Natte pik neuk party

natte pik neuk party

..

Merel voelde aan zijn bewegingen dat het niet meer lang zou duren of hij zou klaarkomen. Dat was voor de dames die haar nauwlettend in de gaten hielden voldoende om haar hoofd van zijn pik af te trekken en Merel kennis te laten maken met de lul van Tim. Zijn lul was niet zo groot als die van Bram, maar wel dikker. Het koste haar dan ook wat meer moeite om deze te omsluiten met haar lippen.

Nu zat Merel hier de lul van de vriend van haar allerbeste vriendin te pijpen. En klaarblijkelijk vond ze dat zo lekker om te zien, want ze was half naast Tim gekropen en ze zat haar kutje te vingeren terwijl Tim met haar borsten speelde. Emma en Naomi hadden zich achter Merel geplaatst en probeerden elkaar te verwennen. Nick en Bram die nu een beetje buiten spel waren komen te staan, kropen ook achter Merel en gingen haar kutje even inspecteren. Ondanks dat Merel enorm moest wennen aan deze situatie was ze bloedgeil geworden, en dat moest Nick gemerkt hebben toen hij zijn vinger door haar kletsnatte spleet haalde.

Langzaam stak hij drie vingers in haar kut en begon langzaam te vingeren. Bram daarentegen bleef haar billen strelen en kon het niet laten om haar sterretje af en toe aan te raken.

Saskia had haar vingers al ingeruild voor die van Tim, en ze kwam tot haar eerste hoogtepunt. Ze vond nu wel dat Merel hem hard genoeg had gemaakt. Merel was inmiddels zo hongerig om het gevaarte van Bram weer in haar mond ging krijgen, dat ze zonder een opdracht te krijgen, haar omdraaide en gelijk op zijn machtig grote lul dook. Knetterhard dat hij was, kwam hij niet verder haar mond in dan de helft.

Toch vond Bram het zo te voelen niet vervelend. Merel probeerde er maar het beste van te maken. Tim werd ondertussen lekker afgezogen door Emma, en Naomi werd lekker gebeft door Sem.

Nick had plaatsgenomen achter Saskia, waar hij vakkundig haar kontgaatje aan het likken was. Aangezien de lullen allemaal knoerhard waren, hadden de dames besloten dat het tijd was geworden om te neuken. Nick keek een beetje beteuterd omdat hij niet afgezogen was door Merel, maar er werd hem verzekerd dat het ruimschoots goed gemaakt zou worden. De dames hadden nu bedacht dat ze allemaal onderuit op de bank zouden gaan zitten, zodat de mannen op hun knieen voor hen zouden komen zitten.

Zo gezegd zo gedaan, en Merel kreeg Sem voor zich. Hij haalde zijn paal een paar keer tussen haar lipjes door en ramde hem in in stoot door tot hij er helemaal in zat. Wat voelde dat goed zeg!

Iedereen was lekker aan het neuken toen Emma zei: Nick neukte haar kutje lekker rustig en langzaam. Hij was het kleinst geschapen, maar omdat hij het zo lekker langzaam deed voelde Merel zijn lul goed langs haar lipjes naar binnen glijden.

Na een aantal minuten zo geneukt te worden wilde Saskia weer wat anders. Nu moesten ze doggystyle geneukt worden. Dit was haar favoriete standje, en Merel kreeg nu Bram als partner, en verheugde zich enorm op die grote paal van hem. Merel voelde heel langzaam zijn grote dikke eikel tussen haar lippen geduwd worden. Bram was nog geen minuut bezig of Merel kreeg haar allereerste orgasme.

Merel kreunde luid, wat voor de andere dames voldoende sein was om weer een neukwissel te houden. Bram trok zijn paal uit Merel en hij glinsterde van haar geil. In een lange haal ramde hij haar kutje in. Heerlijk vond ze het. Tim had zijn lul vakkundig in Merel geplaatst en begon haar als een bezetene te neuken. Saskia keek opzij en keek haar recht in haar ogen. Die geile blijk van haar zou Merel niet snel vergeten. Ook Emma en Naomi waren aan het genieten en kwamen lekker klaar.

Naomi kreunde tijdens het komen dat de mannen nu maar eens moesten spuiten. De mannen versnelden hun tempo en neukten de vrouwen bijna synchroon klaar. Merel voelde het hete zaad haar kut in vloeien. Tim bleef maar komen, want Merel voelde zijn zaad langzaam via zijn lul haar kutje uit sijpelen. Uithijgend zakten ze allen in elkaar. Merel zat daar te blozen dat ze het heerlijk vond om als neukslet gebruikt te worden. Naomi en Saskia beveelden Merel om de drie mannen neukklaar te zuigen.

Zo goed en zo snel als dat ging had Merel die drie lullen paraat staan. Nick ging op de bank zitten en Emma zei: Het was duidelijk dat het plagen niet aan haar was, want Merel werd in een ruk op zijn pik geduwd door Saskia en Naomi. Een diep zucht kon Merel hierdoor niet binnenhouden. Tim en Sem kwamen met hun pikken, bij haar hoofd staan en als een natuurlijke reactie nam Merel ze beurtelings in haar mond. Door het stoten van Nick hoefde Merel zelf bijna niets te doen om die pikken in haar mond te krijgen.

Saskia had van de gelegenheid gebruik gemaakt, om Merels, door de positie die nu had, openstaande billen te verkennen. Merel schrok van de tong die opeens op haar kontje voelde. Eigenlijk vond ze dit maar een raar idee, maar het voelde erg plezierig. Emma en Naomi hadden al geen tijd meer voor het hele spel, want die lagen alweer elkaars kutje te likken.

Merel werd heerlijk geneukt en gelikt, en genoot van die twee lullen zo dicht bij haar. Sem kondigde een wissel aan, en Merel kroop van Nick af. Met haar nog openstaande kutje kroop Merel op Sem, en Nick nam zijn oude plaats in. Saskia had inmiddels ontdekt dat Merel haar vinger in haar kontje ook een welkome gast vond.

Sem bleef haar zo snel doorneuken dat Merel niet merkte dat Bram zijn grote pik tegen haar kontgaatje aan duwde. Merel schrok en wilde eigenlijk protesteren, maar Nick duwde zijn lul zo diep in haar mond dat er niet meer uitkwam dan wat gemompel.

Na de eerste pijnscheuten, kwam dit overheerlijke gevoel, waar Saskia haar al ooit over had verteld. Merel werd nu in alle gaten geneukt, en het was heerlijk.

Tim, Robin en de dames zaten verlekkerd naar haar te kijken , toen Emma zei: Hij ging liggen, en Emma hurkte over hem heen, met haar rug naar zijn gezicht. Ze liet zich langzaam over zijn lul zakken en gooide zich achterover. Naomi zag haar kans schoon om direct haar kutje te beffen. Saskia begon vrijwel direct Tim te paaien om ook haar in haar kont te neuken. De enige die geen lul in haar kontje had was Naomi, wat Merel later begreep dat ze daar nooit geen behoefte aan heeft gehad, maar Sem die haar nog volop aan het stoten was, wenkte Bram en Merel dat hij haar ging pakken.

Merel kroop van Sem af en dook vrijwel direct weer op Bram. Nu ging zijn lul uiteraard een stuk makkelijker in haar openstaande kont. Merel kon nu mooi kijken hoe Sem zijn lul, nog zeiknat van haar kutje, tegen het kontje van Naomi aandrukte. Ze schrok en protesteerde op een dusdanige manier, dat ze er eigenlijk om vroeg om die paal keihard in haar kontje te laten rammen. Nu ze eindelijk allemaal anaal genomen werden, en heerlijk op die lullen reden, was het gekreun en gezucht niet van de lucht.

Er werd weer gewisseld van lul, en Merel kreeg nu Tim in zich. Zijn lul voelde kei- en keihard, zodat Merel elk detail van zijn fraai gevormde paal in haar kontje voelde. Het plan was dat een van de dames anaal volgespoten werd. De andere dames moesten de lullen op neuksterkte blijven houden.

Hoe ze dat deden was aan ons. Aangezien Merel niet volgespoten zou worden bleef ze lekker op de pik van Nick zitten. De dames waren eruit.

Naomi zou volgespoten worden. Eerder wilde ze geen lul in haar kontje, en nu kreeg ze er 4 achter elkaar. Sem begon bij haar, en Tim werd gezogen door Emma, terwijl Bram Saskia neukte in haar kutje.

Het duurde niet lang voordat Sem zijn paal compleet leegspoot in haar. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

De rest zit ook niet meer stil. Tim zit knielend voor haar en likt haar kutje, terwijl Robin vanachter haar kittige tieten masseert. Tot nu toe heb ik pas één keer meegemaakt dat vier verschillende jongens mij op de zelfde avond hebben geneukt, al moet ik toegeven dat het wel één van de geilste feestjes is geweest die ik heb meegemaakt. Ik weet al dat het wel de lekkerste lul is die ooit mijn kut geneukt heeft en ik heb er heel veel in gehad”. Eerder wilde ze geen lul in haar kontje, en nu kreeg ze er 4 achter elkaar. Opa laat zich aftrekken prive adressen zwolle

Natte pik neuk party

Natte pik neuk party