Vingeren in kut turkse meisje neuken

vingeren in kut turkse meisje neuken

Beetje zo van, ja beetje lief doen zo van: En toen heb je het bij dat neefje gedaan? Ja, die kwam klaar, die kwam klaar, volgens mij kwam die klaar op mijn shi.. Ook nog op mijn hemdje. Wat ik nog aan had. Dat zei dat neefje? Ja, dat hij er aan kon wrijven enzo. Nou hij kwam klaar op mijn shirtding. Toen was het klaar. Toen dacht ik dat ik eindelijk weg mocht. En toen uhm, komt er nog 1, die had een zonnebril op. Hij was best wel een dunne jongen. En toen ging ik in de hoek staan. En ik was daar nog even alleen.

Toen kwam die jongen zo, en toen zei ik, toen ging ik staan, in de hoek staan. En ik zei zo, die jongen zei, ga je mij ook doen of zo. Toen zei ik zo nee, ik wil eerst mijn mobiel terug anders doe ik niks meer. En toen zei die uh? Toen zei die uh jongens tegen die [voornaam verdachte] enzo, en toen zaten ze in het Turks te praten. Ja en toen kwam die [voornaam verdachte] binnen en die zei ik heb twee kansen voor je. En hij zegt als laatste of je doet niks, en je krijgt geen mobiel en je moet lopend naar huis ofzo.

Ja, toen hij, die ene jongens moest lachten. Hij zei gewoon ja je doe het maar gewoon, klaar. En toen ging ik weer op dat bed zitten en toen ging die jongen zijn lul naar buiten doen, uit zijn broek enzo, en toen wou ik hem niet pijpen, wou ik echt niet.

Want hij had een hele kleine en hij had heel veel schaamhaar. En toen zei die zo nou en, hun wou je toch ook doen? Ging je toch ook pijpen? Toen zei ik ja, maar hun was ik ook niet van plan, hun wou ik eigenlijk ook niet doen. Dat had ik nog verteld tegen hem. Toen zei hij nou en, je doet het, maar ik zweer het, ik ben de laatste dan mag je weg, dat zei hij steeds, dat hij de laatste was. Dus ik heb hem gepijpt, echt met tegenzin. Zonder, ik had ze allemaal gepijpt, behalve die ene, die onbekende jongen uit Zwolle, die [naam 5] heet.

Nou gewoon zo gepijpt. Omdat ik dat echt vies vond, dat schaamhaar. Nou die jongen kwam volgens mij ook klaar in mij. Maar dat weet ik niet zeker. Ik weet nog wel dat er een handdoek op de grond lag en daar heb ik ook veel sperma van mij afgeveegd enzo. Was een witte handdoek. Kleine witte handdoek en daar zat ook, heb ik ook veel sperma van… ja alles wat ik uitspuugde en zo was daarop. Nou hij was klaar, ik dacht dat ik eindelijk weg mocht.

Toen kwam die jongen met een uh eng, met een blind oog. Eén van de 2 ogen was blauwachtig, lichtblauw oog-achtig. Heeft hij nog een naam genoemd? Nee ik weet niet hoe hij heette. Ik wist niks van hem. Maar ik ging hem ook pijpen. Ik had, volgens mij nog wel laten zien dat ik niet wilde. Maar verder ging ik er geen discussie over maken en ging ik hem ook maar pijpen. Toen was hij klaar, klaargekomen. En toen gingen hun weg, toen ging hij weg.

Was ik gewoon alleen in die kamer. Later kwamen die [medeverdachte 3] en [naam 1]. Terug volgens mij in de kamer. Ik had nog wel kleding aan. En toen zie die [medeverdachte 3] tegen mij uh, kom we doen trio, jij likt hem en hij pakt jou van achter en toen moest ik me ook helemaal uitkleden. Ja deed ik dus, ik had alleen nog mijn sokken aan. Waarom deed je dat? Ik ging toch gewoon naar hun luisteren, want ik dacht anders mag ik toch niet eerder weg.

Dus uh, ja ik ging hem pijpen. Toen die [naam 1], probeerde mij van achteren te pakken, maar dat lukte niet. Dus toen zei die [medeverdachte 3]; kom op mij zitten, op mijn lul dan en ga springen. Toen zei ik dat kan ik niet, maar ik ging wel op zijn lul zitten en hij had geen condoom om. Dus hij zei kom op me springen.

En ik zei nee, dat kan ik niet. En toen ging hij gewoon zo in mij bewegen. Dat uh we de dat konden doen. Waar bleef zijn lul:? Jij gaat op hem zitten In mijn vagina. En toen dat gebeurde, die andere jongen. Die stond er gewoon bij. En ja, uh duwde hij die Michel van mij af. En toen ging hij weg, die gang weer in, die hal, die gang. Ja en toen lag ik zo op bed, toen ging die [naam 1], die ging mij, lag ik op mijn rug, en toen ging die [naam 1] mijn benen omhoog doen.

Met zijn lul in mijn vagina. En toen ging die gewoon mij neuken. En die [naam 1], had die een condoom om? Ik weet niet meer wat hij zei, ja opschieten, nou. Toen waren we klaar. Hij was niet klaargekomen, maar gewoon gestopt, bedoel ik.

Toen mocht ik mijn kleren aan doen. Toen zei [voornaam verdachte] tegen mij opschieten, want mijn broer komt er zo aan. Snel opschieten, strik je veters maar buiten. Ging ik naar mijn vriendin. Ik heb verteld wat er gebeurd was. Ja, niet echt precies, maar ik heb wel verteld dat ik gewoon misbruikt was door [voornaam verdachte] en.. Ik moest ook huilen, dus ik kon het niet echt duidelijk vertellen. Ja, maar waarom moest je huilen?

Omdat ik overstuur was, en ik voelde me? Voelde me machteloos, ik.. Ja ik voelde me echt misbruikt en zo. Ja ik vond het echt niet leuk. Waarom had je dat gevoel dan? Nou omdat ik me gewoon echt kut voelde, ik wou gewoon eigenlijk wel dood, want ik vond het heel erg wat er gebeurde, ja? Ik heb nog even een vraagje, toen jij die woning uit ging hè, toen ze zeiden "doe je veters maar buiten los" toen je de woning uit ging, wie waren er toen nog in de woning? Niemand, iedereen was weg.

En die [naam 1] en [voornaam verdachte], die zaten een sigaret te roken, daar. Op de straat gewoon. Hoeveel jongens hebben er jou geneukt? Ja, [voornaam verdachte] en die [naam 5]. Aangeefster heeft op 3 oktober bij de politie onder meer het volgende verklaard:.

Weet je de naam van 'zonnebril'? Je zegt dat je hem gepijpt hebt en dat je hem vies vond, omdat hij veel schaamhaar had. Je gaf ook aan dat hij volgens jou in je klaar kwam, maar dat je dit niet zeker weet. Waar kwam hij dan in je klaar? In mijn mond kwam hij klaar. Ik heb met hem geen geslachtsgemeenschap gehad. Bij hem gaf ik het echt aan dat ik het niet wou. Ik begon ook smoesjes te bedenken namelijk; hij is te klein en dat soort dingen.

Ik zei direct tegen hem dat ik het niet wilde. Wacht, hij is wel met zijn vinger in mijn vagina geweest. Ok, wanneer is dat geweest dan? Toen ik hem aan het pijpen was. Wat deed hij met zijn vinger? Hij ging met zijn vinger in mijn vagina. Hij vroeg of hij mij mocht vingeren. Heb je er iets aan gedaan, zodat hij dat niet kon doen? Nee, ik dacht ik moet maar doen wat hij wil anders kom ik hier nooit weg. Dit dacht ik eigenlijk bij alles eigenlijk, laat ik het maar doen, anders kom ik hier niet weg.

Je hebt ook verklaard over een witte handdoek, wat heb je hier precies mee gedaan? Daar heb ik het in uitgespuugd. Wat heb je hierin uitgespuugd? Het sperma van [medeverdachte 4] volgens mij, het kan ook zijn dat ik nog iets van [medeverdachte 4]'s sperma heb doorgeslikt. En volgens mij heb ik ook [naam 1]'s sperma afgeveegd aan de handdoek. Het sperma van [naam 1] zat aan mijn handen en op mijn hempje. Hij maakte zijn buik schoon. Ik vroeg wat het was en [medeverdachte 4] of [voornaam verdachte] zei tegen mij dat het een kogel was.

Wie van de jongens hebben deze kogel ook gezien? Wat zei [voornaam verdachte] erbij? Hij probeerde mij hiermee te bedreigen. Wie heb jij op donderdag 5 september samen gezien in genoemde woning? Je vertelde dat [voornaam verdachte] foto's heeft gemaakt.

En dat ik op bed zit en [medeverdachte 1] voor mij staat met zijn gezicht naar mij. Hij droeg toen een shirt en boxer. Ja, van mij en [naam 5] en van mijn borsten ofzoiets. Ik weet wel dat [voornaam verdachte] ze op Twitter wilde zetten, omdat ik hem moest pijpen. Toen waren we nog alleen in het huis. We waren toen net in het huis. Wat zei hij precies dan? Hij zei als je dit niet doet, dat niet doet, dan ga ik die foto's op Twitter zetten.

Wat bedoelde hij als je dit niet doet? Dat ik hem moest pijpen en ik zei de hele tijd nee. Daarna zei hij dat van die foto's op Twitter. Hij zei toen dat ik mijn borsten moest laten zien. Hij zei; 'show it, show it' of zoiets. Wie heb jij op donderdag 5 september samen horen praten in genoemde woning? Kun je ons nog eenmaal vertellen in welke volgorde de jongens de slaapkamer binnenkwamen? Eerst was ik met [voornaam verdachte]. Daarna [medeverdachte 1], toen [naam 5], daarna [medeverdachte 3], daarna [medeverdachte 4], toen [naam 1] en de laatste was [medeverdachte 5].

Het kan ook zijn dat [naam 1] voor [medeverdachte 4] was, maar dat weet ik niet zeker. Na de laatste, [medeverdachte 5] dus, kwamen [naam 1] en [medeverdachte 3] nog een keer, ze wilden een trio. Was [medeverdachte 5] nog in de kamer toen [naam 1] en [medeverdachte 3] kwamen? Nee, [medeverdachte 5] was weg. Voor [naam 1] en [medeverdachte 3] kwam [voornaam verdachte] nog een keer, ik heb hem toen gepijpt.

Aangeefster heeft op 27 februari bij de rechter-commissaris onder meer het volgende verklaard:. Hij zegt dat hij jou niet gevingerd heeft. Zou het kunnen, dat hij het alleen gevraagd heeft maar niet gedaan? Volgens mij heeft hij mij wel gevingerd, ja. Dat was tijdens het pijpen.

Hij heeft het wel gevraagd en volgens mij vond ik het wel ok omdat ik toch al meewerkte. Hij heeft gewoon gevraagd, op een normale manier: Dan kom ik sneller klaar.

Volgens mij zei ik niets of zei ik ok. Volgens mij heb ik eerst gezegd nee, maar toen hij zei dan kom ik sneller klaar, heb ik gezegd "ok". Mijn gedachten zeggen dat hij mij wel gevingerd heeft en dat ik "ok" heb gezegd. Wie heeft jou die kogel laten zien?

Dat was toen ik zei dat ik niet wilde en dat ik in de hoek stond. Dat was ook toen [medeverdachte 4] zei dat ik niet wilde. Hij haalde de kogel uit zijn broekzak.

Ik was er niet bang voor die kogel. Ik was al bang, maar dat kwam niet door die kogel. Kun je vertellen wat je bedoeld met: Ik keek gewoon zielig. Ik had in mijn ogen wel echt tranen. Ik zag er volgens mij doodongelukkig uit. Ik moest bijna huilen. Ik heb niets gezegd.

Hoe kwam het, dat je die jongen met het blinde oog bent gaan pijpen? Omdat ik toch vrijwillig mee deed. Ik was bang dat er anders iets zou gaan gebeuren. Daarom werkte ik maar mee. Ik weet niet wat er zou kunnen gebeuren. Je hoort altijd van die verhalen. Dat als je tegenstribbelt dat je klappen krijgt. Ik was gewoon ook bang. Ik was het meest bang voor [voornaam verdachte], maar eigenlijk voor allemaal wel. Voor [voornaam verdachte] het meest, want hij organiseerde alles leek het wel.

Hij zei doe dit, doe dat. Hij deed als hij de baas was. Ik was ook wel bang voor die oog, die [medeverdachte 5], omdat hij er eng uit ziet. Ik heb tegen [voornaam verdachte] gezegd dat hij had gezegd dat hij de laatste was. Volgens mijn idee nu heb ik toen niets tegen die jongen met dat oog gezegd.

Volgens mij kon hij wel zien aan mij dat ik niet wilde. Ik zag er machteloos uit. Volgens mij kon je gewoon wel merken dat ik het niet wou. Er is jou eerder gevraagd hoe de jongens konden weten dat jij niet wilde.

Je hebt toen aangegeven, dit konden zij weten door mijn gezichtsuitdrukking en door mijn gedrag. Kun je uitleggen wat je daarmee bedoelt? Mijn gezichtsuitdrukking was dat ik droevig keek en dat ik er uit zag als dat ik machteloos was. Ik ben niet heel boos geworden. Ik durfde dat niet. Ik was bang voor al die jongens bij elkaar in dat huis.

Ik wist niet wat er verder ging gebeuren. Wanneer mocht ik weg? Ik heb wel gezegd dat ik niet wilde. Ik heb het niet super vaak gezegd. Ik heb wel mee gewerkt omdat ik bang was. Ik heb het tegen [medeverdachte 4], [naam 1] en [voornaam verdachte] gezegd dat ik niet wilde. Tegen de andere jongens heb ik het volgens mij niet gezegd.

Ik heb het ook tegen [naam 5] gezegd, dat ik niet wilde. Ik liet alles maar over mij heen komen. De bewijsminimumregel als bedoeld in artikel , tweede lid van het Wetboek van Strafvordering. De rechtbank ziet zich voorts voor de vraag gesteld of de door haar betrouwbaar geachte verklaringen van aangeefster in voldoende mate steun vinden in de overige bewijsmiddelen.

Naar vaste jurisprudentie kan volgens het tweede lid van art. Deze bepaling strekt ter waarborging van de deugdelijkheid van de bewijsbeslissing, in die zin dat zij de rechter verbiedt tot een bewezenverklaring te komen ingeval de door één getuige gereleveerde feiten en omstandigheden op zichzelf staan en onvoldoende steun vinden in ander bewijsmateriaal.

De vraag of aan het bewijsminimum van art. Uit het proces-verbaal van bevindingen d. Tijdens de aanhouding van de verdachte [medeverdachte 1] werd zijn mobiele telefoon inbeslaggenomen. Van het toestel werd een image gemaakt. Op vrijdag 25 oktober heb ik deze image onderzocht. In de map afbeeldingen trof ik 2 bestanden aan waarop de aangeefster [slachtoffer] naakt was afgebeeld op een bed.

Het betroffen dezelfde afbeeldingen. Ik verbalisant [verbalisant] heb de foto welke werd aangetroffen in de image van het toestel van [medeverdachte 1] vergeleken met een foto welke door technisch Rechercheur van het Team Forensische Opsporing werd gemaakt tijdens het PD onderzoek op de lokatie [adres] te Zwolle.

Het kussen ligt ook op beide foto's links achter op het bed tegen de gordijnen aan. Ik verbalisant zag dat het motief en de kleuren van de gordijnen op de foto van de FO overeen kwam met het motief en de kleuren van het gordijn op de foto in het toestel van [medeverdachte 1]. Ik verbalisant zag de wijze en plaats van dekbed op de foto van de FO overeen kwam met de wijze en plaats van het dekbed op de foto in het toestel van [medeverdachte 1]. Uit het proces-verbaal onderzoek gegevensdragers d.

Op zaterdag 7 september om Tijdens deze aangifte vertelde zij dat ze door meerdere jongens was misbruikt in een woning in Zwolle. Zij wees de woning aan de [adres] te Zwolle aan als de woning waar het misbruik zou hebben plaatsgevonden. Toen ik verbalisant, de trap op liep en rechtsaf liep de grotere slaapkamer in, zag ik aan mijn rechterzijde, voordat ik deze slaapkamer inliep een klein raam met een kleine vensterbank. In deze vensterbank zag ik twee kogels liggen. Het onderzoek is verricht in een woning aan de [adres], [postcode] Zwolle.

Op het genoemde vloerkleed, de hoes van de matras, de hoes van het dekbed en de handdoek zag ik meerdere reacties bij het aanstralen met de forensische lichtbron. Ik heb de hoezen en de handdoek voor verder onderzoek veiliggesteld. Handdoek lag op het voeteneinde op het bed. Uit het rapport van het NFI is onder meer het volgende gebleken:. Tabel 1 Referentiemonsters van slachtoffer en verdachten.

Hierbij zijn meerdere spermasporten aangetroffen. Acht spermasporen zijn bemonsterd. Getuige [naam 2] heeft op 8 september bij de politie onder meer het volgende verklaard.

Wanneer kwam [slachtoffer] naar jou toe? Hoe laat was dat? Weet ik niet precies, in ieder geval na het eten. Hoe ging dat dan? Ze kwam bij mij voor de deur. En dat ze met die [voornaam verdachte] was meegegaan, die ik ook ken. En toen dacht ik 'nee', dit gaat niet goed komen.

Toen moest ze huilen. Wat vertelde [slachtoffer] jou precies, wat er was? Ze zei dat ze haar uitkleedde en foto's gingen maken en als ze dat niet zou doen, dat ze de foto's door zouden sturen op internet en dat er daarna nog meer jongens kwamen en dat ze daar nog meer dingen mee moest doen. Wat heeft [slachtoffer] verteld over die donderdag? Ze zei dat ze bij [voornaam verdachte] achter op de scooter was gaan zitten.

Ik heb gevraagd waarom ze dat deed. Ze moest even wachten ofzo. Toen is [voornaam verdachte] met haar naar zijn huis toegegaan. Ze vertelde dat hij toen naar binnenging om even te wachten op die andere jongen. Ze vertelde dat het ergens bij de Diezerpoort was, daar ergens in de buurt. Verder heeft ze gezegd dat hij haar daar ging uitkleden enzo. Ik heb toen gevraagd aan haar, of ze gezegd had dat ze dat niet wilde.

Ze gaf toen aan, dat ze had gezegd dat ze het niet wilde. Wat heeft [slachtoffer] verteld wat er tussen haar en [voornaam verdachte] is gebeurd? Hij ging haar uitkleden en hij zei dat ze iets moest doen. Pijpen ofzo en dat hij heel bedreigend over kwam enzo. Want je vertelt dat [slachtoffer] jou heeft verteld dat ze met [voornaam verdachte] in de woning was, hij ging haar uitkleden en ze heeft hem gepijpt, wat is er nog meer gebeurd in de woning, wat [slachtoffer] jou verteld heeft?

Ze vertelde dat er acht jongens waren. Wat is er dan verder gebeurd in die woning? Ze zei dat ze nog meer jongens moest pijpen en dat ze met een paar jongens had gevreeën en dat ze het met twee jongens zonder condoom had gedaan en twee niet.

Heeft [slachtoffer] verteld wat ze daar van vond, dat ze heeft gepijpt en gevreeën? Ja, ze zei dat ze het vies vond en dat ze allemaal vieze dingen moest doen. Dat wat ik nu vertel heeft ze gezegd en verder niet. Ze vertelde dat ze het niet wilde. Je hebt het over acht jongens, heeft ze met al die jongens iets gedaan? Het enige wat ik weet is dat ze heeft moeten pijpen, hoeveel en wie weet ik niet. En dat ze vier keer geneukt heeft, dat in ieder geval, waarvan twee keer met condoom en twee keer zonder condoom.

Heeft [slachtoffer] verder nog dingen gezegd, wat er is gebeurd? Ze is met haar fiets direct naar mij gefietst. Heeft [slachtoffer] verteld, waarom ze dit gedaan heeft met die jongens? Ja, omdat ze ook niet echt 'nee' durfde te zeggen. Het waren meerdere jongens en ze voelde het zo, dat ze er niet tegenop kon boksen.

Ze vertelde ook dat ze allemaal Turks aan het praten waren. Heeft ze verteld waar in huis dit plaatsvond? Dat praten of dat andere?

Dat neuken en dat pijpen? Heeft ze ook verteld waar die jongens dan waren? Ze vertelde op school, dat die jongens op de gang waren en Turks aan het praten waren en dat op die kamer, ja, ik weet niet hoe het ging, maar dat het daar gedaan werd. En met daar bedoel je neuken en pijpen? Wat heeft [slachtoffer] verteld over die foto's? Dat ze naakt stond en volgens mij nog een dat ze [voornaam verdachte] aan het pijpen was.

Wie heeft die foto's gemaakt? Volgens mij [voornaam verdachte]. Heeft [slachtoffer] namen genoemd, om welke jongens het gaat? En ze heeft nog eentje verteld, maar dat weet ik niet. Oh ja, en haar mobiel werd afgepakt. Iemand vroeg aan haar, volgens mij [naam 4] of zoiets, die vroeg of hij mocht bellen met haar mobiel.

En toen is ze vergeten om haar mobiel terug te vragen. Aan wie heef [slachtoffer] dat gevraagd dan? Meerdere jongens, één reageerde, maar ik weet niet wie. En in dat huis was gezegd dat als ze iets deed met een jongen, dat ze haar mobiel weer terug zou krijgen. Getuige [naam 6] heeft op 10 september bij de politie onder meer het volgende verklaard. Hoe kent u [slachtoffer] [slachtoffer]? Ik ken haar via mijn dochter: Heeft u [slachtoffer] afgelopen donderdag gezien?

Wat kunt u daar over vertellen? Op een gegeven moment stond [slachtoffer] voor de deur. Dat had ik eerst niet door, maar [naam 3] was naar de deur gelopen. Ik denk dat het in ieder geval na In ieder geval liep ik na vijf a tien minuten naar [slachtoffer] en [naam 2] toe. Ik zag dat [slachtoffer] flink in tranen voor de deur stond.

Ik wist niet wat er aan de hand was en ik had [slachtoffer] nog niet eerder zo gezien. Ik heb [naam 3] toen gezegd dat ze de keuken verder op moest ruimen en dat ze dan maar even met [slachtoffer] naar boven moest gaan.

Ik wilde [slachtoffer] niet wegsturen, omdat ze zo in tranen was. Uit de aantekeningen van aangeefster die zij bij het informatief gesprek d. Ik zou leuke dingen doen met [medeverdachte 1] die ik al kon. Hij kwam terug samen met nog een jongen op een scooter. Die [medeverdachte 1] zei tegen mij spring bij hem achterop hij brengt jou naar waar zij gaan eten, ik kom er later aan. Ik geloofde het wel en ging bij die jongen genaamd [voornaam verdachte] achterop.

Waarom naar boven, maar ging maar mee. Daarna kwamen we gewoon een kamer binnen, zegt die ga me pijpen. Ik zeg nee, daar doe ik niet aan. Hij zegt ik geef je er geld voor. Ik bleef bij mijn eerste antwoord. Hij ging aan me zitten duwde hem wel weg. Ik zei zo weer je nou waar mijn telefoon is? Hij zie ja die ligt beneden.

Toen zei ik oke mag ik hem nu. Zei die nee je gaat me eerst pijpen en dan krijg je je telefoon. Ik zei dat ik niks bleef doen. Daarna kwam er opeens een andere jongen binnen, die had ik al gezien op het station. En als ik niet zou pijpen ene dan ging diegene ze op twitter plaatsen en zo ging de hele tijd door. Had ik hem gepijpt en daarna zei ik nu weg, zegt die nee eerst moet je me broertje ook doen.

Had ik dit gedaan. Zei die dat zijn neef ook moest doen. Die neef vroeg nog wil je dat wel ja of nee. Toen ging die jongen helemaal boos zeggen je wilt wel en hij is de laatste dan mag je echt gaan dus ik deed dat.

Maar daarna kam er nog 1. Ik zei nee deze doe ik echt niet hoor die andere was toch de laatste, zeiden nee ik zweer deze word echt de laatste en dan mag je je telefoon. Ik zei nee ik wil eerst mijn telefoon anders doe ik niks. Maar kreeg mijn telefoon niet. Hij zei die ene jongen zei ik geef je 2 kansen. Je gaat hem pijpen en je krijgt je telefoon en ik breng je naar huis. Of je doet niks en dan moet je lopend naar huis en je krijgt je telefoon niet terug. Al die jongens heb ik allemaal gepijpt.

Door mij verbalisant is het beeldmateriaal van het Kruidvat, gevestigd Thomas a Kempisstraat 20 te Zwolle uitgekeken. Een van de camera's van eerder vermelde Kruidvat geeft zicht op ingang van het. Kruidvat en laat tevens een gedeelte van de Thomas a Kempisstraat en de Schoolstraat zien. Ik zag op het beeldmateriaal het navolgende ter zake dienende;.

In beeld verschijnt een witte scooter. Deze scooter wordt bestuurd door een jongen met donker, kort haar, gekleed in een wit t-shirt, korte roze kleurige broek en witte schoenen.

Achter op deze scooter zit een jonge vrouw met donker haar in een knot. Zij is gekleed in een mouwloos blouse, een blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen met witte veters. Zij komen, rijdende over de Thomas a Kernpislaan uit de richting van de Brink en gaan in de richting van de Vechtstraat.

Zie foto 1, 2 en De scooter en de twee personen verschijnen rechtsboven weer in beeld. Zij stoppen op de hoek van de Thomas a Kernpislaan en de Schoolstraat. De jonge vrouw stapt af van de scooter. De jonge vrouw steekt de Schoolstraat over in de richting van de Brink en blijft voor een kledingwinkel Verona, tegenover het Kruidvat, staan. De vrouw loopt heen en weer voor de kleding winkel. Zie foto 7 en 8. De Scooter met als bestuurder [voornaam verdachte] verschijnt rechtsboven in beeld.

Hij komt vanuit de richting Vechtstraat aanrijden. De jonge vrouw stapt achterop de scooter. De scooter met de twee personen verdwijnt uit beeld. Medeverdachte [medeverdachte 2] heeft bij de politie op 2 januari onder meer het volgende verklaard:. Ik kreeg een app binnen, een groeps-app.

Ik ben toen naar de woning geweest, plaats delict. Er was niemand beneden. De deur stond open. Ik ging naar boven. Ik zag een meisje bezig met een andere jongen. Een van de jongens liep de kamer uit en ik liep de kamer in. Ik was een beetje opgewonden. Ik vroeg of zij wat met mij wilde doen, zij wilde dat niet.

Ik ben toen de kamer uitgegaan. Daarna ben ik de kamer weer ingegaan en toen wou ze opeens wel. Ze ging me toen pijpen. Toen kwam ik klaar. Dat was niet in haar mond maar op haar hemdje. Ik ging toen op de gang even roken. Ik weet niet meer wie toen de kamer in is geweest. Toen ging ik de kamer weer in. Ik ben haar toen gaan neuken, ik ben een keer in haar geweest en daarna ben ik weggelopen. En wie er daarna geweest is, weet ik niet. Met wie was je daarboven? En hoeveel is een paar?

Met mij erbij drie of vier. We stonden daar te roken. Dat meisje zei dat ze niet wilde en toen ging ik de kamer uit. Wat begon ze te doen? Ze deed mijn korte broek uit, ze begon te voelen en ging mij pijpen. Heb jij nog iets tegen haar gezegd?

Wat is de reden dat jij terug ging de kamer in? Ze zeiden tegen mij dat ze wel wilde. Ik zei niets tegen haar ik streelde begrijpt de rechtbank alleen met mijn hand over haar wang. Zij ging jou pijpen, hoe ging dat? Zij deed het gewoon. Ik stond en zij zat op bed. Ze ging je pijpen en jij was opgewonden. Hoe lang duurde dat? Ik denk 5 minuten ongeveer. Ik kwam klaar op haar hemdje. Ik kwam niet in haar mond klaar, dat vond ik ranzig.

Toen ik voelde dat ik klaarkwam, haalde ik mijn penis uit haar mond en toen kwam ik klaar op haar hemdje. Is er geen condoom gebruikt? Niemand ik was alleen. Ik heb wel gelezen dat zij het over een trio had.. Toen ik voor de tweede keer de kamer in ging was ze naakt en was ze bezig met iemand.

Maar toen heb ik niets gedaan. Ik liep de kamer weer uit. En toen ik terug kwam die kamer in, lag ze naakt op bed. En toen zei iemand dat ik weg moest. Ik weet niet of iemand nog na mij is geweest. Ik hoorde iets over de sleutels.

De deur werd opengedaan en ik stopte toen bij haar. Hoe lang waren jullie daar? Ik denk ongeveer anderhalf uur. Heb je het met hem nog besproken? Nee, want ik vond het beschamend. Met zoveel jongens seks met een meisje. Ik weet het niet. Er werd geroepen dat ze gingen. Maar ik snap nog steeds niet hoe ze bij de naam [naam 1] komt. Ik heb niks over mijn naam gezegd en ze heeft het steeds over [naam 1]. Wat is de reden dat jij wilde melden? Ik hoorde dat het meisje pas 15 jaar was.

Ik had een schuldgevoel. Maar ik kreeg een schuldgevoel met zoveel jongens in een huis. Ja het is wel strafbaar, omdat ze minderjarig is. Maar als er allemaal andere jongens in de woning zijn? Ik zou wel bang zijn. Medeverdachte [medeverdachte 4] heeft bij de politie onder meer het volgende verklaard:. Vijf september ben ik wakker geworden ik heb ontbeten met mijn zus. Ik kreeg toen in de speeltuin een aantal telefoontjes van [voornaam verdachte].

Hij, [voornaam verdachte], belde wel drie, vier keer achter elkaar. Hij vroeg of ik kennis met haar wilde maken en wat samen konden gaan drinken. Ik ben toen op de fiets naar [voornaam verdachte] gegaan. Ik belde aan en [voornaam verdachte] deed de deur open. Toen ik vervolgens de kamer in liep, zag ik een meisje zitten. Ik ben toen op het bed naast haar gaan zitten. Er zat ongeveer een meter afstand tussen mij en het meisje. Ze was halfnaakt, ik weet niet wat er daarvoor was gebeurd.

Ik dacht wat gebeurt er nu. Ik wilde geen seks voor het huwelijk, maar ik kon mijzelf niet meer inhouden. Ze vroeg of ze mij mocht pijpen. Dit heeft ze gedaan. Voordat ik klaar kwam, heb ik gevraagd of ik in haar mond mocht klaar komen.

Ik kwam toen ik haar mond klaar. Ik weet zeker dat ze het heeft doorgeslikt. De rest heeft ze afgeveegd aan de handdoek. Als jij het over [voornaam verdachte] hebt, over welke [voornaam verdachte] heb jij het dan? Over mijn buurman; [verdachte 1].

Van wie is dat huis? De oma van [voornaam verdachte]. Maar, wat zei jij toen zij vroeg of ze je mocht pijpen? Ik zei; nee, ja eigenlijk. Het zat er tussen. Nee, ja, dat zei jij? Ik zei eerst nee. Toen deed zij mijn broek omlaag en toen begon zij mij te pijpen.

Heb jij nog een condoom gebruikt? Hoe denk je dat een meisje zich voelt als dit gebeurd is? Ik zou het niet weten. Ik durfde het niet te vertellen omdat het een verkrachting was. Kun jij je nog herinneren dat jij drie weken geleden een meisje hebt gesproken bij het station in Zwolle?

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies.

Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider.

... vrouw een Chlamydia trachomatis- of gonorroe- infectie oploopt, dan kan die infectie sekstechnieken te benoemen dus pijpen en beffen i.p.v. orale seks, kan u als . Turkije, Afrika, Latijns-Amerika inclusief Suriname en de voormalige . Niemand geeft een neuk. Aaii das kut, waar lag het aan? . Daarnaast houden meisjes ook niet van vechtende jongens. Turkse meisjes. heb ik haar nog goed kunnen vingeren dat kon de verzuurde taxichaffeur echter niet waarderen. 27 okt Nee, ik lik liever aan je kut! Wees blij dat ze getraind worden en de jongens en meisjes achter de kassa je . inderdaad, wat de neuk.

Dikke lul in kont erotische massages utrecht

Geille jongens dikke lesbies

27 okt Nee, ik lik liever aan je kut! Wees blij dat ze getraind worden en de jongens en meisjes achter de kassa je . inderdaad, wat de neuk. Langzaam richting de zee schuifelen, meisje. Dan valt het niemand op Walvis gestrand 36 37 38 39 40 42 VorigeVolgende. prankster stunt uit vliegtuig. 21 okt Onze-Lieve-Vrouw Turks. Turks fruit. Turkse tortel. Tweede Golfoorlog. Tweede Kamer. Tweede beffen. begaafd. begaan. begane grond. beganegrondvloer kustwachtbemanning. kustwachtcutter. kustwachtmedewerker. kut netwerk. netwerken. netwerkinfrastructuur. netwerksite. neu. neuken. Vingeren in kut turkse meisje neuken