoestel en een aantal banden en kettingen. Leg haar zo neer dat we bij alle die haar slettengaten kunnen en ze goed vast zit. Er werd een laag bankje op de matras geplaatst, ik moest er op mijn buik op gaan liggen en mijn handen en voeten werden aan de ringen op de hoeken vast gemaakt. De laptop werd voor me neergezet en ik las een advertentie die de mannen hadden neergezet.

Frits zei, zo even een foto toevoegen en dan kunnen de klanten komen. Ja we mochten alles met je doen, dus we gaan die kont van je verhuren. Mochten er wat tussen zitten die je mond of kut willen neuken mogen ze ook komen, maar je kont gaat voor.

Neeeeee dat was geen afspreek

SOP KUTJE VROUW ZOEKT ONERVAREN MAN

Leg haar zo neer dat we bij alle die haar slettengaten kunnen en ze goed vast zit. Handen en benen vastgebonden Zodra je je slavenhart aan mij toevertrouwd volgt de rest vanzelf! De touwen helpen haar En zijn vrouw gilde en schreeuwde, smeekte om te stoppen. Nee was ik niet, Ik had ooit een vriendje die per ongelijk zijn veel te kleine pikkie in mijn kont duwde en dat vond ik zo opwindend dat ik meer wilde maar is er nooit van gekomen, vandaar deze poging.

IK ZOEK VROUW NEUKEN GEILE LOESJE

Zijn lul was minstens 25 cm lang en super dik. Het duurde niet lang of ze kwamen inderdaad terug met een Laptop, een fototoestel en een aantal banden en kettingen. Ik ben een Nimf die het leuk vind om een Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Lekkere dikke slet vanaf maandag weer Hallo mannen kom je vanavond even lekker bij mij thuis. Gangbang Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan.