Jonge kale kutjes ruige sex

jonge kale kutjes ruige sex

Het kind was behoorlijk gezond; van het deel van de geslachtsorganen nam hij geen afwijkingen van de norm waar. Townsend meldt vijf gevallen van kleine meisjes. In observaties van kinderen van beide geslachten kan worden gezien dat velen van hen telkens blootleggen voor wassen, baden, of studie onmiddellijk beginnen te spelen met hun geslachtsdelen. In de meeste van deze gevallen zijn er geen waarneembare psychische begeleidende verschijnselen en erecties. Dit is misschien maar een spel.

In een minderheid van de gevallen waargenomen in de erectie Fridyung jongens, een meisje, "happy face", sommige kinderen hebben een orgasme voordat het zweet, om ongevoeligheid met geschreeuw en zelfs een snuifje. Bij twee meisjes zag hij soortgelijke manipulaties op de navel; een van de meisjes was woedend toen ze probeerden te voorkomen dat zij het zou doen.

Bewegingen worden door kinderen voornamelijk met de hand gemaakt, in de meeste gevallen aritmisch, blijkbaar, niet systematisch. Bij een meisje van zeven maanden oud observeerde Fridjung echter ritmische acties. Op de achtergrond staat de druk op de genitaliën, die wordt geproduceerd in de meeste gevallen door het kruisen van de benen, vaak ook op een zodanige wijze dat het kind knijpt tussen een stuk speelgoed of een deken voeten en handen gedrukt om zijn borst.

Deze methoden komen vaker voor bij meisjes, maar ook bij jongens; zij, evenals de technieken die hieronder worden beschreven, leiden vaker tot een orgasme dan vingermanipulatie.

Ten slotte voeren de meisjes schommelbewegingen uit op de pot, op vaste voorwerpen, op de vloer, op de poten die eronder zijn geplaatst. Kinderen houden zich niet altijd aan één methode en soms veranderen ze ze, zelfs meerdere keren. De mate van spanning van plezier en ontlading tijdens de hierboven beschreven acties bij kinderen in de eerste levensjaren is individueel verschillend. Sommige auteurs zagen een opwinding die leek op een orgasme en daaropvolgende slaperigheid bij eenjarige kinderen.

Meestal gaat masturbatie op deze leeftijd echter zelden zo ver. Het dient meer om aangename opwinding met een specifieke kleuring te veroorzaken en dit is beperkt. En Tobler, bij jonge kinderen doet zich niet voor, noch duidelijk uitgesproken orgasme tijdens masturbatie manipulaties of Acme in de juiste zin van het woord.

Volgens Federn, kan niet worden ontkend dat baby's en kinderen in bepaalde perioden van ontwikkeling is duidelijk seksueel, namelijk seksuele in de gebruikelijke zin van het woord.

Maar deze auteur is zeer twijfelachtig dat de normale kinderen masturberen in de enge zin van het woord, dwz. Laat de spanning tot een hoogtepunt als een orgasme. Dit hoogste punt van opwinding acme wordt bij kinderen herkend door een plotselinge verandering in gelaatsuitdrukking en door vasomotorische verschijnselen. Vaak zijn er aan het einde trillende bewegingen van de penis of clitoris. Volgens Shutlevortu eenvoudige neuropathische opgewonden kind, zelfs op de leeftijd van slechts een paar maanden, leidt soms tot spontane, toevallige ontdekkingen aangenaam seksuele gevoelens, die echter, rust voor een tijdje nerveuze prikkelbaarheid, maar een gevaarlijke vicieuze cirkel te creëren.

Volgens de waarnemingen van deze auteur komt wrijving met heupen veel vaker bij jonge kinderen voor dan vaak wordt gedacht. Volgens Fere, masturbatie kan worden gezien bij jonge kinderen als een eenvoudige irritatie van de covers, zoals de neus wrijven, het oppakken van zijn neus, zuigen vingers, en ga zo maar door. Maar dit is niet altijd het geval en bij gebrek aan enig spoor van erectie en ejaculatie. Kinderen, zelfs zeer jong, jonger dan drie jaar, kunnen spasmen optreden zonder de uitbarsting van de vloeistof, maar begeleid door een vibrerende trillingen zeer drukke lid; deze aandoening veroorzaakt het kind pijn, waardoor hij kan tranen en huilen.

Kleine meisjes ervaren soms een vergelijkbaar orgasme. Deze pijn gaat de hele tijd door, terwijl hij een erectie vasthoudt en voorkomt dat de wrijving van de penis wordt herhaald. Bij sommige kinderen wordt deze reactie alleen verkregen met wederzijds onanisme en komt nooit alleen voor.

Dit orgasme "in de droge" wijst op een nerveuze ontlading, gevolgd door natuurlijke vermoeidheid. We zien daarom dat in de thoracale en vroege jeugd auto-erotische manifestaties relatief weinig worden geregistreerd op de geslachtsorganen. Daarentegen in de late kindertijd, adolescentie en volwassenheid masturbatie opgenomen op bepaalde erogene zones, vooral op de genitaliën, althans in de urinewegen bij vrouwen.

Met het oog hierop moeten we de techniek van masturbatie in elk geslacht apart beschouwen. Bij kinderen die jong zijn geworden, en maximaal drie jaar onanistische methoden zijn hetzelfde als in het eerste levensjaar.

Jongens, blijkbaar, spelen vaak niet altijd een rechtopstaand lid en houden zijn hand in de zak van zijn slipje. Van kleermakers is het soms nodig om te horen dat jongens op deze leeftijd bijna altijd een gat in hun broek in één zak hebben.

Masturbatie technieken mannetjes meestal in de wrijving van de penis, met name het hoofd zijn, stak de voorhuid van de kop en rug te trekken, althans - in het kneeddeel ten grondslag, wrijven tussen haar heupen, gedrukt tegen een lid van de maag of liggend op zijn buik, strelen of kietelen van het perineum of het gebied van de blaas, enz.

Ik herinner me een van mijn patiënten, jarige ingenieur, die als kind soms masturbeerde als volgt: Uitzonderlijke techniek auto-erotiek geval, namelijk likken en obsasyvanie eigen penis, ik beschreef in onder de naam autoirrumatsii. Cavalerie-officier, 25 jaar van hoge groei, matige kracht, is zeer intelligent, heeft hij met succes afgestudeerd aan de middelbare school en College High School.

Komt uit een gezonde adellijke familie. Tot de leeftijd van negen jaar had hij last van bedplassen. Met 14 jaar gebruikt elke gelegenheid om te kijken naar zijn penis, trek hem uit zijn broek, zijn handen kneden. Hij hield ervan zich naakt te strippen en naar zichzelf te kijken in de spiegel. Hij produceerde het 's nachts in de hal, waar een grote spiegel was, en waar hij een kerosinelamp mee nam; soms bracht hij een kleine spiegel om zichzelf in verschillende projecties te zien.

Onanich begon op de middelbare school, aanvankelijk tot keer per dag, daarna minder vaak - keer per dag en bereikte geleidelijk een gemiddelde van eens per dagen. Aanvankelijk gingen de onanistische handelingen niet vergezeld van ideeën; later begon de patiënt zich vrouwen voor te stellen. De patiënt was erg belast door zijn masturbatie, maar kan op dit moment niet achterblijven.

In de afgelopen twee jaar, t. Als een volwassene, de patiënt soms, zei hij, in het algemeen, maar een paar keer, toevlucht tot zelfgenoegzaamheid op een bijzondere manier, namelijk de patiënt krijgt op het bed handen en voeten rustte op een plank, hoog hangende boven het bed; toen hij langzaam boog zijn bovenlichaam en hoofd naar zijn stijve penis zoveel dat hij het in zijn mond en produceerde een aantal zuigbewegingen tot ejaculatie.

Noodzakelijk voor de beschreven actie, de extreem gebogen positie van het lichaam zo vermoeid de patiënt dat hij al snel auto-irration verlaten. De hierboven beschreven manipulaties worden meestal uitgevoerd door het masturberen van het subject over zichzelf, dat wil zeggen, het zijn verschijnselen van auto-erotisme. Er zijn echter gevallen van wederzijdse masturbatie, wanneer twee partners van een of verschillende geslachten onanistische manipulatie van elkaar uitvoeren.

Deze manipulaties zijn heel verschillend. Dus, Tsvetayev kijken leerlingen van een school in Siberië, meldt dat "de eerste fase defect" verleider verleidt trekt genitaliën, waardoor in hem, vaak tegen de wil verleiden, sensuele sensaties. In andere gevallen is de student tevreden met het overwegen van de erectie van een andere schooljongen, terwijl hij seksuele opwinding ervaart.

Alleen met onanisme worden het vaakst met de hand gebruikt. In het geval van wederzijdse masturbatie, tussen de personen van één of hetzelfde geslacht, worden de tong en de lippen ook veel gebruikt, behalve de handen. Soms wordt met wederzijds onanisme een van de partners ingewreven door een lid van de ander met behulp van een object. In zeer zeldzame gevallen ervaart een man seksueel genot van de invloed van een ander onderwerp op een deel van zijn lichaam, naast de geslachtsorganen.

De volgende twee gevallen uit mijn praktijk kunnen als illustratie dienen. Accountant, 35 jaar oud, sterke constitutie en goede voeding, buitengewoon mentaal ontwikkeld. Op jarige leeftijd had hij drie coïtus met een koe; soms kreeg hij plezier van de irritatie van zijn tepels.

Op de leeftijd van 17, na een nacht waarin had zeven copulatie met een vrouw, begon ik tot keer per dag masturberen, en bleef dus voor twee jaar, begon toen te minder vaak masturberen; zo blijft het heden. In de afgelopen jaren begon ik de verzwakking van het vermogen en de versnelling van de uitbarsting van het zaad op te merken.

Ejaculatie wordt vooral versneld als de partner tijdens coïtus aan zijn borstnippels zuigt. De manager van de tien, 25, een neurasthenic, lijdt aan mentale impotentie en een voortijdige uitbarsting van het zaad. Toen raakte zijn nagels of tips van de oren, met clipper hoofd, aan de uiteinden kietelen een erectie bij een patiënt met de uitbarsting van het zaad. Verhoogde prikkelbaarheid van de sensorische organen en huid in de buurt met hen leidt tot masturbatie op ongebruikelijke plaatsen.

De meest voorkomende vormen zijn: Elk erogene zone - dezelfde perifere stimulering, gewoonlijk door middel van wrijving kan door een aantal actoren uitgevoerd in de tong, lippen, kort.

Masturbatie met behulp van vreemde voorwerpen "instrumentale" masturbatie door Rohleder. Sommige onanisten hebben soms tijd, wanneer de hand ophoudt de gewenste bevrediging te geven, en zij moeten hun toevlucht nemen tot sterkere stimuli.

Vervolgens brengen ze irritatie van een lid van buitenaf aan met vreemde voorwerpen of injecteren ze in de urethra of in het rectum.

Omwille van de presentatie die we hebben, echter deze paragraaf met deze gevallen wordt niet masturbatie het gebruik van vreemde voorwerpen start, en sindsdien veel onschuldiger in wezen, in gevallen waarin een orgasme wordt bereikt door activiteiten die overal optreden.

A   Dit omvat ook de masturbatie, door bepaalde gymnastische oefeningen op de inrichtingen, namelijk het beklimmen van de mast of paal en glijden van hen, enz.

Eén patiënt van Levenfeld maakte op jarige leeftijd kennis met masturbatie in een gymnastiekles bij het beklimmen van een mast; later in jaren, hij vurig toegegeven masturbatie, met een ijzeren paal, t.

Hij deed dit ongeveer jaar lang ongeveer drie jaar. Een van mijn patiënten, een jarige wetenschapper, beschrijft de eerste verschijning van een wulpse sensatie op de volgende manier:. Na enige tijd wennen aan dit fenomeen, begon ik de techniek beschreven regelmatig per week oefenen keer, grijpen voor alles handen en trekken op de spieren; soms was één attractie niet genoeg en was het nodig om het meerdere keren te herhalen totdat de gewenste sensatie verscheen.

Erecties met deze of helemaal niet verschijnen, of leek onvolledig aan het einde van de handeling. De beschreven techniek werd ongeveer vier jaar toegepast, in het algemeen tamelijk gematigd en zonder schadelijke gevolgen.

Vrij snel na de handeling van de urethra worden toegewezen kleverig, troebele vloeistof, voor het eerst in de orde van een paar druppels later overvloedig. Op de leeftijd van 14, heb ik geprobeerd om de wulpse sensatie van het wrijven stijve penis te bellen, maar geen andere dan zwelling lid resultaat, werkte niet. Een wellustige sensatie verscheen echter met de gelijktijdige aantrekkingskracht op de handen en de wrijving van het hoofd van het lid met de heupen; in dit geval ging het vergezeld van een significante erectie.

Ongeveer hetzelfde beschrijft mijn eerste sensuele sensatie een andere mijn patiënt, een jarige student. Dit is een volledig toevallige ontdekking en diende als een aanzet voor verdere herhalingen van de nieuw ontdekte methode.

De manier waarop ik aan mezelf, was heel eenvoudig: Ik herinner me dat ik probeerde de wellustige sensatie te verlengen, maar elke keer kon ik het niet doen; Alle overgangen van de zwakste naar de hoogste volgden de een na de ander naast mijn wil. Later merkte ik dat hetzelfde gebeurt wanneer lasagne wordt gebruikt voor palen, bomen en palen. Ten aanzien van dergelijke gevallen moeten worden opgemerkt dat volgens deskundigen sporten, seksuele opwinding kan alleen door een dunne klimmen palen en masten, die niet de dikke palen en gymnastische touwen.

Een opwindend effect kan produceren en begunstigd worden door de jongens die op de trapleuning schuiven. Tot de onderzochte vorm behoren ook gevallen waarbij ejaculatie wordt veroorzaakt door fietsen en fietsen. In deze gevallen is het vaak moeilijk de mate waarin ejaculatie ongewild het ene lichaam trillingen en schokken, schuren dijen aan de zijkanten van het lichaam van het paard tegen het zetelfiets of zelfs door een berijder te helpen vaststellen.

Desalniettemin hebben onderzoekers van seksuele aandoeningen lang de mogelijkheid van schadelijke invloed van rijden op jonge leeftijd vastgesteld. We zullen deze kwestie gedetailleerder bespreken bij het uitleggen van de oorzaken van masturbatie. Hierna begon de patiënt dagelijks naar een kans te zoeken om andere jongens te bestrijden, vaak keer per dag, en dit duurde voort tot 19 of 20 jaar; Na deze leeftijd begon hij de gebruikelijke beelden te masturberen.

Bekende rol kan spelen in de strijd en het seksuele element, het is het verlangen naar nauw contact met de geliefde jongen. In de competitie zijn er ook seksuele motieven die iets anders gekleurd zijn, bijvoorbeeld: Bij sommige dieren gaat geslachtsgemeenschap vaak vooraf aan of gaat gepaard met ondraaglijke irritaties, die meestal tot het aandeel van vrouwen behoren. En bij de mens erectiele reflex kan worden opgewekt pijnlijke mechanische stimuli, evenals en meer bewegen spier, vooral door de sterke algemene emotie, zoals worstelen, blijkbaar omdat het ene en het andere begeleidende stormloop van bloed naar de huid, en met thema's en genitaliën ".

B   De groep in kwestie moet ook gevallen van gebruik voor onanistische doeleinden omvatten door een apparaat dat vrouwelijke geslachtsorganen kopieert. Zo'n apparaat voor mannen, dat overeenkomt met de fallus voor vrouwen, wordt in Engeland merkin genoemd, wat aanvankelijk betekende: Verder omvat het die gevallen waarin leden worden geplaatst op items met een mannelijk doel, of wanneer een lid voor hetzelfde doel wordt geïntroduceerd in sommige niet-bedoelde gaten.

Zo zijn er een aantal meldingen van gevallen waarin leden ringen, moeren enz. Droegen; wanneer dan een erectie komt, dan botsen deze voorwerpen soms in de penis en kunnen er met grote moeite uit verwijderd worden. Mauriac citeert het geval waar een jonge man het nemen van een bad, zelfs denken aan een masturbatie doel van zijn penis in het gat in de bodem van het bad, ontworpen voor waterafvoer in te voeren; Al snel had hij zo'n sterke erectie dat hij de penis niet meer uit het gat kon halen.

Bij de kreet van de ongelukkigen liepen mensen naar wie het slechts met grote moeite lukte het berouwvolle lid te bevrijden. Een bepaalde rol kan hier bij sommige mensen erogene eigenschappen van het slijmvlies van de urethra spelen. Dit geldt evenzeer of zelfs meer voor de hieronder beschreven gevallen met het onanistische doel van verschillende soorten voorwerpen in de anus en het rectum. De lijst van vreemde lichamen die door waanzinnige, wellustige, nieuwsgierige en domme mensen in de urinebuis werden geïntroduceerd, is oneindig groot.

Onder deze vreemde lichamen zijn studs, griffels, kleurpotloden, stukken van stokken, peultjes, veren, pennen, katheters, naalden, pennen, pen, stukken hout, twijgen van struiken, stukken balein, wijnstokken, klysma tip, schoenmakerij priem, tabak kaars, stengels, fruit stenen, glas en metalen kralen, krijt leer borstel stengels van planten, wasstift, lucifers, een haar ring, vork met vier tanden, earwig, vuren twijgen, katoenpapier, draad, gespen, bougie, de glasbuis.

Weiss meldde het geval waarin de man een waskaars in zijn urethra had, die hij in benzine moest oplossen om te worden verwijderd. Volgens de patiënt injecteerde hij een kaars in de urethra om het plassen te vergemakkelijken.

Wilde meldde een jarige onanist die een vuren takje in zijn urethra injecteerde. Bij het verwijderen van het uit het kanaal, de kerstboom naalden rustte tegen het slijmvlies van het kanaal en veroorzaakte ernstige irritatie. Toen ik eenmaal probeerde de tak te verwijderen, brak het en de arts moest het uitpakken met chirurgische instrumenten.

Volgens Pussonu vreemde voorwerpen worden ingebracht in de urethra masturbatory doel voornamelijk vertegenwoordigers van die beroepen die weinig geestelijk werk of lichamelijke activiteit kleermakers, kappers, herders vereisen, evenals mensen die leiden een contemplatief leven monniken. Doorgaans worden dergelijke patiënten geïnjecteerd zich in het urinaire kanaal items die voor hen voorhanden zijn, zoals op maat - naald Capuchin - een stuk touw, enz Hoewel het vreemde lichaam ingebracht in de urethra met masturbatie doel soms in de kindertijd en adolescentie, maar de meest gevarieerde en fancy vreemde lichamen waargenomen bij Pussonu in de volwassenheid.

Het is pervers bij personen die afgestompt zintuigen elke tevredenheid alleen aan de prijs van intens lijden, en dat zelfs het gevoel van lust is op zoek naar opwinding in het gevoel van pijn. De brede nationale kleding van de Arabieren geeft hen de mogelijkheid om de hele dag te lopen met een kunstmatig rechtopstaand lid. Relatief zelden waargenomen gebruik voor onanistische doeleinden anale regio en rectum. Frigerio noemt deze autoperaissance, Fere - pederastische masturbatie. Volgens Freud is de erogene waarde van de anale regio vooral groot in de vroege kindertijd; maar vaak behoudt dit gebied zijn seksuele prikkelbaarheid voor het leven; dus sommige mensen zijn blij met de introductie in het rectum van een harde clitorale tip.

Erogene waarde heeft gevolgen voor het anale gebied, volgens Freud, is dat "veel neurotici hebben hun eigenaardige gewoontes, ceremonies en ga zo maar door. Deze gewoonten worden in het geheim zorgvuldig bewaard door neurotici. Bij volwassenen is dit soort masturbatie misschien minder waarschijnlijk. Bukkle meldt een geval van rectaal onanisme bij een jarige man. Tot slot, sodomie in de enge zin van het woord is een passieve pedofiel niets meer dan precies hoe masturbatie en soms vergezeld van zijn erectie en ejaculatie met orgasme.

In de meeste gevallen masturbeert een actieve pederast tijdens anale coïtus met zijn hand passieve pederast. Volgens Puiye gebruiken de oude mensen soms voor de onanistische irritatie een ivoren bal waaraan een stalen staaf is bevestigd; de bal wordt in de endeldarm gestoken en de staaf blijft buiten; gevolgd door krachtig duwstang het roept een aantal variaties zijn, dat door de lamp en prostaat worden overgedragen. Soms leidt de introductie van het onanistische doel van vaste voorwerpen in de endeldarm tot trieste gevolgen.

Roloff beschreven geval van fatale schade door rectale masturbatie: Ondanks de uitgeoefende buik stierf de patiënt aan een ontsteking van het peritoneum. Auto-erotische manifestaties bij meisjes in de kindertijd werden hierboven beschreven. Na de kindertijd en gedurende het volgende leven, worden onanistische acties bij vrouwelijke patiënten op verschillende manieren en op meer verschillende lichaamslocaties uitgevoerd dan bij mannen.

Vanwege de overvloed aan erogene zones, krijgt de vrouw een ruime kans om vindingrijkheid te tonen in kunstmatige excitatie van haar geslachtsorganen en andere erogene zones. Een prostituee vertelde pocherig aan Dr.

Moraglia dat ze weet hoe ze op 14 manieren moet masturberen. Vrouwen lijken hoofdzakelijk twee "focussen" van wulpse sensaties te hebben, waarvan sommige samenvloeien in één.

Dit is het gebied van de clitoris en de baarmoederstreek. De eerste is actiever; ze bezit meestal het grootste aandeel in de voorbereiding en uitvoering van een reflex krampachtige handeling, waardoor genot de maximale intensiteit bereikt. De irritatie van dit gebied leidt de meeste vrouwen naar een staat van sensuele erotiek; De introductie van de penis is van secundair belang voor hen.

Integendeel, voor anderen is dit alles: In deze categorie vrouwen wordt daar een progressief groeiend gevoel ontwikkeld en vanaf daar vindt een definitieve bestraling plaats.

Het gebied van de clitoris speelt hier slechts een ondersteunende rol. Het kietelen van de clitoris, de irritatie van zijn lid, hand of mond - dit alles is niet voldoende om paroxysme te veroorzaken. Ze moeten de sensatie verder opwekken, in de diepte van de geslachtsorganen Moriak. Gezien de bekende relatie tussen de borst- en geslachtsorganen bij een vrouw, heeft de vrouw nog één gebied van seksuele innervatie, namelijk de tepel.

Dit gebied is onvergelijkbaar minder actief dan de eerste twee; maar in zeldzame gevallen koopt of over zodanige capaciteit weelderige exciteerbaarheid beide tepels kietelen sensatie seksuele spasme kan veroorzaken als zodanig en intensiteit gelijktijdige uitbarsting vulvovaginale vloeistof. Deze tepelmasturbatie bestaat uit het feit dat de hoogste mate van seksuele opwinding wordt bereikt door de borstnippels te stimuleren met een hand, of met sommige voorwerpen, of met een warme douche, of zelfs met chemicaliën.

Deze irritatie wordt geproduceerd op één tepel of beide. Volgens Rohleder wordt masturbatie masturbatie niet onafhankelijk beoefend, maar als een hulpmiddel voor algemene masturbatie; hij ontmoet vaker geen prostituees dan prostituées. Roleder beschouwt masturbatie masturbatie als een uitzonderlijk zeldzame vorm van masturbatie, althans de zeldzaamste van allemaal; Ik kan echter op basis van mijn ervaring niet instemmen met dit advies.

Ik heb dit formulier niet vaak ontmoet; het is alleen nodig wanneer patiënten wordt gevraagd naar de mogelijkheid ervan. Af en toe wordt speenmasturbatie waargenomen bij mannen. Het is interessant om op te merken dat masturbatie masturbatie vaak wordt waargenomen bij honden en katten Fere. Masturbatie bij vrouwen wordt zowel veroorzaakt door de invloed van delen van haar lichaam op anderen, als met behulp van hulpmiddelen.

De meest voorkomende vorm van masturbatie bij vrouwen is, volgens Roleder, vaginale masturbatie. Het kan worden geproduceerd door vingers, door de eigen of anderen ', of door middel van instrumenten en bestaat in wrijven de ingang van de vagina. Na enige tijd niet meer wordt voldaan onanistki wrijving van de vaginale opening en leidt zijn vinger door de opening maagdenvlies meer of minder diep in de vagina, waarbij indien optreden, schade aan het maagdenvlies.

Aan vaginale masturbatie kan worden toegeschreven en baarmoeder masturbatie. Het bestaat uit het feit dat het slijmvlies van de baarmoederholte geïrriteerd is met behulp van een vreemd lichaam. Deze vorm van masturbatie, de vermelding van die ik heb ontmoet alleen Moraglia, is er volgens hem is relatief zeldzaam, namelijk de oude en geharde prostituees, ouderen onanistok, maar nooit of bijna nooit voorkomt bij jonge meisjes. Mauriac en Moraglia beschouwd als de meest voorkomende vorm van zelf-misbruik bij vrouwen clitorale masturbatie, waaronder een stimulatie van de clitoris voor de uitbarsting van vulvovaginal slijm.

Deze irritatie wordt veroorzaakt door vingers of speciaal gereedschap - een eenvoudige of faradische borstel, borstels, enz. Volgens Kishu masturberen jonge meisjes voornamelijk door wrijving van de clitoris, minder vaak door manipulatie in de vagina, omdat ze bang zijn voor schade aan het maagdenvlies. Om de clitoris te wrijven, gebruiken ze een vinger of een voorwerp, bijvoorbeeld een haarspeld, een shirt dat in een knoop is gebonden of een ronde richel van meubilair.

De irritatie van de clitoris wordt door de vrouw op zichzelf gemaakt, of het is wederzijds tussen de twee individuen; dit laatste wordt waargenomen in de onderwijsinstellingen van gesloten vrouwen en zelfs vaker onder prostituees, verliefd op elkaar.

Ik denk dat het volledig verkeerd is voor de oudste mening over de introductie van de clitoris in de vagina tijdens geslachtsgemeenschap tussen homoseksuele vrouwen. Christenen noemen dergelijke quasi-relaties clitoridisme en beschouwen ze als een speciale vorm van masturbatie. Volgens deze auteur wordt zo'n onvolledige coïtus geproduceerd door een vrouw met een abnormaal grote clitoris. Zo'n lelijkheid van ontwikkeling is uiterst zeldzaam; Ik moest zo'n geval in zien.

Auteur van de klassieke werken van prostitutie in Parijs Guy Dyushatele, met zijn grote materiële, waargenomen deze misvorming drie keer, met drie prostituees, die hij waargenomen deze misvorming vertoonden een opvallende onverschilligheid ten opzichte van mannen en vrouwen. De irritatie van de clitoris, geproduceerd door een andere persoon, bestaat soms uit het likken van de clitoris met de tong samen met het zuigen ervan; als dit gebeurt tussen twee vrouwen, wordt het lesbische liefde of safisme genoemd naar de naam van de Griekse dichteres Safo, die op het eiland Lesbos woonde.

Vaak zijn oude impotente mensen hier mee bezig, welke soort geïrriteerde vrouw tot een wellustige vreugde leidt. Veel vrouwen brengen zichzelf tot een orgasme met behulp van min of meer willekeurige druk geproduceerd door de heupen op het genitale gebied. Dit gebeurt in een zittende of staande positie, met de heupen sterk tegen elkaar worden gedrukt en verplaatst achter elkaar, en het bekken vrouw maakt schommelende beweging heen en weer, zodat de geslachtsdelen aan de binnenkant van de dijen en de rug worden gedrukt.

Soms doen mannen het. Sommige vrouwen veroorzaken een orgasme op zichzelf, dat ze, in een staat van seksuele opwinding, tussen hun knieën kussens plaatsen en hun heupen stevig samendrukken.

Volgens Wedeler is de hierboven beschreven heupwrijving de meest voorkomende vorm van masturbatie bij Scandinavische vrouwen. Deze methode is voor vrouwen het gemak dat het in de maatschappij kan worden gedaan. Ellis observeerde ooit een vrouw op het station die zo zat dat ze hem niet zag; ze leunde achterover in haar stoel, kruiste haar benen en begon ze voortdurend en krachtig te wiegen; dit duurde ongeveer 10 minuten; Tegen het einde van deze periode bereikte de swing zijn maximum.

De vrouw leunde nog meer achterover, dus ze zat al in de hoek van de vergadering; haar romp en benen krampachtig gespannen, waardoor er geen twijfel over wat er gebeurd is Adler geeft een gedetailleerde beschrijving van auto-erotische manipulatie bij een intelligente jarige vrouw met onberispelijk gedrag, die begon te masturberen op 20 jaar en masturbeerde met tussenpozen van verschillende weken.

Ze voelde de behoefte aan seksuele bevrediging in de volgende omstandigheden: Het proces bestond uit twee fasen: De handeling was altijd 's avonds of' s nachts, en dit vereiste een speciale positie, namelijk dat de rechterknie gebogen was en de rechtervoet rustte tegen de elleboog van het langgerekte linkerbeen. De gebogen wijs- en middelvinger van de rechterhand werden dicht op het onderste derde deel van de linker kleine lip van pudendal aangebracht en geperst en getritureerd de onderliggende delen.

Soms stopte het proces hiervan onder invloed van een flits van zelfbeheersing of als gevolg van vermoeidheid van de hand. Toen was er geen afscheiding van slijm en zweet op het hele gezicht kwam niet naar buiten en er verscheen slechts een zekere mate van tevredenheid en vermoeidheid. Indien de wrijving verder, dan komt de tweede fase, de middelvinger bleef het schaamdeelgebied lippen en de rest van de hand bedekt de gehele vulva, op pudendal haar om de anus, doppen en heen en weer naar de schaamstreek verbinding; vaak ging de linkerhand de zaak in om het goede te behouden.

Toen gaven de delen het gevoel van een spons en een paar seconden later, soms iets later, was er een volkomen bevredigend orgasme. Tegelijkertijd maar pas nadat de beschreven persoon kennis heeft gemaakt met seksuele gewaarwordingen , was er een rechtzetting van een bekken en was er een uitstroom van slijm die een arm of een hand bevochtigde. Dit slijm had een volledig specifieke geur en dit was anders dan gewoon vaginaal slijm, dat geurloos is. De middelvinger, die zich in de vagina bevond, voelde duidelijke wondjes in de wanden van de vagina.

Deze hogere seksuele opwinding periode duurde enkele seconden, waarna de spanning geleidelijk aan verdween, was er een gevoel van plezier, vingers langzaam glijden uit de vagina, het lichaam was nat van het zweet, en onmiddellijk het bevorderen van de slaap.

Als de patiënt niet in slaap viel, was er een gevoel van irritatie in het heiligbeen, dat enkele uren duurde en vooral werd gezien tijdens het zitten. Als masturbatie plaatsvond als gevolg van een erotische droom, die zeldzaam was, werd de eerste fase al in een droom bereikt en de tweede kwam sneller voor. Tijdens de onanistische daad dacht de patiënt nooit aan mannen of aan copulatie, en haar gedachten waren gericht op de verwachte hogere irritatie.

Deze zaak kan als vrij typisch worden beschouwd; maar er zijn veel individuele afwijkingen. De scheiding van slijm en samentrekking van de vagina gebeurt vaak vóór het echte orgasme; de introductie van een vinger in de vagina wordt meestal niet waargenomen bij vrouwen die geen geslachtsgemeenschap hebben gehad, en is niet altijd het geval bij degenen die al coïtus hadden.

Bij vrouwen treedt verder urethrale masturbatie op; het is het beheer van vreemde lichamen in de urethra en kietelen in de buurt van de opening van de Herent klieren. Urethrale masturbatie wordt verklaard door het feit dat de urethra een van de normale erogene zones in een vrouw is.

Smith gelooft zelfs dat de urinebuis het gebied is waar het orgasme plaatsvindt; hij merkt verder op dat tijdens seksuele opwinding een vrouw altijd een overvloedige afscheiding van slijm uit de urethra heeft. Urethrale masturbatie, geproduceerd met behulp van vreemde voorwerpen, leidt vaak tot penetratie in de blaas; Dit wordt verklaard door het feit dat als een voorwerp in de urethra wordt ingebracht, het fysiologische mechanisme van de blaas zodanig lijkt te zijn dat het voorwerp wordt ingeslikt, om zo te zeggen.

Een bijzondere vorm van masturbatie optreedt bij jonge en gottentotok bushmenok: Over het likken van de honden geslachtsorganen in twee oude maagden gemeld terug in , Hufeland van de woorden van Riggieri.

Deze vorm van zelf-misbruik, vaak voor, vooral in de grote steden, veel meer dan men zou denken, is het trieste privilege van oude vrijsters, weduwen en psychopathische vrome vrouwen. Met de actie van deze soort tussen personen van verschillende geslachten speelt een vrouw bijna altijd een actieve rol, alleen of als een professional; een man blijft ook niet in haar schulden en produceert dezelfde acties over haar. Er zijn vrouwen die alleen op deze manier paroxysmen van vreugde bereiken.

De bovengenoemde vormen van masturbatie bij vrouwen - clitorale, vaginale, urethrale en speen - vaak niet afzonderlijk een praktijk na elkaar of in combinatie, afhankelijk van de smaak, behoeften en stemmingen. De keuze van de kauwmethode hangt af van de vrouw op welk gebied van haar seksuele apparaat het gevoeligst is. Indien het recht te oefenen weergegeven dof gevoeligheid, worden de bovengenoemde handelingen in de vagina, de clitoris en de urethra die met grotere intensiteit of gebruikte ondersteunende technieken: Integendeel, Moraglia elk masturbeert vrouw kiest slechts één van de drie erogene zones - de clitoris, baarmoeder en tepels - hetzij als gevolg van de impact ervan op de versterking van de lust, of als gevolg van de verhoogde prikkelbaarheid, en niets maar haar etoyu gebied heeft te met behulp van onanistische manipulaties de uitstorting van een geheim veroorzaken.

De verfijning van seksuele gevoelens bij vrouwen, niet tevreden met de hand, lippen en tong, creëerde gereedschappen die min of meer nauwkeurig de mannelijke geslachtsorganen reproduceren.

Het is het gemakkelijkst om de penis in een staat van erectie voor de onanistic doeleinden te reproduceren, en daarom waren de afbeeldingen van een lid in deze vorm te allen tijde wijd verspreid.

We mogen niet vergeten dat de fallische sekte fallus-penis te allen tijde een kleine rol speelde in de wijdverspreide distributie van kunstmatige mannelijke seksuele leden. Het doel is een kunstmatige penis - in een normale, vergrote of juist verkleinde grootte - samen met het beeld van vrouwelijke geslachtsorganen kteis.

Voor een persoon die op een laag cultuurniveau staat, is alles met betrekking tot de reproductie van het gezin het onderwerp van een zekere angst en respect.

Hij schrijft de bovennatuurlijke kracht toe aan de geslachtsorganen, beschouwt ze als een onafhankelijk leven; hij is ervan overtuigd dat ze door de goden worden bewoond. Voor de primitieve mens zijn de geslachtsorganen, vooral de penis, dragers van de ziel; Hij antropomorfiziruet ze als goden van de vruchtbaarheid van de aarde en de mens. De mens is het universum seksualisering.

De verering van deze godheden uitgedrukt een grote verscheidenheid aan acts - van de offers van de genitaliën afbeeldingen van seksuele excessen en de openbare prostitutie tegenovergestelde acts: De fallische cultus is gebruikelijk bij alle primitieve volkeren. Het werd wijd verspreid in de klassieke oudheid en wordt misschien tot voor kort waargenomen in culturele niet-Europese volkeren, bijvoorbeeld de Japanners.

De Grieken en Romeinen hebben beelden gemaakt van de penis in verschillende maten en van verschillende materialen. Vrouwen gebruikten ze als versieringen. Ze werden zelfs opgenomen in architecturale ornamenten. Culturele volkeren aanbidden niet langer de geslachtsorganen; maar seksuele symboliek speelt zonder uitzondering een prominente rol in de religieuze cultus van alle naties. Talloze rituelen en religieuze vormen zijn er volledig mee verbonden. Masturbatie met behulp van een kunstledemaat of andere vaste objecten gaat terug tot de oudheid.

Daarop werd al genoemd in de Bijbel: Het uitgebreide gebruik van kunstmatige leden van de sculpturale werken van het oude Babylon en Egypte. In Europa protesteerde bisschop Vormsky Burchard al in de twaalfde eeuw tegen het gebruik van kunstmatige leden. Moriak suggereert dat de fallus in de middeleeuwen verdwenen is; maar het werd herrezen en geperfectioneerd in de 18e eeuw.

Een gedetailleerde beschrijving van de kunstmatige penis gaf in de beroemde Franse politica Mirabeau in zijn pornografische roman "Le rideau leve ou l'education de Laure".

De Chinezen, die alles verzonnen hebben vóór de Europeanen, zijn in dit opzicht niet achtergebleven. In de straten van Tien-Tzu, zegt Jeanne, verkopen ze openlijk beelden van een mannelijk lid; ze zijn gemaakt in Canton van een speciale gummix, hebben wat flexibiliteit en zijn in roze geschilderd.

In het openbaar verkochte albums met het beeld van naakte vrouwen die deze gereedschappen gebruiken, die op hun hielen zitten. Dezelfde items worden in China gemaakt van porselein als kunst- en decoratieartikelen. Kunstmatige seksuele leden zijn nu gebruikelijk onder culturele volkeren onder verschillende namen.

Ze zijn niet minder wijdverspreid onder primitieve volkeren. De moderne Franse "consolateur" is volgens Garnier gemaakt van hard rood rubber en lijkt erg op de penis. Het kan worden gevuld met warme melk of een andere vloeistof, zodat op het moment van het orgasme vloeistof kan worden geïnjecteerd uit de gecomprimeerde ballon die op het apparaat is aangesloten.

De Japanners hebben de grootste kunst bereikt op het gebied van zelfvoldoening. Ze gebruiken hiervoor twee holle bollen van de grootte van een duivenei, soms één. Volgens de beschrijving van Gest, Christian en andere auteurs, zijn de ballen, die rin-no-tama worden genoemd, gemaakt van fijn tin. De ballen worden in de vagina gehouden met een papieren wattenstaafje. Vrouwen die deze ballen gebruiken, slenteren gewillig in een hangmat of schommelstoel, als zachte trillingen van ballen langzaam en geleidelijk aan veroorzaken ze een hogere mate van seksuele opwinding.

Het apparaat rin-no-tama was in de achttiende eeuw in Frankrijk bekend onder de naam "pomme d'amour" of "erotische bal", en hij was ook bedekt met een dunne huid of verguld. Items die vergelijkbaar zijn in vorm aan de penis zijn, erg in de mode bananen, dan komkommers, bieten, wortelen, kaarsen, kleurpotloden, wax sticks, tandenborstels, haaknaalden, breinaalden, lepels. Ten slotte vinden ze objecten die totaal anders zijn dan die van de penis, zoals ballen, biljartballen, blikjes lippenstift en parfum, kurk, appels, glazen, kippeneieren, enz.

De introductie van vreemde lichamen in de vagina wordt veel vaker waargenomen bij meisjes en meisjes dan bij kinderen. Vaak blijven voorwerpen die in de vagina zijn ingebracht daar lang aanwezig, en veroorzaken zelfs lijden. Alleen als lijden ondraaglijk wordt of als anderen merken dat er iets mis is, besluit de ongelukkige onanist een arts te raadplegen. In één geval van Robinson bleef een takje met een spons erop ongeveer drie maanden in de vagina.

Het verwijderen ervan leverde aanzienlijke problemen op, omdat de tak het lichaam raakte en een grote zweer veroorzaakte met een zeer stinkende afscheiding. Lallich haalde een steentje van een jarige boerenvrouw uit de vagina met een totaalgewicht van 0,5 pond. Onlangs in demonstreerde Everke tijdens de bijeenkomst van de medische wereld in Bochum Duitsland de kop van de pijp, die meer dan 10 jaar in de vagina lag. Soms vinden ze absoluut ongelooflijke voorwerpen in de vagina.

Een bekende anatoom Hirtl vond een vrouw in de vagina met een voorwerp van de grootte van een sinaasappel bedekt met slijm; dit voorwerp bleek een kaarsvet te zijn, waarbinnen een gevouwen stuk papier lag - het menu van het restaurant.

De bal lag 26 jaar in de vagina. Naast de vagina injecteren vrouwen zichzelf met het kauwen van vreemde voorwerpen en ook in de urethra, van waaruit sommigen de blaas binnendringen.

Negen tienden van vreemde lichamen gevonden in vrouwen in de vagina, in de urethra en de blaas werden geïntroduceerd voor onanistische doeleinden en konden niet worden hersteld zonder de hulp van een arts. Meestal worden dergelijke items gevonden bij vrouwen van 17 tot 30 jaar; desondanks vonden artsen soortgelijke objecten in de vagina van heel jonge meisjes. Van de items die worden toegediend door vrouwen met een masturbatie doel in de urethra, worden meestal hoofdpinnen en hoedenspelden gevonden.

In Duitsland, de er jaren van de negentiende eeuw, masturbatie met behulp nietstiften was zo wijdverbreid dat een chirurg bedacht een speciaal gereedschap voor het verwijderen van de pennen van de vrouwelijke blaas. Soms echter, vreemde voorwerpen zoals haarspelden hoofd, naald, haaknaalden, en ga zo maar door. Naar analogie met de masturbatie acts, waarin mannelijke gezichten zijn gemaakt met de hulp van gymnastiek en andere voertuigen en apparaten, en vrouwen kunnen masturberen met behulp van een verscheidenheid van apparaten zonder ze te hoeven invoeren in je lichaam.

Dit is de favoriet in Frankrijk voor jonge meisjes die schommelen op houten paarden, op een schommelstoel; het leidt hen naar een staat van seksuele opwinding, die merkbaar is op hun bewonderende gezichten. Terwijl in sommige culturen, zoals in sommige gebieden van Centraal-India, swingen op de schommels in verband met religieuze en rituele voorstellingen, maar de basis van het, zeker, wordt veroorzaakt door hun seksuele opwinding.

Sommige vrouwen die aan de voetnaaimachine werken, leiden vaak tot een staat van intense seksuele opwinding met een orgasme.

Langdon Down heeft hier in de aandacht op gevestigd. Bij een bezoek aan een werkplaats voor de vervaardiging van militaire uniformen bekeek Puiye de scène, die hij als volgt beschreef:. Ik draaide me om naar de vrouwelijke werknemer die deze auto naaide en zag een brunette van jaar oud. Op dat moment, wordt automatisch rommelde met de broek, die naaien was, lichtte haar gezicht, zijn mond een beetje open, neusgaten trilden en zijn voeten bewoog de pedalen met steeds toenemende snelheid.

Kort daarna zag ik haar onwrikbare ogen, haar oogleden zakten omlaag, haar gezicht werd bleek, haar hoofd viel achterover, haar armen en benen kalmeerden en strekten zich uit; De onderdrukte kreet, gevolgd door een diepe zucht, ging verloren in het omgevingsgeluid.

Ze bleef roerloos een paar seconden, dan veegde een zakdoek het zweet van zijn voorhoofd, en weer nam het werk, voordat dit het gieten van een schuchtere blik van zijn metgezellen. Hoofd van de workshop, het zien van de richting van mijn blik en liep met me mee naar de werknemer, die bloosde, keek naar beneden en mompelde een paar onsamenhangende woorden zelfs eerder dan haar hoofd vertelde haar om te zitten op een stoel zoals het hoort, en niet aan de rand.

Toen ik de winkel verliet, ik weer hoorde het gezoem van de machine, maar in het andere eind van de workshop, hoofd glimlachte en zei dat het gebeurt zo vaak dat het niet meer trekt de aandacht. Dit wordt voornamelijk waargenomen bij beginnende werknemers en degenen die op de rand van de stoel zitten en zo de wrijving van de pudend lippen begunstigen. De scène die hier wordt beschreven, is geen verplicht resultaat van het gebruik van de naaimachine.

Wanneer het naaien op de machine niet direct tot auto-erotiek, vaak veroorzaakt, voor Fotergilyu, onvrijwillige seksuele opwinding tijdens de slaap als gevolg van de stimulatie van het zenuwstelsel veroorzaakt door de constante beweging van de benen in een zittende positie.

Moll kende een jong meisje dat erin slaagde haar schoenen te masturberen, waarvoor ze daarom haar been boog. De jarige dame die in de bank diende, kwam in de lente van bij mij met een klacht, niet de afwezigheid van een seksuele sensatie in coïtus.

De patiënt is vier maanden getrouwd met een persoon met normale seksuele vaardigheden. Desgevraagd wist de patiënt te achterhalen wat ze in haar jeugd deed met masturbatie, namelijk, ze waste haar seksuele delen met koud water voor het verschijnen van een orgasme. De hierboven beschreven vormen van onanisme worden niet altijd in geïsoleerde vorm gevonden, maar ze vertegenwoordigen verschillende combinaties, afhankelijk van de stemming, de mate van bekendheid met het onderwerp, de situatie, enz.

Waarschijnlijk het vaakst gebruikt voor onanistische doeleinden met de wijsvinger: Moriak en Moraglia worden clitorale masturbatie genoemd door clitoris of clitoridisme. Ik beschouw deze namen ongeschikt voor het benoemen van clitorale masturbatie. Clitorism soms gevolg van masturbatie, met vaak als gevolg van seksuele stimulatie, meestal als gevolg van perifere prikkels plaatsvindt langdurige erectie van de clitoris.

Het clitorisme verschilt van priapisme door de aanwezigheid van een wulpse sensatie, die met priapisme niet gebeurt.

Volgens een onderzoek van A. Kinsey masturbeert 82 procent van de jongens op jarige leeftijd. IS Kon zegt dat in de e jaar procent van de jongens er gebruik van maken. In totaal zijn 90 tot 99 procent van de mannen in jonge jaren door verschillende bronnen betrokken bij deze vorm van tevredenheid. En dit is in de meest actieve strijd tegen dit fenomeen! Ik moet zeggen dat deze strijd bijna altijd gedoemd is te verliezen. In de adolescentie, worden de geslachtsklieren werken, in de regel zeer actief: De mogelijkheid van deze relatieve levensduur van de menselijke natuur is niet geprogrammeerd een man moet zo snel mogelijk te reproduceren.

In moderne omstandigheden hebben jonge mannen meestal niet de mogelijkheid om regelmatig geslachtsgemeenschap te hebben vooral op de leeftijd van 15 jaar. En de hyperseksualiteit veroorzaakt door de hormonale achtergrond van deze periode van leven vereist regelmatige ontlading. Dit is wat masturbatie geeft. Pogingen om dit te stoppen, de jongeman te laten studeren, sporten, lichamelijk werk te verrichten, leiden in de regel alleen tot een grotere of kleinere vermindering van de frequentie van masturbatie, maar niet tot de stopzetting ervan.

Alleen ten koste van enorme inspanningen slagen maar heel weinig jonge mannen erin te stoppen met masturberen. De mentale belasting in dit geval is zo belangrijk dat het sommige van hen psychiatrische patiënten maakt. Is het mogelijk om zo'n uitkomst als een overwinning te beschouwen? Trouwens, mislukte pogingen om heel vaak te stoppen met masturberen zijn ook niet ongevaarlijk. Dit komt ten eerste door de intense worsteling met zichzelf tijdens zo'n poging, en ten tweede door het ondermijnen van het geloof in de eigen wilskracht nadat de poging was mislukt.

Vaak wordt schade veroorzaakt door intimidatie van de gevolgen van masturbatie, zoals impotentie, onvruchtbaarheid, dementie, slechte lichamelijke gezondheid. Het gevolg van dergelijke intimidatie is een gespannen verwachting van vergelding voor jeugdige zonde, de perceptie van enige moeilijkheid in het seksuele leven bijvoorbeeld moeilijkheden met potentie als een dergelijke afrekening. En vanaf hier zijn complexen, depressies, die lang niet altijd overwonnen kunnen worden.

Puberale masturbatie bij meisjes komt veel minder vaak voor dan bij jonge mannen. Hoewel het begin van de puberteit het aantal meisjes meer dan twee keer het aantal jongens masturbeert. Danilov geeft aan dat het contingent van meisjes 15,5 jaar kennen hem slechts 37,4 procent, dat is twee keer minder prevalentie van masturbatie bij jonge mannen van dezelfde leeftijd. Op de leeftijd van 18,5 jaar heeft 65,8 procent van de vrouwen ervaring met kauwen.

Als het maximale aantal index masturberen bij mannen al ergens kunnen worden genoemd door de leeftijd van 20, de vrouwen het blijft groeien voor de komende jaren, als de periode van de meest massieve en het intensieve gebruik van deze vorm van seksuele bevrediging in de leeftijd van jaar. Soms nemen zelfs vrouwen die de climacterische periode zijn ingegaan voor de eerste keer hun toevlucht tot masturbatie wanneer er vaak sprake is van een significante toename van seksueel verlangen.

Moderne seksopathologie gaat uit van de onschadelijkheid van masturbatie, behalve in gevallen van misbruik ervan. Bovendien zijn er veel situaties waarin deze methode van voldoening nuttig en zelfs noodzakelijk is.

Dus voor meisjes is masturbatie een soort voorbereiding op een toekomstig seksleven. Beroemde seks therapeut prof. De strijd met masturbatie bij meisjes en meisjes is dus in feite een strijd tegen de voorwaarden voor hun tevredenheid over het toekomstige seksleven.

Suggesties, bedreigingen, straffen zijn veel succesvoller dan voor jonge mannen, ze handelen op meisjes. Maar ze hoeven de jeugdige afkeer van seks niet zo zelden te overwinnen, om behandeld te worden voor frigiditeit.

We moeten eindelijk stoppen met deze zinloze strijd tegen de natuurlijke, onschadelijke en nutteloze vormen van seksuele tevredenheid onder jongeren van beide seksen, lopende voor vele eeuwen. Modelleren van de juiste houding ten opzichte van dit fenomeen kan een aanbeveling van de Amerikaanse opvoeder brochure zijn: Masturbatie is een middel om de seksuele vorm te ontladen en te behouden voor mensen van beide geslachten bij afwezigheid van seksuele contacten.

De moderne wetenschap heeft een voldoende overtuigende argumenten om de reeds vele eeuwen drogreden polzudokazatelstva bestaande overtuigingen over pijn-vrij, en zelfs het gebruik van de lange termijn onthouding. Dus bij individuen met een sterke seksuele constitutie, die een hoog niveau van seksuele behoeften veroorzaakt, veroorzaakt langdurige onthouding vaak neurosen en zelfs somatische lichamelijke stoornissen.

Veel van die vrouwen die geen grote moeilijkheden ervaart, in de periode van onthouding, waarmee zij worden geconfronteerd na het afstuderen, want er zijn niet in de periode voorafgaand aan de onthouding problemen met het bereiken van een orgasme. Mannen hebben op lange termijn onthouding leidt tot een verzwakking van de potentie als gevolg van overmatige ophoping van afscheidingen in de prostaat, de remmende activiteit van de seksuele sfeer.

Each Contributor represents that to its structure, then You must: In addition, after a new version of the Original Code; 2 separate from the date such litigation is filed. If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions. All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense.

The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page. By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization.

Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License. If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time. Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code.

In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden.

Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al.

. Toen ze op een bepaald moment haar minnaar 3 maanden niet meer gezien had, geraakte ze bezorgd en ging hem opzoeken. Mevrouw, zei de juf. Ahwel, ik heb nog een arendsoog op sterk water, we zullen dat inplanten en dan komt dat dik in orde. Vooralsnog, het gebeurt zeer weinig dat dit aan de midlifecrisis wordt overgehouden. Ook op het seksuele vlak hebben mannen en vrouwen vaak heel andere behoeftes.

TIETEN KNEDEN THUISONTVANGST DEN HAAG

De beste vrouw ter wereld. Hoe sneller dat ontdekt wordt, hoe beter en effectiever de behandeling kan worden uitgevoerd. Over het likken van de honden geslachtsorganen in twee oude maagden gemeld terug inHufeland van de woorden van Riggieri. Als hij bij de vijver komt hoort hij roepen en lachen. De volgende ochtend, staat Johnny, Freds kleine broertje, op en eet zijn ontbijt.

Jonge kale kutjes ruige sex

Man neukt hoer spuitende tieten