Neuk je nicht zweet kut

neuk je nicht zweet kut

Neuk je nicht zweet kut

De vrouw kwam naar haar toe en vroeg: Ze was zelf verbaasd dat het er zo simpel uit kwam. Het is zelfs mijn eerste ervaring op het gebied van sex', antwoorde Saskia met haar zwoele stem die de koele ruimte vulde. De vrouw drukte Saskia achterover op de bank die tegen de muur van de winkel stond. Ze vrouw knoopte de blouse van Saskia los en fluisterde weer: Saskia's borsten waren ontbloot en er vormden zich hele fijne zweetdruppels op en tussen haar borsten. De vrouw kneedde het zachte vlees.

Haar tepeltjes werden hard en de vrouw cirkelde fijntjes naar beneden totdat haar vingertoppen het schaamvlees bereikten. Ze masseerde voorzichtig de schaamlippen. Saskia begon harder en sneller te hijgen van genot. Maar daar gaan wij wat aan doen', fluisterde de vrouw tegen het bezwete meisje.

De vrouw stond op en liep weg. Saskia bracht een hand naar haat kutje en betastte het. Ze stak zelfs een vinger in haar natte spleet. De vrouw kwam met een lange staaf. Ze vertelde Saskia dat het een vibrator was en dat dat ding bedoeld was voor meisjes om zich daarmee zonder een jongen naar een orgasme te brengen. Een hand van de vrouw begon het kutje weer te betasten.

Al snel vonden haar vaardige vingers het klitje van het meisje. Ze beroerde het knopje teder en voorzichtig. Saskia sloot haar ogen van genot. Ze wilde meer en vroeg daar ook om. Haar lichaam schokte en haar adem werd nog onregelmatiger. Haar lichaam was nu overal nat van het zweet.

De vrouw gaf haar meer. Ze zette de vibrator aan en duwde de kunstpik in het maagdelijk kutje. Een kreet van pijn of genot ze wist het zelf niet eens ontsnapte uit Saskia's mond. De vrouw neukte het tienerkutje met de vibrator. Haar andere hand ontfermde zich over de clitoris.

Haar hijgen werd steeds luider totdat het meer schreeuwen en kreunen was dan hijgen. Haar ogen waren gesloten en haar handen speelden met haar borsten en tepels. Het genot was groot. Ze had zichzelf nog nooit bevredigd, dus dit was voor het eerst dat ze zo opgewonden was. De vrouw ging door met het op en neer bewegen van de vibrator terwijl het hele lichaam van het meisje bewoog en trilde.

Haar tepels deden pijn van stijfheid wat haar nog geiler maakte. Ook de gedachte dat ze door een vrouw naar haar eerste hoogtepunt gebracht werd, maakte haar nog geiler. Haar tienerkutje produceerde veel kutgeil dat langs de vibrator, de handen van de vrouw en de binnenkant van haar dijbenen op de stof van de bank terecht kwam.

De vibrator werd nu dieper in haar kut geduwd en raakte de baarmoederwand. Dit was de druppel en het jonge lichaam kwam gedeeltelijk los van de bank. Haar ogen waren dicht en haar onderlichaam schokte hevig. Saskia kwam luid schreeuwend tot haar eerste orgasme.

Hijgend viel ze weer terug in de bank. Haar handen vonden haar borsten terwijl de vrouw de vibrator uit het zeiknatte kutje haalde. Met haar handen masseerde zij het schaamvlees tot de laatste genotsgolf het tienerlichaam verlaten had. Hees bedankte Saskia de vrouw terwijl ze haar met zweet doorweekte witte blouse dichtknoopte.

Ze trok haar rok weer na beneden en stond op. Saskia kocht een hele boel vibrators en dildo's. Ook kocht ze tienersexfilms. Als laatste kocht ze een aantal tienersexboekjes en specials. Eenmaal thuis trok ze haar kleren uit, ging op de bank liggen en moest wat doen met de ervaringen van die ochtend. Toen ging de bel Ze pakte de intercom op. Het was haar zeventienjarige nicht. De meisjes volgen elkaar in de armen en omhelsden elkaar langdurig.

Het nichtje was gekleed in een zwarte wielrennersbroek een paar gympen, geen sokken en een wit T shirt. Haar gezicht was net zo mooi als dat van Saskia. Ze had donkerbruine ogen waarin je kunt wegzinken.

Haar lange bruine haar maakte haar compleet. Ze hadden elkaar bijna een jaar niet mogen zien. Voor het ongeluk van hun ouders waren de nichtjes onafscheidelijk geweest. Ze deelden alles samen. Die tijd zou nu weer komen. Saskia liet de omhelzing los en nam het meisje in zich op. Ze voelde een steek van geilheid door haar kutje gaan. Nu wel, nu ik uit dat weeshuis ben', was het antwoord. De heldere zachte stem was een genot om aan te horen.

Sabine voegde de daad bij het woord. Haar lichaam was in een keer naakt. Saskia zag dat het meisje net zo lang als haar was. De borsten van de brunette waren klein maar toch vol met mooie tepels. Een genot om na te kijken. Sabine had pizza meegebracht. Onder het eten werd er veel gepraat. Maar ook na het eten werd er druk gepraat. Sabine was ook nog maagd. Ja, in het weeshuis hadden de meisjes wel van alles met elkaar gedaan maar nou niet dat je zegt van ontmaagd. Saskia en Sabine besloten na het lezen van de boekjes hun kutjes kaal te scheren.

Op de venusheuvel zouden ze het haar laten staan. Ze gingen naar de badkamer waar Saskia het benodigde vond. Ze begon het kutje van haar nichtje te scheren. Toen ze daar mee klaar was werden de rollen omgedraaid en moest het schaamhaar van Saskia's spleetje er aan geloven. Om het schuim weg te spoelen gingen ze samen onder de douche. Het was een grote douche waar je makkelijk met twee personen onder kunt staan, sterker nog je kunt zelfs lang uit op de vloer liggen.

Er waren in de muur sproeiers in gebouwd. Bijna het gehele plafond bestaat uit sproeiers. Verder waren er nog twee handsproeiers.

De meisjes wasten elkaar en spoelden elkaar ook af. Toen het eerste deel gedaan was boog Saskia haar hoofd naar het hoofd van haar nichtje en zoende haar op de mond in de hoop dat Sabine haar zoen zou beantwoorden. De meisjes begonnen heftig te tongzoenen terwijl hun lichamen tegen elkaar gedrukt werden en hun benen langs de binnenkant van de benen van de ander wreven.

Hun handen wreven voorzichtig over de tedere huid van de ander haar rug. Na een goed kwartier droogden ze elkaar af en begaven ze zich na de slaapkamer van Saskia waar een heel groot tweepersoons bed stond. Saskia duwde haar jongere nichtje op het bed zodat ze op haar rug kwam te liggen. Toen boog ze zich over het jonge brunette heen en zoende haar lang en hartstochtelijk op de mond.

Er werd niet gesproken. Het was warm in de kamer omdat de warmte zo via de schuifpui van dakterras de kamer binnen kon stromen.

Saskia zakte van Sabine's mond af naar diens hals die ze met kusjes en likjes overlaadde. Saskia steunde op haar handen. De handen van Sabine wreven zachtjes over de licht bezwete huid van Saskia. Saskia daalde verder af naar beneden en kwam aan bij de mooie borsten van haar nichtje.

Haar tong vond de spleet tussen de twee tienerborsten en ze proefde haar lichaam en ook de zoute smaak van het zweet dat Sabine produceerde, deels door de warmte deels door het genot dat de tong van Saskia haar langzaam en teder bracht. De tong dwaalde af naar haar linkerborst en ging op zoek naar de tepel.

Saskia's tong vond de tepel die al opgezwollen was van genot. Er kwam een zacht gekreun uit de mond van Sabine toen de blonde Saskia haar tepel verwende met likjes, kusjes en af en toe zoog ze hem haar mond in. Haar rechterborst kreeg dezelfde behandeling.

Sabine kreunde nu alsmaar luider en haar ademhaling werd wat onregelmatiger. Saskia daalde af naar de buik van het brunette en daar vond haar tong de navel. Deze werd natuurlijk samen met de onderbuik heerlijk verwend door de tienertong. Saskia daalde af langs het linkerbeen naar de voeten van Sabine.

Ze tilde het been op en nam de kleine teen van het meisje in haar mond en sabbelde er op terwijl haar vrije hand heel ligt over de onderkant van de voet wreef. Saskia wisselde af en toe van teen totdat ze bij de grote tienerteen aangekomen was. Ook deze zoog ze zonder pardon in haar mond. Vanuit haar ooghoek zag ze dat het lichaam van haar nichtje behoorlijk begon te schokken en het bekken rond draaide van genot.

Uit het zeventienjarige mondje kwam een lange schreeuw gevolgd door snelle kreun geluiden. Het meisje had haar eerste hoogtepunt gehad wist Saskia. Zij ging door en klom met haar tong weer omhoog via de binnenkant van het rechterbeen van het tienertje. Uiteindelijk kwam ze bij het vers kaalgeschoren vochtige schaamvlees aan. Ze keek ernaar terwijl haar handen over het schaamhaar op de venusheuvel van het jonge meisje wreven. Het geile ding begon weer luider te hijgen. Saskia ging nu zo zitten dat haar kut boven de mond van Sabine belande.

Toen begon ze het maagdelijke tienerkutje te likken en te vingeren. Na een tijdje ging ze op zoek naar de klit van haar nichtje. Ze vond het ding en beroerde hem met haar tong. Met als gevolg dat het tweede orgasme door het jonge tienerlijfje schoot. Het was een geil gezicht om die twee in 69 te zien liggen. Sabine proefde voor het eerst het geil van een ander meisje voor het eerst rechtstreeks uit een kut in plaats van haar vingers na een vingerpartijtje.

Ze vond het heerlijk vooral toen ze ook nog de zoute smaak van zweet proefde. Op eens werd het kutje een stuk vochtiger, net toen Sabine de klit had gevonden. Maar wat maakt het uit. Braaf lebberde ze alles op. Toen kwam er weer van dat vocht aan alleen nu hield de stroom aan. Ze dronk het op en besefte dat het geen kutgeil was maar urine. Ze werd alleen maar geiler. De zwoele stem van Saskia klonk nu weer voor het eerst sinds het begin van de vrijpartij: Zou je dat willen doen schatje?

Als antwoord kreeg Sabine plotseling drie vingers in haar kut te verwerken. Zij duwde er ook drie in de kut die boven haar hing. Saskia vingerde lekker door en voegde er een vierde vinger aan toe terwijl ze een flinke klodder slijm op het aarsje van haar nichtje deponeerde. Er verdwenen nu twee vingers diep in het bruine holletje.

Zelf had ze nu al een hele vuist in haar kut en ook twee vingers in haar aars. Ze voelde dat ze zo ging komen en duwde nu ook de duim bij in de vochtige spleet van haar nichtje die flink wat urine verloor door de plotselinge opvulling.

Het gekreun was niet meer te stoppen. En ja hoor gelijktijdig kwamen de meisjes intens klaar en leegden elkaars openingen. Saskia draaide zich zo zodat ze Sabine kon zoenen. Het werd een hele lange tongzoen De volgende ochtend werd Sabine als eerste wakker en keek lui op de klok die in de kamer hing.

Het was half elf. Lui zoende ze Saskia op de mond. Deze werd ook wakker en beantwoorde de zoen met een tongzoen. Ze hadden zojuist hun liefde voor elkaar beklonken en besloten voortaan als koppel door het leven te gaan. Een leven met zeer veel sex. En dat niet alleen met elkaar. Na het ontbijt trokken ze een ander T shirt aan en een rokje. Als laatste waren er de gymschoenen. Toen vertrokken ze in de grote auto. Na een goed uur kwamen ze aan op hun bestemming.

Dat was een bos waarom heen een groot hekwerk geplaatst was. Saskia opende de grote toegangspoort en reed de auto binnen waarna ze de poort weer zorgvuldig sloot. Ze reden verder over de oprijlaan. Plotseling kwam er na een bocht een enorm complex in zicht. Het was een huis met daaraan een complete sporthal met zwembad. Het pand lag pal aan een flinke vijver. Saskia parkeerde de auto en de twee nichtjes stapten uit. Nu pas zag Sabine dat het terras van de woning een stuk boven het water uitstak.

Ze gingen naar binnen. Het was licht in deze kamer. Ik kon haar duidelijk zien. De mooie rondingen van haar jonge lichaam. Haar nog niet volgroeide, maar toch super mooie borstjes. Ik voelde dat mijn lul weer groeide in mijn broek.

Ze zing op bed liggen. Ik deed wat ze me opdroeg. Toen ik naast haar lag keken we elkaar in de ogen. Dit had ik nog nooit gedaan bij haar. Ze had prachtige blinkende ogen. Ze bewoog haar hoofd richting mijn hoofd. Ik deed hetzelfde in haar richting. We begonnen elkaar te zoenen. Ik voelde haar hand op mijn kont. Ik legde mijn hand op haar ontblote kont.

We gingen dicht tegen elkaar aan liggen. Sharon vroeg me of ik mijn kleding uit zou willen doen. Ik stond op en keek haar aan. Wat een prachtige jonge vrouw lag daar. Ik kon me niet inhouden en deed mijn shirt uit. Ook mijn broek en onderbroek volgden. Nu was ik helemaal naakt. Ik ging weer tegen haar aanliggen. Mijn stijve lul raakte haar onderbuik. Na nog een klein poosje te hebben gezoend ging ze met haar hoofd naar beneden.

Ze pakte mijn lul in haar handen en begon met haar zachte tong rondjes te draaien om mijn eikel. Terwijl ze dat aan het doen was keek ze met haar prachtige ondeugende oogjes omhoog naar mijn genietende gezicht.

Ze stopte mijn lul helemaal in haar mond. Van genot kreunde ik zacht 1 keer. Ze kroop iets omhoog zodat haar kutje op de hoogte was van mijn lul. Haar heerlijke lichaam hing nu boven mijn kogelharde lul. Zachtjes ging ze er opzitten. Ze schoof rustig haar lichaam om mijn lul heen. Heerlijk strak voelde ze aan. Kreunend van genot keek ze omhoog.

Rustig ging ze op en neer over mijn lul. Steeds sneller en sneller. Ik was zo verschrikkelijk geil nu. Ik kwam bijna kaar. Omdat Sharon nog geen pil nam, en omdat ik geen condoom om had ging ze snel van mijn lul af. Ze nam mijn warme paal weer in haar mond en begon er aan te zuigen alsof ze het iedere dag deed. Ik kwam met een aantal heftige schokken klaar in haar mondje. Nog hijgend van het lekkerste orgasme dat ik ooit had gehad keek ik haar aan.

Zei wilde ook klaarkomen. Ze ging weer liggen en mijn hoofd verdween tussen haar benen. Ik begon haar kutje te likken en met mijn tong met haar clitje te spelen. Het duurde niet lang voor Sharon ook heftig klaar kwam. Hijgend lag ze daar, met een nat lichaam van de zweet. Ik ging weer naast haar liggen. Na 5 minuutjes uitgeteld naast elkaar gelegen te hebben stond ik op.

Sharon begon te lachen. Ze wees naar de fles dat naast haar wekker stond. Ik pakte de fles en liet haar achter in het slaapgedeelte. Ik liep met de zonnebrand naar mijn tante toe en gaf de fles aan haar. En ik liep naar het zwembad en nam een frisse duik.

Vrouw zoekt bi vrouw prive sex

Neuk je nicht zweet kut