Sex in de manege opgezwolle kut

sex in de manege opgezwolle kut

Ik liet haar weer binnen, en gingen samen TV kijken. Er was weer niet veel te zien, en ineens vroeg ze: Zoals haast altijd, begonnen die filmpjes , waarbij de man de tieten van de vrouw kneden, en ik zag haar er gespannen naar kijken. Haar ochtend jas was aan de bovenzijde een iets open komen te staan, zodat ik zag, dat haar tepels al stevig door haar pyjama staken. Ik ging wat dichter bij haar zitten, en terwijl ik mijn arm om haar heen sloeg,waarbij één hand op haar, nog door haar pyjama bedekte tiet kwam te liggen, en ik zachtjes haar tepel streelde, vroeg ik: Jij zou dat geloof ik ook wel eens mee willen maken hé?

Al snel zat zij met ontblote tieten , en kon ik haar tepel nog beter strelen. Een diepe zucht ontsnapte haar lippen, maar deed niets om mij tegen te houden, ze bleef gespannen naar de film kijken.

Ik had onderhand alle knoopjes van haar pyjama jasje al los gemaakt,zodat ik nu bij beide tieten kon komen. Terwijl ik één tepel zachtjes bleef strelen, boog ik mij naar haar toe, en nam de andere tepel tussen mijn lippen,en begon er zachtjes aan te zuigen. Weer ontsnapte een diepe zucht haar lippen,maar nu veel intenser dan de eerste keer. Zou je het zelfde willen meemaken als die vrouw in de film ,vroeg ik haar nu maar gewoon!

Ik had al zoveel van die filmpjes gezien, dat ik wel wist wat er zou volgen, en terwijl zij nog steeds ingespannen zat te kijken wat er komen zou, knoopte ik mijn broek al los, en wachtte tot de pijp sessie zou beginnen.

En ja hoor, toen ze op de film zag dat die vrouw haar mond opende om een grote pik in haar mond te nemen, deed zij onwillekeurig zelf ook haar mond open. Ik stond op, zodat mijn pik ook op de hoogte van haar mond kwam, in de hoop dat zij nu ook door zou gaan. Geschrokken keek ze me aan, en zei: Wel nee, troostte ik haar, kijk eens goed naar die vrouw, die geniet er toch ook van! Ik zette het geluid van de TV wat harder, zodat zij hopelijk daar door nog opgewonden zou worden, en toen zij haar mond nog steeds open hield, duwde ik mijn pik maar gewoon in haar mond.

Mmmm, Mmmmm , kreunde ze, net als de vrouw op de film, en ze pijpte me alsof ze het al veel vaker had gedaan. De pijp sessie hield op, de vrouw deed zelf haar string uit, en ging wijdbeens op de bank liggen. Jane keek er wel naar, maar nam nog geen aanstalten om haar pyjama broek en string uit te doen.

Kom op Jane, zei ik, je wil het toch ook beleven heb je gezegd, of moet ik je helpen? Ik trok haar overeind, deed haar broek en string naar beneden, en zag meteen, tussen de lichte beharing door, dat ze al flink opgezwollen kut lippen had. Laat me maar begaan Jane, sprak ik haar bemoedigend aan, ik zie dat je er echt aan toe ben, ik weet zeker dat je er van zal genieten. Ik lag haar weer op de bank, deed haar benen uit elkaar, en gaf het eerste likje op haar ongeschonden, maar al natte kut.

Gespannen lichte zij haar heupen wat op, en liet weer een diepe zucht horen, maar toen ik verder ging, klemde zij haar benen om mij heen,zodat ik stijf met mijn gezicht tegen haar kut werd aangedrukt. O buurman,wat is dat lekker, waarom heeft mijn vriend dat nou eens bij me gedaan?

Waarom wil hij daar nou mee wachten tot we getrouwd zijn? O buurman ,ga maar lekker door hoor, laat U me ook eens voelen wat die vrouwen op die film voelen! Ik befte haar door, duwde ook nog twee vingers diep in haar kut,en merkte wel dat zij daar steeds geiler werd. Weldra spoot zij ,een voor haar eerste keer, een grote golf geil in mijn mond.

Voldaan liet zij haar benen verslappen zodat ik vrij kwam. Vond je dit al lekker Jane,zei ik,dan zal je dit nog lekkerder vinden, en wilde ik mijn pik in haar nog druip natte kut duwen. Maar daar schrok ze van en duwde mij weg met de woorden: Nee buurman, dat wil ik niet hebben, wat zal mijn vriend wel niet van me denken als we gaan trouwen, en hij merkt dat ik geen maagd meer ben!

Kijk dan maar eens naar de geile grietjes in de onderstaande seksfilmpjes. Beleef je eigen seksfilm! Vind een leuke sexdate en wie weet wat je gaat beleven Iedere dag zie je hier andere seksavonturen van nudisten buiten in de open lucht! Een nudist kom je vaak tegen op een nudisten strand, maar er zijn ook genoeg meisjes die op straat lopen en zomaar uit de kleren willen gaan voor een stevig potje seks. Gratis sex films over neuken met je vriendin in de file, seks op het strand, keihard neuken in het vliegtuig of kantoor, sexy meiden op de rotse, lekkere buiten natuur sex..

Lekker na een dagje op het strand seks hebben met de auto die je als liftster oppikt of op het strand zelf door de toeristen je lekker laten verwennen. Je kunt het allemaal zien in de heetste outdoor neukfilms. Buiten sex hebben, is dat alleen iets voor nudisten? Nee hoor, dat kan jij ook. Kijk maar naar deze spannende en opwindende voorbeelden van nudisten sex.

Zomaar lekkere sex op straat en in de vrije natuur, nudisten neuken er in de outdoor seksfilmpjes lustig op los.

Natuurlijk kunnen het ook nudisten zijn die lekkere sex hebben ben je als je compleet naakt bent trouwens niet per definitie al een nudist die aan sex doet? Voor of na het zwemmen in de open buitenlucht in je kutje geneukt worden door de badmeester. Iemand die je een lift aanbiedt naar het strand om te zwemmen, maar je belandt niet in het water maar in de duinen, waar een stevige vrijpartij plaatsvind in de open lucht. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om de nudist seksfilmpjes te bekijken!

Seksfilmpjes Geile Gay mannen. Seksfilmpjes Groepseks Gang Bang. Tiener meisje manon mag buiten spelen Tienertje Manon laat hem haar kleine broekje opzij trekken! Op een spannend plekje in de vrije natuur zuigt ze op zijn heerlijke dikke pik!

.

EROTISCHE MASSAGE HOLLAND GRATIS SEXCONTACT ADVERTENTIES

Strak poesje nijmegen erotic massage

O nee ik ook niet lachte Helma, maar ook jullie lichamen zien er sensueel uit voor mij. Het jonge meisje stond zich helemaal op te geile stevig tegen de hengst aangedrukt,wat wil je nu gaan doen Carmen vroeg Helma haar moederlijk?

Ik zou graag een van de hengsten de merrie zien neuken zei Carmen,moet je zien wat een lullen zij hebben staan. Kirsten reageerde door te zeggen dat dit niet ging,haar merrie mocht op dit moment niet gedekt worden, o jammer zei het meisje,het wind mij super op,zeker nu wij hier met zijn drieën naakt staan en het volste vertrouwen in elkaar hebben,het wind jullie toch ook op vroeg zij,ja natuurlijk is het een zeer erotische sfeer waarin wij ons in bevinden zei Helma, maar je kan die paarden niet zomaar met elkaar laten neuken legde zij uit.

Hoe komt het dat jij in de box van Romano zover ben gegaan Carmen vroeg Helma? Dat kom eigenlijk door mijn moeder zei zij,die heb ik een paar maanden geleden samen met haar vriendin die ook paarden heeft betrapt. Ik zag toen dat mijn moeder samen met haar vriendin bezig was een mooie hengst op te winden,toen zijn lul helemaal stijf stond,trokken zij hem samen aan zijn grote lul,pijpte hem om beurten en lagen allebei onder hem toen hij klaarkwam en zijn zaad over hun naakte lichamen spoot.

Ik kon het daarna niet meer uit mijn hoofd krijgen en heb het de afgelopen week ook geprobeerd en gedaan bij Romano zoals jullie toen hebben gezien.

Ik raak hier zo opgewonden van dat ik er zelfs over denk het ooit zelf te proberen of ik zo grote stijve lul van een hengst in mijn kutje kan krijgen.

Kirtsten stond haar eigen lichaam zinnenprikkelend te strelen terwijl Carmen haar relaas deed,dan zal je nog veel moeten oefenen zei zij.

Er is een vrouw bekent bij ons op de manege die neukt met haar pony,ik vind dat allemaal erg ver gaan,maar een hengsten lul is nog een paar keer dikke en lange Carmen die kan je echt niet zomaar in een vrouwen kutje stoppen.

Zelf heb ik persoonlijk niets met bestialiteit zei Kirsten,het wind mij ook op om paarden met elkaar te zien neuken,of zo mooie grote lul te zien,daar word ik echt heel geil van en droom daar wel eens over,maar ik zou het nooit met een paard kunnen doen.

Ik ben het helemaal met je eens zei Helma, je fantasieën er bij hebben vanuit je eigen seksuele verlangen met een man dat heb ik ook,bij mij komen deze fantasieën sterk op omdat mijn man geen minnaar is te noemen. Het is meer de krachtige uitstraling van een hengst die ik zie bij een paring,zijn spieren die enorm worden aangespannen en zijn oerkracht die ontstaat als hij klaarkom diep in een merrie wat mij als vrouw aanspreekt,ik verlang dan naar een man die zo krachtig diep in mijn kutje klaarkom.

Op dit moment ben ik ook enorm opgewonden bekende Helma, ik heb ook wel eens in totale staat van opwinding mijn eigen hengst over zijn stijve lul en zware ballen gestreeld, maar daarna ben ik ook een paar dagen goed van slag geweest.

Ik voelde mij erg schuldig tegen over Ronaldo dat ik dit als mens heeft gedaan. Dus ik ben in jullie ogen geen mens begon Carmen zachtjes te huilen,natuurlijk wel zei Helma,ieder mens is anders en heeft zijn eigen grenzen in zijn of haar seksualiteit.

Het meisje haalde geschrokken haar armen om de hals van de hengst af en deed een paar stapjes bij hem vandaan. Het was zeker niet de bedoeling van Helma om haar te shockeren of te veroordelen.

Carmen ik heb veel meer problemen met mensen die aan SM doen,wel of niet met elkaar,s goedkeuring,ik verafschuw mensen die seks met elkaar hebben en elkaar daarbij pijn doen en afranselen. Ook hiervoor geld dat ieder mens dat voor zichzelf moet weten,maar ik heb daar en ook bijvoorbeeld met incest totaal niets mee. Wij hebben gedrieën onze voorliefde voor deze nobele edele dieren,wij hebben passie en zorg voor paarden en het zinnenprikkel ook onze eigen seksualiteit. Jij gaat daar verder in als Kirsten en ik doen,maar wij veroordelen jouw daar echt niet voor probeerde Helma haar eerdere woorden te sussen.

Kirsten streelden Carmen door haar haren,droogde haar tranen,waarna zij gelukkig ophield met huilen,het meisje drukte zich strak tegen het lichaam van Kirsten aan. Dus jullie veroordelen mij niet vroeg zij nogmaals,nee hoor zei Kirsten het is zoals Helma het net heeft uitgelegen, je heb ook nog een heel leven voor je en als jij op dit moment het geil vind om een paardenlul in je hand te nemen,moet je dat doen!

Echt mag het vroeg zij,wat jij wilt Carmen zei Kirsten. Het meisje liet haar los en ging weer tegen Romano aanstaan, streelden hem over zijn buik waar zijn lul nog steeds stijf stond,Helma voorzag al wat er te gebeuren stond en zetten zowel de merrie als haar eigen hengst in twee aparte boxen die zij afsloot. Carmen begon de hengst over zijn lul te strelen,Kirsten en Helma gingen beide op twee meter bij haar en de hengst vandaan met hun blote kontjes op het stro zitten. Zij zagen dat Carmen onder de hengst kroop en over zijn lange donkere stijve lul begon te likken,het was een zeer erotisch aanzien wat het jonge meisje deed.

Helma kon zich niet meer bedwingen en streelden haar natte opgezwollen schaamlippen,o wat is mijn kutje nat kreunden zij,de mijne ook zei Kirsten die ook haar kutje langzaam streelden en alle verrichtingen van Carmen volgde. Het meisje probeerde de dikke eikel van de hengst in haar mond te nemen,wat niet lukte door zijn omvang. De vrouwen zagen haar steeds een stukje van de zijkant van zijn eikel in haar mond nemen en met haar tong over zijn pisgat likken. Helma zat inmiddels al diep met twee vingers haar kutje te vingeren, Kirsten stond even op naast haar en ging tegenover haar zitten,begon zich toen ook heftig te vingeren wat Helma een mooie uitzicht gaf over haar lichaam en kutje.

O ik ben zo geil Helma kreunden zij, mag ik je tepels even aanraken vroeg Kirsten, ja hoor begon Helma licht te hijgen. Haar tepels zijn altijd al super gevoelig als zij in hoogste staat van geilheid verkeer en toen zij de hand van Kirsten over haar stijve tepels en tieten voelde komen gaf dit haar zoveel genot dat zij er nog harde bij begon te kreunen.

Ondanks dat beide vrouwen geen lesbische gevoelens hadden raakte zij meer en meer opgewonden van elkaar in de sfeer waarin zij zich nu masturbeerden. Mag ik jouw tieten ook voelen vroeg Helma,mmm kreunde Kirsten, zo zaten de vrouwen tegenover elkaar te vingeren en elkaars tieten te strelen en te masseren. Beide gingen steeds heftige te keer met hun vingers in hun eigen kutjes,Helma,s ogen rolden weg en kwam als eerste klaar,een paar seconden laten volgde Kirsten toe Helma ook nog eens wat harder in haar tepels kneep.

Heerlijk is dit hijgde Kirsten na, o ja lieve jongen zei Carmen die werkelijk keihard aan de grote hengsten lul trok.

Kom er bij zitten vroeg het meisje,ik wil hem laten spuiten over ons heen. Even keken Kirsten en Helma elkaar nog steeds opgewonden aan,laten wij het maar een keer doen zei zij tegen Helma. De vrouwen gingen nu ieder aan een kant van het meisje onder de hengst zitten, Kirtsen pakte als eerste een klein tietje van het meisje in haar hand,jij ook Helma hijgde zij.

De hengsten lul was nu nog maar centimeter van hun verwijderd. Een geil aanzien om onder het trekken wat Carmen deed aan de hengsten lul zijn eikel gat steeds weer open te zien gaan. Dikke klodders van het witte spul vallen over haar borstjes, haar strakke buikje en over haar wild vingerende hand, waarna ze gelijk diep haar spleetje in worden gedrukt. Het enige wat ze nog voelt, ziet en ruikt is warm paardenzaad, overal.

Het lijkt langer dan een minuut door te gaan voor het dier stopt met spuiten, en Linda’s orgasme voelt net zo lang. Trillend en hijgend laat Linda zich achterover vallen in het stro, starend naar het plafond. Haar lichaam en geest moeten even bijkomen. Ze heeft totaal niet door dat Evelien al minutenlang naar haar aan het kijken is. Beide meiden zijn volledig bedekt met voorvocht, zweet en sperma, van top tot teen.

Evelien kruipt bovenop Linda en zoent haar vriendin geil op de mond, waarbij ze veel zaad uitwisselen. Langzaam begint ze de dikke ladingen sperma van Linda’s gezicht te likken en zuigen, waarna ze ze gulzig wegslikt. Linda lacht genotzalig terwijl haar vriendin haar gevoelige huid aflikt. Evelien stopt echter niet bij haar gezicht, maar begint ook zorgvuldig al het zaad van Linda’s lichaam te likken, tot ze bij haar kutje belandt. Een constant stroompje een nat sperma drupt uit Linda’s licht openstaande spleetje, en Evelien steekt haar tong er zo diep als ze kan in.

Ze zuigt het warme zaad uit Linda’s grotje voor ze haar collega met haar tong naar een tweede orgasme helpt. Linda is nog erg gevoelig en heeft niet lang nodig om weer een hoogtepunt te bereiken. Ze klemt haar met zaad bedekte benen rond Evelien’s hoofd en trekt haar vriendin dichter naar zich toe terwijl ze hevig klaarkomt en warm vocht over Evelien’s gezicht sproeit. Evelien staat tevreden op en reikt Linda een hand aan.

Ze helpt haar collega omhoog, die met trillende benen nauwelijks kan staan en op Evelien’s schouders moet steunen. Voorzichtig leidt ze Linda naar de kleedkamers, waar Evelien haar vriendin onder de douche helpt en haar helpt het sperma uit alle gaten en kieren te spoelen.

Linda kan nauwelijks een woord uitbrengen. Haar slaapgebrek gecombineerd met de absurd opwindende ervaring en de twee orgasmes van net heeft haar even volledig van de kaart gebracht. Alleen met mijn fantasieën en behoeftes, maar jij hebt bewezen dat dat niet zo is”. Linda glimlacht dankbaar en verliefd, en voor ze iets terug kan zeggen zoent Evelien haar op de mond, en de twee staan enkele minuten zo onder de douche, voor ze zich afdrogen en weer aankleden.

Ze denkt even na. Vanavond als je thuiskomt, moet je je vader verleiden om je te ontmaagden”. Linda kan niet zeggen dat ze het niet aan zag komen, maar dat maakt het niet minder eng. Je bent toch niet bang voor een mens neuken? Ze ziet echter dat Linda er oprecht tegenop ziet, en besluit haar vriendin te helpen.

Waarom doen we het niet samen? Linda kijkt verbaasd op. Ze ziet de angstige blik op Linda’s gezicht veranderen in eentje van matig enthousiasme. Even later komen de meiden aan bij Linda’s huis. Linda ziet enkele auto’s op de oprit staan, en bij binnenkomst worden haar vermoedens bevestigd. Haar vader heeft zijn pokervrienden uitgenodigd.

Ze zitten luid lachend aan de tafel te spelen en merken nauwelijks op dat Linda en Evelien binnenkomen. Linda ziet haar kans om vanavond nog ontmaagd te worden al de deur uit gaan, en ze kijkt Evelien teleurgesteld aan. Laat me eerst je kamer maar eens zien”. Ze volgt Linda naar boven en betreed haar kleine slaapkamertje, wat stijlvol is ingericht. Linda zakt uitgeput op het bed neer, en Evelien gaat naast haar zitten. We vermaken ons wel tot die tijd, toch? Voor Linda antwoord kan geven kust Evelien haar op de mond, en ze kruipt bovenop haar.

Linda is moe en zou eigenlijk het liefst gewoon een keer knuffelen met haar vriendin, maar ze weet dat Evelien daar geen genoegen mee zal nemen. Al snel wordt dat bevestigd, als Evelien haar hemd over haar hoofd trekt en haar tieten onthult.

Linda kan niet ontkennen dat het zien van Evelien’s borstjes haar ook wel weer een beetje opwindt, en ze neemt er eentje in haar mond. Ze zuigt en likt aan Evelien’s gevoelige tepeltje en geniet van de zachte kreuntjes van haar vriendin. Terwijl ze bezig is, begint ze Evelien’s broekje uit te trekken en werpt ze hem aan de kant.

Ze duwt haar achterover op het grote bed en duikt naar haar kruis, wat nu alleen nog bedekt wordt door een vochtig wit slipje. Evelien laat haar ondergoed afstrippen en ziet dan Linda’s prachtige hoofdje weer tussen haar benen verschijnen. Ze voelt haar warme adem op haar kutje, vlak voor ze Linda’s zachte tong tussen haar lipjes voelt.

Kreunend van genot laat ze zich likken door haar sexy jonge vriendinnetje, minutenlang, maar eigenlijk wil ze meer. Linda trekt haar tong terug en kijkt verbaasd op, benieuwd waarom Evelien haar onderbreekt tijdens deze belangrijke bezigheid. Evelien lijkt zelfs een beetje nerveus!

Dat heeft ze nog niet vaak gezien. Ik vroeg me af of je misschien een keer zin had om, jeweetwel, dat andere gaatje te proberen”.

Linda kijkt haar eventjes vragend aan, krijgt dan door waar het over gaat en is dan nog even stil. Ze kruipt omhoog en gaat op handen en knieën op het bed zitten met haar mooie ronde kont omhoog naar Linda toe.

Ze kijkt achterom en ziet hoe Linda plaatsneemt op haar benen. Ze pakt Evelien’s stevige billen vast en trekt ze een beetje uit elkaar. Linda is wel zenuwachtig, maar ze is allang blij dat Evelien haar niet gelijk anaal wou verkennen. Daar is ze nog lang niet klaar voor Ze is veel te bang dat ze vies is daar binnen. Evelien lijkt zich daar minder zorgen over te maken. Linda brengt haar gezicht dichterbij en snuift voorzichtig de geur van Evelien’s kontje op, die scherp maar ergens ook wel opwindend is.

Voorzichtig steekt ze haar tong uit en drukt ze hem tegen het bruine gaatje, wat direct een rilling door Evelien’s lichaam doet gaan. Met korte bewegingen begint Linda haar tong op en neer te bewegen over Evelien’s anus, genietend van de zoveelste taboe die ze deze dag doorbreekt en misschien nog wel meer genietend van de genotzalige kreten van haar vriendin. Ze maakt haar kontgaatje goed nat van het speeksel, en besluit dan dat het tijd is voor de volgende stap.

Met één hand houdt ze Evelien’s billen uit elkaar, terwijl ze met de andere voorzichtig haar strakke anus begint te betasten. Ze draait soepele rondjes rond het gaatje en drukt er af en toe aftastend tegenaan, tot haar vingertopje naar binnen schiet en Evelien opgelucht kreunt.

Linda’s vinger wordt bijna afgeknepen door Evelien’s strakke anus, maar dat maakt het alleen maar geiler. Ze begint Evelien’s kontgaatje heerlijk te neuken met haar wijsvinger, genietend van de warme strakke holte.

Af en toe spuugt ze een dikke klodder speeksel tussen Evelien’s billen om de boel soepel te houden. Na een tijdje voelt ze hoe haar kontgaatje langzaam wat minder strak wordt, en ze besluit haar middelvinger ook naar binnen te steken. Dat bevalt Evelien wel, en ze gilt het uit van plezier als Linda haar met twee vingers anaal begint te bevredigen. Linda raakt nu zelf ook wel heel erg opgewonden, en met haar vrije hand bewerkt ze haar druipend natte kutje.

Ze voelt een sterke aandrang om ook haar eigen kontje te betasten, maar ze durft het nog niet. Niet met Evelien erbij. De meiden gaan helemaal op in hun hete lesbische seksspelletjes. Gekreun en gegil galmt door de kamer en begint nu ook aan de pokertafel hoorbaar te worden. Henk kijkt zijn pokervrienden met rood hoofd aan. Even zitten de mannen ongemakkelijk in stilte rond de tafel, luisterend naar de toenemend wilde geluiden van boven.

Henk loopt naar boven en klopt op Linda’s deur, maar de meiden lijken het niet te horen. Een beetje radeloos blijft hij kloppen en vragen, maar de meiden zijn veel te druk met elkaar om hem te horen. Er zit niks anders op. Met trillende hand opent hij de deur, angstig voor de reactie van Linda’s vriendinnetje als hij opeens binnenkomt en haar waarschijnlijk naakt ziet. Op het bed ziet Henk zijn dochtertje, wild vingerend, met nu drie vingers diep in de anus van haar inderdaad volledig naakte vriendinnetje.

Even staat Henk met grote ogen toe te kijken. De meiden krijgen hem na een paar seconden door, en staren hem ongemakkelijk terug aan. Kan het misschien wat stiller? Op de overloop blijft hij even staan om zijn erectie te laten zakken voor hij zijn vrienden weer onder ogen komt. Op Linda’s kamer krijgt Evelien een idee. Ze zwaait hem energiek open en ramt Henk daarbij vol in de rug. Hij probeert vooral niet te kijken naar Evelien’s naakte lichaam, wat ook nog prachtig glimt van het zweet.

Henk kijkt haar ongelovig aan, en Evelien grijnst breed. Voor nu is er iets wat u voor me moet doen”. Henk merkt dat hij al enkele seconden onbewust toch weer naar Evelien’s prachtige volle borsten aan het kijken is, en richt zijn blik snel op een suffe deurklink. Dus ik wil dat u nu daar naar binnen gaat en uw dochtertje neukt zoals u nog nooit iemand geneukt heeft”. Henk staart haar nu echt aan alsof ze gek geworden is. Ik hou uw vrienden wel bezig”.

Voor Henk kan protesteren verdwijnt Evelien naakt de trap af en laat ze hem verbouwereerd achter. Enkele minuten staat Henk bevroren op de overloop terwijl hij beneden het onverstaanbare enthousiaste gelach en gepraat van zijn vrienden hoort. Wat moet hij doen? Zal Linda dit echt willen? En is dat wel een goed excuus om incest te plegen? Niet dat hij dat niet vanochtend nog gedaan heeft, maar penetratie is toch wat anders dan een pijpbeurt. Henk besluit het er in ieder geval met Linda over te hebben.

Hij schraapt zijn moed bij elkaar en stapt haar kamer in. Linda ligt weer volledig aangekleed op het bed en kijkt hem een beetje bang aan. Henk gaat bij haar op bed zitten, en een tijdje is het stil. Henk durft haar niet aan te kijken. Even is Linda stil terwijl ze nadenkt over zijn vraag.

Henk kijkt zijn dochtertje dankbaar aan. Henk is nog nooit zo nerveus geweest, maar ook zijn opwinding bereikt recordniveaus. Linda begint zich voor zijn ogen te strippen tot ze naakt voor hem staat, zichtbaar zenuwachtig, maar vastberaden. Ze loopt naar hem toe, en Henk spreidt zijn benen alvast. Linda zakt ertussenin op haar knietjes en ritst meteen haar vader’s broek open. Ze werkt hem met moeite tot op zijn enkels, en begint zijn steenharde lul door zijn boxers heen te strelen.

Ze wil dat deze eerste keer bijzonder is, en daar hoort een beetje voorspel bij. Beneden hoort ze Evelien kokhalzen, en ze beeldt zich in hoe haar vriendin door zes man tegelijk genomen wordt in al haar gaatjes.

Ze wil dit zeker niet overhaasten, maar stiekem hoopt ze wel dat ze op tijd klaar is met haar vader om dat nog te mogen zien. Bijna automatish gaat haar hand over haar vader’s lul, die in haar hand pulseert van opwinding. Ze besluit Henk niet langer te plagen, en trekt zijn opgezwollen erectie uit zijn ondergoed.

Heel langzaam rukt ze hem af met soepele draaiende bewegingen. Ze wil niet dat haar vader klaarkomt voor ze haar lol heeft gehad, maar ze wil het voorspel ook niet overslaan. Hij bijt op zijn onderlip en kijkt ongelovig hoe Linda hem afrukt. Haar zachte handje glijdt zo soepel over zijn harde lul.

Net als hij bijna komt, stopt ze. Hoe voelt ze dat toch steeds aan? Ze rust haar handen op haar benen en brengt haar hoofd naar zijn balzak. Rustig begint ze zijn ballen te likken om hem even te laten bijkomen. Ze neemt zijn hele zak in haar kleine mondje en begint heerlijk op zijn testikels te zuigen terwijl haar mooie donkere ogen hem onderdanig aankijken.

Na enkele minuten laat ze zijn ballen uit haar mondje glijden, en ze komt even op adem voor ze verdergaat. Henk voelt haar warme zachte tong aan de onderkant van zijn lul beginnen en langzaam naar boven werken, waar hij plagerig rond zijn eikel draait voor ze haar lippen eromheen legt en hem langzaam in haar mondje doet verdwijnen. Zachtjes zuigend laat ze zijn stijve lul soepel in en uit haar keel glijden, steeds sneller.

Lange slierten speeksel druipen van zijn harde lul langs zijn balzak naar beneden. Lin, stop”, kreunt Henk na een tijdje, en hij pakt Linda bij haar mooie lang haren beet. Hij trekt haar net op tijd van zijn pik om niet diep in haar keeltje klaar te komen. Linda kijkt hoe Henk met zijn ogen dicht diep ademend bijkomt. Ze ziet zijn lul zichtbaar pulseren, klaar om te exploderen. Het blijft vleiend om te zien hoe geil ze haar vader maakt. Met een tevreden glimlach wacht ze tot Henk pas na enkele minuten zijn ogen weer opent en haar een knikje geeft.

Linda staat op en gaat weer op het bed liggen, wijdbeens. Henk kruipt naar haar toe en gaat bovenop haar liggen. Hij pakt zijn met speeksel doorweekte lul beet en zet zijn eikel tegen Linda’s warme kutje. Eventjes wrijft hij zijn lul op en neer tussen haar lipjes.

Hij kijkt zijn dochter diep in de ogen vlak voor het grote moment Beneden gaat het er een stuk harder aan toe. Evelien had weinig moeite om de zes mannen te overtuigen om wat lol met haar te hebben. Twee protesteerden nog enigszins omdat ze getrouwd waren, maar de groepsdruk en het aanzicht van een naakt zestienjarig tienertje werd ze toch teveel. En nu zit ze tevreden op de grond, terwijl haar keeltje bruut geneukt wordt door een enorme stijve lul.

Ook haar beide handjes zijn gevuld, en ze voelt harde pikken in haar borstjes prikken. Het speeksel druipt in grote hoeveelheden over haar tieten elke keer dat haar keel te diep gepenetreerd wordt, en haar kokhalzen galmt door het hele huis. Ze vraagt zich af hoe het boven met Linda gaat. Ze was er dolgraag bij geweest, maar dit is iets wat Linda alleen moet beleven.

Daarnaast, ze heeft al een tijdje geen gangbang meer gedaan! Om de minuut wisselen de mannen van plek, zodat iedereen even kan genieten van het jonge tienertje en haar getalenteerde mond. Maar als iedereen twee keer geweest is, vindt Evelien het wel genoeg. Het is tijd voor het betere werk.

Ze is al een aardige tijd niet meer geneukt. Nu het vakantie is, is het lastiger om iemand van school op te pikken, en op het werk zijn alleen maar andere meisjes. Ze doet het nog wel regelmatig met haar hond, maar dat is toch anders, dus ze heeft best zin in weer eens een potje ruige seks met een paar mannen. Ze staat op en duwt één van de mannen achterover op de bank, waarna ze meteen bovenop hem kruipt en zich langzaam laat zakken tot zijn eikel tussen haar natte lipjes staat.

Met één snelle beweging stort ze naar beneden en neemt ze zijn volle lengte diep in haar tienerkutje, kreunend van genot. Een andere man komt achter haar staan, en Evelien grijpt zijn lul beet en trekt hem naar zich toe. Ze zet zijn eikel tegen haar strakke kontgaatje en stopt even met neuken zodat hij haar kan penetreren. De man kan zijn geluk niet geloven! Enthousiast begint hij zijn lange stijve lul met geweld naar binnen te drukken. Gelukkig is Evelien’s anus al voorbewerkt door Linda, waardoor zijn pik redelijk makkelijk naar binnen schuift.

Beide mannen beginnen haar nu heerlijk te neuken in haar strakke gaatjes, en Evelien geniet intens van de totale opvulling. Kreunend van genot wenkt ze de rest om naar haar toe te komen, en al snel heeft ze ook in beide handen en haar mondje weer een stijve lul. De laatste man staat er een beetje treurig bij te rukken. Terwijl ze van drie kanten opgevuld wordt, probeert Evelien te luisteren of ze boven al iets hoort van Linda, maar het is tot nu toe nog stil.

Of in ieder geval niet zo luid dat ze het boven haar eigen kokhalzen en kreunen uit hoort komen. Veel zorgen kan ze zich er niet over maken. Er bouwt een hevig orgasme op, en haar hoofd is even leeg terwijl ze keihard klaarkomt. Boven verzamelt Henk de moed om zijn pik daadwerkelijk bij zijn dochtertje naar binnen te drukken en haar daarmee te ontmaagden.

Linda kijkt hem smekend aan, maar hij blijft het moeilijk vinden. Ze besluit hem een handje te helpen. Ze pakt zijn lul beet en trekt de eikel voorzichtig haar natte kutje in, zachtjes kreunend van opluchting. Henk voelt zijn dochter’s warme, natte kutje rond zijn eikel en houdt het niet meer. Hij drukt langzaam maar krachtig verder naar binnen en scheurt door Linda’s maagdenvliesje.

Hij drukt door tot zijn lul volledig begraven ligt in haar kutje, en stopt dan even om zowel zichzelf als zijn dochtertje bij te laten komen. Ze kijken elkaar hijgend aan, en na een tijdje knikt Linda om aan te geven dat Henk door kan gaan. Voorzichtig trekt hij terug, en een klein beetje maagdenbloed druppelt op het witte dekbed.

Dan begint hij zijn dochter heel langzaam te neuken, met voorzichtige, liefdevolle stoten. Hij wil haar geen pijn doen. Linda moet heel erg wennen aan het gevoel van penetratie, maar ze begint er steeds meer van te genieten. Al snel doet het geen pijn meer en maakt het plaats voor puur plezier. Het blijft echter te voorzichtig voor Linda. Ze wordt steeds geiler en wil nu wel voelen hoe het is om écht geneukt te worden.

Henk kan niet ontkennen dat hij het zelf ook wil. Hij pakt Linda bij haar smalle heupen beet en begint haar steeds sneller en dieper te neuken. De toenemend luide kreunen van zijn tienerdochtertje galmen door het huis, en haar strakke spleetje begint zijn lul nu echt te melken. Linda is op het randje van een orgasme, en haar vader drukt haar er langzaam overheen. Gillend komt ze klaar, en haar hele lichaam schokt van genot.

Ze grijpt zich vast aan Henk’s borsthaar terwijl haar kutje samentrekt rond zijn stijve lul en ook hem doet klaarkomen. Linda voelt krachtige stralen heet sperma diep in haar onbeschermde kutje spuiten, maar daar kan ze zich nu geen zorgen meer om maken. De ene na de andere straal zaad spoelt over haar baarmoeder, tot haar grotje overstroomt en het langs Henk’s lul naar buiten spoelt.

Het intense gevoel van haar vader’s sperma wat haar opvult, rekt Linda’s orgasme langer dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en haar kutje spuit tweemaal een fonteintje aan warm vocht over Henk’s pik. Henk trekt zijn lul uit Linda en spuit nog één lading zaad over haar onderbuikje voor zijn balzak leeg is en hij uitgeput hijgend naast haar op bed zakt.

Linda gaat zitten en kijkt voldaan hoe een kleine waterval aan sperma uit haar openstaande kutgaatje over het dekbed druipt. Henk slaat zijn arm om zijn dochtertje heen, en samen zitten ze een tijdje bij te komen.

Nederlands gesproken sex dikke oma kut

Ja, zei ze, op de manege waar ik met mijn pa en ma kom wel, en heb wel met hem tussen de lichte beharing door, dat ze al flink opgezwollen kut lippen had. Sex Foto Koppels. Plassent Kutje. Opgezwollen Amateur Kut Manege Manege Sex. Oma Sex Videos. Extreem Clictoris. Gratis nudistensex, sex in de buitenlucht, gratis seksfilms in het bos, seks bij het Voor of na het zwemmen in de open buitenlucht in je kutje geneukt worden . In een steegje onder de warme zon zuigt ze aan zijn harde opgezwollen eikel.