Wijde kutjes vrouw zoekt seks

wijde kutjes vrouw zoekt seks

Home Seks Te wijde natte vagina hoe hier mee Te wijde natte vagina hoe hier mee omgaan? Alle reacties Link kopieren Quote. Ik heb een probleem met de vagina van mijn vrouw, we hebben kinderen. Het is te wijd en ook is ze altijd nattig. Niet omdat ze opgewonden is maar dat is gewoon zo bij haar altijd al geweest.

Als ze dan geil word is het echt een natte boel. Ik voel het bijna niet en voor haar is het ook niet prettig. Er zijn natuurlijk andere manieren maar ik mis het gevoel van een vagina ingaan en dat het lekker strak voelt.

I double dare you. Het irritante is dat ook hier minder charmante formulering van TO gebruikt wordt om zelf nog banaler of grover te reageren. Het is trouwens groepsgedrag hier op dit forum. Kijk ons eens samen leuk zijn! It's never to late start living! TO, het blijft oefenen voor je vrouw. Het helpt wel maar pas op termijn. Daarnaast kan een bezoek aan de huisarts geen kwaad omdat ze wellicht veel afscheiding niet alleen door opwinding heeft en er misschien andere zaken spelen.

Als je vrouw echt niet fris ruikt, vermoed ik een gardnerella? Dat heb ik ook eens gehad en vond ik bijzonder schaamtevol. Het ruikt idd echt niet lekker en ging bij mij ook niet 'zomaar' over. Ik heb een klein kuurtje gedaan en toen was ik er vanaf. Simpele oplossing, groot plezier. En het zit niet in mijn hoofd voor mijn vrouw is het ook een probleem. Ik heb de oefeningen voor haar gegoogeld. Dat ze vreemd ruikt weet ze niet dat heb ik niet verteld. Maar waar zijn dan de oren van het konijn?

Die zitten nog in mijn potlood opa vrij naar Herman van Veen. Vandaag geen reet aan dit topic Is ze ingescheurd of geknipt tijdens de bevalling? Dan kan ze waarschijnlijk trainen wat ze wil maar word het nooit meer zoals het was helaas, want er is dan toch schade aangericht. Kijk nat zijn is geen probleem als je strak ben, maarja als je er wijd bij ben is nat juist extra vervelend voor je gevoel het ontbreken van het gevoel.

Er zijn wel ingrepen die je bij een plastische chirurgie kunt laten doen volgens mij? Zelf heb ik 3 kids, en ben bij de eerste ingeknipt en ben van mening dat het daarna anders is gaan voelen voor zowel mezelf als mijn man. Het is wijd, en ja ik kan mijn vagina samenknijpen zonder probleem maar ik denk dat er aan een kant door de knip toch iets beschadigd is waardoor het tewijd voeld en het ziet er toch ook anders uit na al het natuur geweld zullen we maar zeggen.

Ik heb zelf geen ervaring met een therapeut of die balletjes maar een vriendin van mij wel omdat ze is ingeknipt en heel erg is uitgescheurd richting de clitorus en hier heel veel hinder mee ondervind, ook met het ophouden van de blaas.

Het blijft een lastig probleem, en alleen je vrouw kan het proberen maar heeft geen garantie voor het eindresultaat. Een Candida infectie kan het ook veroorzaken en sommige vrouwen zijn hier gevoelig voor. Na menstruatie, of na de sex of bij verminderde weerstand kan dit opsteken.

Ook als je partner de man wel te verstaan een slechte hygiene heeft of sex met meerdere personen heeft kan hij deze overdragen en als die een condoom draag is het nog mogelijk als er bacterieen via de huid rondom de vagina zijn lijf raakt en hij deze zo in contact breng bij zijn eigen vrouw. Maaique woensdag 25 januari Lactaciet is nooit een goed idee!

Dikke vette harige natte uitgelubberde kut van oma Bekeken: Na het orgasme likt ze haar viingers. Beentjes wijd op de cam Lekkere babe doet haar beentjes uit elkaar op de webcam en we zien daar een mooi spleetje. Maar de zin in haar dat was nog wel het ergste wat miste ik haar natte zachte kutje. Fisting February 6, Zijn neef schoot nu te hulp en drukte mijn tiet samen en Carl bleef mijn tiet aan mijn tepel door de ring trekken. Wat Hnny 1 foto 24 mei '12 om Mijn hoofd gaat verder naar beneden en kus haar buik, haar navel en ga ook richting de rand van haar rokje en kus haar daar.

Strakke spleetje uitelkaar trekken. Hete roodharige oma is geil, dat zie je aan de blik in haar ogen. Heerlijk met de benen lekker wijd en kijk haar eens. Zijn vuist gaat diep in haar natte kut. Audrey Hollander pijpt twee lullen tegelijk. Ze pakt een vibrator en die verdwijnt in haar rijpe kut. In haar eerste porno film heeft ze alleen orale sex. Wat vinden jullie met mijn vacuum gezogen keiharde tepel.. Ze heeft een mooie grote wijde vagina die wel een neukbeurtje gebruiken kan.

Oma's grijze behaarde kut geadoreerd door jonge knul. Een grote kut die door twee vuisten geneukt wordt.

... Je kunt toch met suggesties komen die kunnen maken dat jou en daardoor ook jullie sexuele beleving beter wordt? Mischien is het van haar kant wel gewoon onwetendheid? Als een Parisienne een kind heeft gekregen gaat ze binnen 6 weken op herstel-cursus in klooster of schoonheidssalon. Het is wijd, en ja ik kan mijn vagina samenknijpen zonder probleem maar ik denk dat er aan een kant door de knip toch iets beschadigd is waardoor het tewijd voeld en het ziet er toch ook anders uit na al het natuur geweld zullen we maar zeggen. Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Verrijkend om te lezen.

Wijde kutjes vrouw zoekt seks

Als andere het tuttig vinden dat ik me hieraan stoor heb ik daar volledig schijt aan. Dat er wel degelijk flinke verschillen zijn in grootte weet ik uit ervaring. Het wordt pas een probleem als er toch al een zekere minachting die proef ik echt is voor de betreffende vrouw.

Ik weet zeker dat ze dat niet verdiend. Uit de literatuur heb ik geleerd dat dit vaker voorkomt. Een suggestie om dit tegen te gaan is dat de vrouw na de bevalling oefeningen doet met de spieren van haar vagina om deze weer in de originele, niet opgerekte staat, terug te brengen.

Een van de oefeningen is bijvoorbeeld het inbrengen van een potlood en daar flink op aanspannen. Elke dag enkele minuten, en dan net zolang tot het potlood stevig vastgeknepen zit. Ik vind het wel meevallen. Als een Parisienne een kind heeft gekregen gaat ze binnen 6 weken op herstel-cursus in klooster of schoonheidssalon. Buikspieroefingen, onder de koud-water-douche, borsten-massage, alles om weer in de oude staat van aantrekkelijkheid terug te komen, in Frankrijk is dat normaal.

Daar weet men nog hoe de man te plezieren Een andere invalshoek heb ik wel eens bij Shere Hite gelezen: Nee Jim22, je hoeft niet te reageren: Heb je gemist, blij je weer te horen. Je moet echt iets aan je spelling doen bijv. Ook in je profiel staan een paar storende fouten: Let op, ik bedoel dit niet verkeerd, ik maak zelf ook regelmatig een spel- of taalfout.

Laat even zien dat je het gelezen hebt dan verwijder ik dit bericht weer, want ik wil niemand voor schut zetten. GRoet PS laat je post maar staan hoor, probleem op gelost, hoord niet zo maar ok [This message has been edited by Archangel edited Verrijkend om te lezen.

Misschien had ik inderdaad in de titel van deze topic iets genuanceerder moeten zijn. Geen enkele vrouw is te wijd of te smal. Maar ik denk eerlijk gezegd dat als het probleem omgekeerd was man te klein of te groot en als dat op die manier hier gepost werd zal het ongetwijfeld ook wel er niemand aanstalten zou maken om te gaan beweren dat dat manonvriendelijk zou zijn.

Zo heeft ze bijvoorbeeld wel lingerie maar draagt ze die nooit. Andere mannen hebben die altijd voor haar gekocht. Zo'n diepe emotie kan je moeilijk aangepraat krijgen. En zij zou die lingerie dan misschien ook wel dragen.

Maar dat wil niet zeggen dat er ineens een erotisch bewustzijn is. Dat wil gewoon zeggen dat ze lingerie draagt omdat ik graag heb dat ze die draagt. Ik geef dit als voorbeeld: Ik kik op vrouwen die zich sexy voelen van binnenuit en het voor mij dus ook echt zijn.

Een vrouw die zich van nature sexy voelt heeft zelfs helemaal geen lingerie nodig om sexy te zijn. En misschien ben ik daar bij het aanvangen van onze relatie aan voorbij gegaan, omdat het op persoonlijk vlak zo goed klikt. Ik ben dus ook niet te trots om toe te geven dat haar wijdheid maar een klein gedeelte van het probleem is.

Ik zal misschien niet zo gemakkelijk klaarkomen bij haar omdat ik haar niet sexy genoeg vindt. Maar hieruit concluderen dat het probleem niet bestaat of het aankaarten en analyseren ervan vrouwonvriendelijk is is verkeerd. Vreemd toch dat vrouwen aanvaarden dat de ene man dubbel zo groot geschapen kan zijn dan de andere en maar moeilijk kunnen aanvaarden dat dat bij vrouwen net zo is en dat het ook voor problemen kan zorgen.

De hele topic heeft jou narud wel erg aan het denken gezet en dat is leuk om te merken. Mij heeft het ook heel erg aan het denken gezet. Een paar dagen geleden heb ik erg fel op je gereageerd. Ja ik vond het nogal vrouwonvriendelijk geformuleerd en niet omdat ik zelf te wijd zou zijn zoals Balenke suggereert maar omdat ik las dat Lana ook geirriteerd was en volgens mij ook moeite had precies aan te geven waar het 'm in zat.

Nu denk ik dat ik vooral geraakt was door de toon en niet doordat het onderwerp op zich een taboe is ik wist voor deze topic niet eens dat het probleem bestond. Je schrijft dat "man te klein" als topic niet voor een zelfde soort opstandigheid zou zorgen en misschien heb je wel gelijk. Misschien een tekort van mij, maar ik zou me inderdaad minder snel inleven in de man over wie zoiets gezegd wordt. Als ik er over nadenk vind ik dat ook eigenlijk even grof. Volgens mij zit de grofheid en mijn irritatie in het woordje "te".

Misschien wil ik er zelf niet aan dat dit soort lichamelijke onvolkomenheden een rol spelen in de seksbeleving. Je bent narud dan toch op een taboe gestuit. Het taboe is echter niet dat het lichaam van de vrouw niet ter discussie mag staan i. Dan lijkt het namelijk alsof niet het gevoel voor iemand de seksbeleving bepaalt, maar de combinatie van de lichaamsbouw van de partners. Dat maakt dat het erop lijkt alsof je je partner tot lichaam of zelfs tot ding reduceert.

Dit was helemaal geen aanval, maar meer een poging tot begrip van mijn eigen reactie en die van sommige anderen. Dit omdat lana zelf ook niet het woord 'lulletje' gebruikt maar 'lul'. Wel, om het met haar eigen woorden te zeggen: Ik hoop dat uit m'n andere reacties blijkt dat ik niet vrouwonvriendelijk ben. Wie wijkt hier nu van het topic af? En zullen we alsjeblieft niet op de persoon spelen maar gewoon over het onderwerp verder gaan? Ik weet niet wat je hiermee probeert te bereiken, maar erg volwassen is het niet, deze reactie!

Luister ff goed naaar Sire You may not reply to it! Select a Forum or Archive List of Forums: Gedragscodes Op het Shespotforum kun je praten over onderwerpen rond seks en erotiek. Voor dit laatste verwijzen we je naar de rubriek 'vinden'. Wederzijds respect is hier het sleutelwoord.

Dat lokt alleen maar ruzie uit. Schelden of elkaar zwart maken wordt niet getolereerd. Mannen worden dringend verzocht zich in dit forum terughoudendheid te betrachten. Kijk ons eens samen leuk zijn! It's never to late start living!

TO, het blijft oefenen voor je vrouw. Het helpt wel maar pas op termijn. Daarnaast kan een bezoek aan de huisarts geen kwaad omdat ze wellicht veel afscheiding niet alleen door opwinding heeft en er misschien andere zaken spelen.

Als je vrouw echt niet fris ruikt, vermoed ik een gardnerella? Dat heb ik ook eens gehad en vond ik bijzonder schaamtevol. Het ruikt idd echt niet lekker en ging bij mij ook niet 'zomaar' over. Ik heb een klein kuurtje gedaan en toen was ik er vanaf. Simpele oplossing, groot plezier. En het zit niet in mijn hoofd voor mijn vrouw is het ook een probleem. Ik heb de oefeningen voor haar gegoogeld.

Dat ze vreemd ruikt weet ze niet dat heb ik niet verteld. Maar waar zijn dan de oren van het konijn? Die zitten nog in mijn potlood opa vrij naar Herman van Veen. Vandaag geen reet aan dit topic Is ze ingescheurd of geknipt tijdens de bevalling? Dan kan ze waarschijnlijk trainen wat ze wil maar word het nooit meer zoals het was helaas, want er is dan toch schade aangericht.

Kijk nat zijn is geen probleem als je strak ben, maarja als je er wijd bij ben is nat juist extra vervelend voor je gevoel het ontbreken van het gevoel. Er zijn wel ingrepen die je bij een plastische chirurgie kunt laten doen volgens mij? Zelf heb ik 3 kids, en ben bij de eerste ingeknipt en ben van mening dat het daarna anders is gaan voelen voor zowel mezelf als mijn man. Het is wijd, en ja ik kan mijn vagina samenknijpen zonder probleem maar ik denk dat er aan een kant door de knip toch iets beschadigd is waardoor het tewijd voeld en het ziet er toch ook anders uit na al het natuur geweld zullen we maar zeggen.

Ik heb zelf geen ervaring met een therapeut of die balletjes maar een vriendin van mij wel omdat ze is ingeknipt en heel erg is uitgescheurd richting de clitorus en hier heel veel hinder mee ondervind, ook met het ophouden van de blaas. Het blijft een lastig probleem, en alleen je vrouw kan het proberen maar heeft geen garantie voor het eindresultaat.

Een Candida infectie kan het ook veroorzaken en sommige vrouwen zijn hier gevoelig voor. Na menstruatie, of na de sex of bij verminderde weerstand kan dit opsteken. Ook als je partner de man wel te verstaan een slechte hygiene heeft of sex met meerdere personen heeft kan hij deze overdragen en als die een condoom draag is het nog mogelijk als er bacterieen via de huid rondom de vagina zijn lijf raakt en hij deze zo in contact breng bij zijn eigen vrouw.

Maaique woensdag 25 januari Lactaciet is nooit een goed idee! Doe het goed, of laat het! Bij ons werden wel is de merries 'dichtgezet' omdat de merries anders vuil konden worden tijdens het insemineren, dus misschien je vrouw laten dichtnaaien: Je kan ook nog verschillende standjes proberen.

Wat is een schildpad? Het ruime vagina probleem, heb 't inmiddels ook paar keer ervaren. Weet niet of 't door kinderen krijgen komt. Toevallig waren het wel beide moeders, maar bij sommigen merk je niets. Ook lichaamsbouw etc zegt niets. De allerlekkerste poes qua gevoel had een Spaanse van voor in de 40 die heel fors was en geen mooi figuur had. Wel een hele mooie kop en borsten. Echt te lekker gewoon, ik moest dan af en toe even stoppen om niet te komen. Maar ken ook twee moeders met perfect figuur, redelijk klein van stuk ook en die voelen heel ruim van binnen.

Wijde kutjes vrouw zoekt seks

Wijde kutjes vrouw zoekt seks