Opgerekte kut geile moslima

opgerekte kut geile moslima

Hele dikke Marokkaanse tieten. Puntige tepels en een nat pruimpje in haar pyamabroek. Eenzaam arab meisje boekt met haar hoofddoek een neukdate via internet.

Nerdy chick vingert zichzelf naar hoogtepunt. Achter gelovig smoelwerk gaat een pijpsletje schuil. Jetta haalt twee vingers uit haar harige kut. Sexy Sara spuit kutvocht op de webcam. Blonde MILF vingert haar sappige kutje klaar. Een gewillig spuitkutje bij Marokkaanse squirt-koning. Mature latina vingert haar natte doos naar een hoogtepunt. Eliza haar kutje word zeiknat door de hitachi.

Geile Arab is niet preuts en tovert haar grote tieten tevoorschijn. Madisons gleufje van heel dichtbij. Habiba houdt haar hoofddoekje op.

Wie zegt dat rijpe vrouwen geen nat kutje hebben? Gezwollen klitje door masturbatie. Het superstrakke poesje van Maria Ryabushkina. Ik ben blij dat ik vorig jaar zo'n moderne, van alle gemakken voorziene gynstoel aangeschaft heb. Ik ben me ervan bewust dat het meisje zo in een heerlijk geile houding achterover hangt. Sofia is intussen bij de rechterschouder van haar zusje gaan staan en houdt haar beide handen vast.

Ik zet de vingers van mijn linkerhand op de twee bolle heuveltjes van de buitenste schaamlippen en duw deze uit elkaar en mijn andere hand grijpt het nu zichtbare koordje. Net als heel veel Europese vrouwen is Fatma haar schaamstreek keurig kaal en zo glad als een biljartbal. Snel leg ik hem op het instrumententafeltje en ik neem me voor om dat stukje verband straks is even goed te bekijken en er aan te ruiken om zo mijn geile fantasie nog verder aan te wakkeren.

Snel blik ik terug naar het kruis van Fatma en zie inderdaad dat haar kutje helemaal vochtig is. Het maakt me nog geiler als ik zie dat het kutje best wel dik is. Nu Fatma's benen lekker wijd voor me geopend zijn is er een klein kleverig en glimmend spleetje ontstaan in het verder strak opbollend vleesheuveltje.

In het gleufje zie ik twee kleine donkerrode streepjes, die volgens mij de plaats van haar kleine schaamlipjes markeren. Zacht knijp ik in de gezwollen buitenste kutlippen om ze weer tegen elkaar aan te masseren. Het is een heerlijk gevoel om het hete meidenvlees zacht te kneden en ik moet mezelf geweld aan doen om "professioneel' te blijven denken. Eigenlijk kan het me op dit moment niet zo veel schelen, ik ben geil, heb de mogelijkheid en er is verder niemand die nog roet in het eten kan gooien.

Dus ga ik over op even wat minder "professioneel' onderzoek. Voorzichtig streel ik met het topje van mijn rechterwijsvinger enkele keren over de twee kleine vleesheuveltjes. Ze voelen zo lekker dik en warm aan dat de stijfheid van mijn pik nog verder toeneemt. Heel rustig streelt de vinger even later door het kleine gleufje en mijn brein registreert dat het vocht dat naar buiten komt absoluut geil moet zijn wat vrij komt zo in dat gleufje. Het voelt veel te stroperig aan om pis te kunnen zijn.

Na nog een paar keer deze beweging herhaalt te hebben voel ik dat er nog meer van dat kleverige vocht ontstaat. Ik buig mijn hoofd nog wat verder voorover en snuif heel zacht en voorzichtig de heerlijke geile geur op uit mijn eerste Moslimkut die ik in mijn praktijk zie. Vervolgens zet ik twee vingers op de beide vleesheuveltjes en duw ze voorzichtig uit elkaar, waardoor het gleufje zich heerlijk geil opent.

Opnieuw duw ik op de twee heuveltjes en gaat het spleetje opnieuw spontaan wat open staan. Ik druk nog een keer en nog een keer. Het is zo'n heerlijk geil gevoel, dit meisjeskutje dat onder mijn vingers open en dicht gaat. Onder de laatste streling schrik ik als mijn gehoor een klein gesmoord kreetje opvangt. Snel kijk ik op naar het gezichtje van mijn patiente. Het verbaast me natuurlijk niet dat ze heerlijk achterover ligt en kennelijk geniet van mijn onderzoek. Dan zien mijn ogen plotseling dat Sofia niet langer de handjes van haar zusje vasthoudt maar heel zacht plagende strelende bewegingen maakt rond het kleine dikke tepeltje van de linkerborst van haar zusje maakt.

Tijdens mijn spel heeft ze zo te zien de bovenkant van de zwarte jurk open geknoopt. Verbaasd moet ik toegeven dat ik me niet gerealiseerd had dat die vrij strakke jurken ook zo'n lange bovensluiting hadden, dat de borsten volledig ontbloot konden worden. Ook zie ik dat ze met haar andere hand heel stiekem het handje van haar zusje tegen haar nog steeds door haar eigen jurk bedekte kruis aandrukt. Ik voel dat ze oogcontact met me zoekt, wat ik niet wil, dus buig ik me snel weer voorover en open met mijn linkerhand het gleufje weer en met de vingers van mijn rechterhand pluk ik zachtjes aan de beide binnenste lipjes, die spontaan naar buiten komen en weer terugveren als ik ze loslaat.

Ook is het een heerlijk geil gezicht om te zien hoe die kleine lipjes steeds dikker worden als ze zich vullen met bloed en daardoor ook wat geiler naar buiten puilen, dus herhaal ik de handeling nog enkele keren. Vanaf mijn plaats merk ik dat Sofia me aandachtig opneemt, maar ik doe net of ik het niet opmerk en na een paar minuten zie ik dat ze doorgaat met haar eigen spelletje. Terwijl ik naar de plukkende vingers van Sofia op de tepeltjes van Fatma kijk gaat mijn wijsvinger nu vol door de vochtige spleet van de jonge vrouw.

Ja ze is echt botergeil volgens mij. Snel sta ik op en strompel naar mijn bureau om een paar rubberhandschoenen te pakken. Eigenlijk wat aan de late kant, maar ik moet mijn professionele houding toch een klein beetje terug zien te winnen. Met de handschoenen aan en een duidelijk zichtbare tent in mijn dunne witte broek loop ik terug naar de stoel en kijk openlijk naar het inmiddels kneden van de kleine dikke harde tepeltjes door Sofia.

Snel doe ik een stapje naar Sofia toe en geef een klein zacht tikje tegen het door de strakke stof omspannen kontje. Sofia kijkt me verschrikt aan. Sofia schudt met haar hoofd. Sofia haalt bevend adem en kan even niks terugzeggen. Hierdoor aangemoedigd laat ik mijn rechterhand langs haar heup naar beneden glijden tot aan de zoom van haar jurk. Eenmaal onder de rok glijdt de in rubber gestoken hand naar de binnenkant van haar benen omhoog en als ik tussen haar dijen zit gaan deze zo ver als de jurk toelaat uit elkaar om mijn hand nog meer ruimte te geven.

Even later stuit mijn hand tegen haar kutje en het is net of haar kutje op mijn hand heeft liggen wachten, want ze drukt hem er tegen aan. Geil knijp ik een paar keer zachtjes in haar geile kutje en trek dan mijn hand terug, wat haar een gefrustreerd zuchtje ontlokt.

Ik neem weer tussen de dijen van Fatma plaats en knijpt nog eens liefkozend in het dikke kutje terwijl mijn linkerhand over het blad van het instrumententafeltje glijdt en een wattenstaafje pak, wat erop ligt. Ik neem het staafje over in mijn rechterhand en met de linker zoek ik nu het flesje met alcohol wat ernaast staat. Snel open ik het flesje en zet dat open gereed. Snel doop ik het wattenstaafje in het flesje met alcohol en met de vingers van mijn linkerhand duw ik het opgezwollen vlees van het kutje omhoog, zodat het opgezwollen klitje van het meisje lekker uit zijn schuilplaats tevoorschijn komt.

Voorzichtig wrijf ik nu met het natte wattenstaafje over de oppervlakte van het kleine rozerode klitje. Terwijl ik zo bezig ben om het klitje te reinigen hoor ik hoe Fatma diepe geile kreetjes slaakt.

Het meisje is zo geil dat ze geen moeite meer doet om haar geilheid te verbergen. Ik hoor hoe ze mijn opmerking in het Marokkaans vertaalt voor haar zusje. Ik zie nog net dat die instemmend knikt voordat ze een nieuwe zucht slaakt als het wattenstaafje opnieuw het puntje van haar klitje kwelt. Door de reactie van het meisje kan in het niet laten om met het staafje een paar geile tikjes uit te delen tegen de tip van het klitje, dat daardoor zo mogelijk nog roder en dikker wordt.

Ik leg het wattenstaafje weg en pak vervolgens een speculum van middelbare grootte. Ik schat in dat die wel zal passen in het nog ongerepte moslimkutje. Snel smeer ik er een stevige klodder z. De twee meiden hebben me hartstikke geil gemaakt en ik heb een zee van tijd om hen eens goed te nemen.

Het restant van de creme smeer ik uit over de dikke uitstulpende buitenste lippen van het jonge elastische kutje. Weer hoor ik dat Sofia mijn woorden vertaalt terwijl ik met de vingers van mijn linkerhand de dikke kutlipjes zo ver mogelijk uit elkaar spreidt en de punt van de eendenbektang er tussen zet. Voorzichtig draaiend en duwend glippen de beide lepelvormige bekken bij het meisje naar binnen.

Ik verneem een wat gespannen gekreun en ik kijk het meisje met een geruststellende blik aan. Fatma zucht een paar keer heel diep en ik merk dat hierna de bekken snel dieper in het kutje verdwijnen. Na nog even wat rondgedraaid te hebben, zodat de sensilube goed op de wanden van het kutje uitgesmeerd wordt, stop ik met duwen en begin in de handvaten te knijpen, waardoor de bekken zich langzaam openen.

Telkens draai ik ook de schroef van de borging wat aan, zodat na een enkele minuut het kleine dikke meisjeskutje helemaal open staat en me zo een fantastische blik in het binnenste gunt. Snel plaats ik het halogeenlampje in de mond van de speculum en zie ik een uiterst geil kutje, lekker elastisch en opgerekt door de tang.

Het zichtbare kanaaltje ziet er bloedrood, heerlijk glibberig, van het geil, uit en ook de lipjes staan lekker strak en rood. Tenslotte is het klitje goed zichtbaar boven de tang. Snel aai ik met een glibberige gehandschoende vinger over het overeind staande klitje, zodat Fatma opnieuw heerlijk geil kreunt.

In mijn onderzoek ben ik Sofia helemaal vergeten en ik richt mijn blik even op haar. Ze staat nog steeds zacht de tietjes van haar zusje te strelen en dan merk ik dat een van de handjes van Fatma in ht kruis van Sofia's zwarte jurk gedrukt zit. Als ik weer in het speculum kijk zie ik dat het maagdenvliesje van Fatma al een behoorlijk groot gat vertoont, dus heeft ze al iets in haar vagina gehad of ze heeft fanatiek aan de gymsport gedaan.

Ik kijk opnieuw naar Sofia omdat ik antwoord wil op deze diagnose, maar het komt er even niet van, want ik zie dat het handje van Fatma aaiend en draaiend in het kruisje van Sofia beweegt. Sofia schrikt kijkt me met een verschrikte blik aan en ik ben er bijna van overtuigd dat ze bloost, maar dat is natuurlijk onder haar mooie lichte bruine teint niet echt goed te zien. In rap Marokkaans stelt Sofia haar vraag en aan de intonatie kan ik horen dat ze net zo gespannen is als ik over het antwoord.

Aarzelend geeft Fatma antwoord. Net zo aarzelend en met ook een beetje boos vertelt Sofia dat Fatma vertelt dat het thuis in Marokko gebruikelijk is dat meisjes in de pubertijd voorlichting krijgen van oudere zussen of hun moeder. Dat het ook gebruikelijk is dat ze dan ook seksuele spelletjes met elkaar spelen om te leren hoe hun kutje aanvoelt als ze er iets ingestopt krijgen. Zo ook met Fatma, daar heeft ze met haar halfzusje stiekem spelletjes heeft gedaan en dat ze daarbij bepaalde speeltjes in elkaars kutje hadden geduwd.

Deze begint snel ratelend iets aan Sofia te vertellen.

Lekker oud kutje gratis sex bekijken

Opgerekte kut geile moslima Hierdoor aangemoedigd laat ik mijn rechterhand langs haar heup naar beneden glijden tot aan de zoom van haar jurk. Sofia haalt bevend adem en kan even niks terugzeggen. Voorzichtig wrijf ik nu met het natte wattenstaafje over de oppervlakte van het kleine rozerode klitje. Het zichtbare kanaaltje ziet er bloedrood, heerlijk glibberig, van het geil, uit en ook de lipjes staan lekker strak en rood. Sofia schudt met haar hoofd. Ondertussen draai ik de eendenbektang weer dicht en verwijdert deze uit de elastische vagina van het meisje.

RIJPE VROUW ONTVANGT LEKKERESEKS

Moslima. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het net Soedanese Black Mamba neukt Geile Arabische Ummah Vrouwen in Moslim Arabische Serveerster strak West-Aziatische Kutje opgerekt door een Grote. Shabnams Strakke Aziatische Moslim Paki Kut opgerekt door Grote Westerse Penis | deze Geile vent houdt van spanking een kont van tiener tieten aziatische. 5 okt In deze wat geile en gefrustreerde stemming verkeer ik als Janneke, mijn .. ik een uiterst geil kutje, lekker elastisch en opgerekt door de tang.